• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.07.2018

08:31

DA LI JE MIRJANA MILIĆ MOŽDA UBIJENA?! Tri dana pred smrt UŠLA U RAT SA NARKO-DILERIMA! Upozoravala da se po žurkama prodaje SMRTONOSNA DROGA!

Vesti

DA LI JE MIRJANA MILIĆ MOŽDA UBIJENA?! Tri dana pred smrt UŠLA U RAT SA NARKO-DILERIMA! Upozoravala da se po žurkama prodaje SMRTONOSNA DROGA!

Podeli vest

Na Fejsbuk stranici Mirjana Milić napisala da se zna ko su dileri koji prodaju "prljavi" ekstazi i da će oni uskoro biti uhapšeni. Ona je priznala da je uzimala drogu i da je za jedno veče progutala čak 15 "eksera"

Mirjana Milić (21) iz Velikog Mokrog Luga, koja je preminula pod misterioznim okolnostima u stanu u centru Beograda, tri dana pred smrt objavila je rat dilerima koji po žurkama prodaju smrtonosni "ekstazi". Ona je navela da policija zna ko su "prodavci smrti", da im je na tragu i da će uskoro biti uhapšeni.

Mirjana Milić umrla je u četvrtak pod još nerazjašnjenim okolnostima nakon što je posle jedne žurke sa mladićem M. M. (26) otišla u iznajmljeni stan u Ulici cara Lazara. Ona je pred smrt na jednoj Fejsbuk stranici okrivila narko-dilere da su prodali "prljav" ekstazi Jovana Paunovića (17), koji je zbog te droge 17. juna preminuo na VMA.

OD SKORO UŽIVAM U EKSERIMA, POJELA SAM IH 15! Mirjana nekoliko dana pre smrti na Fejsbuku objavila da je POČELA DA SE DROGIRA!

- Ako čitaju ovo ljudi koji su krivi za Jovanovu smrt: Pi*ke, dolazimo po vas, ništa se ne brinite. Inspektori su vam na tragu, samo čekaju odgovarajuću priliku. Slepci jedni, sram vas bilo! Ljudi, nemojte više gudru (drogu) kupovati na žurkama, svašta stavljaju sad i u bone (ekstazi)... - napisala je Mirjana.

Ona je još napisala i da je one noći kada je Jovan Paunović preminuo sama uzela veliku količinu ekstazija.

- Jeste on pojeo bone i sve to, ali pazi ovako, da je to bila samo droga, nije. Ja odskora uživam u ekserima i svemu. Ako sam ja pojela 15, a on 11... nebitno, meni ovako fizički ništa nije bilo, nisam ni treskavicu imala. Ali mi je zato u glavi crtani film bio, bukvalno. Njemu se sve ono nije dešavalo samo zbog droge, verujte mi, jednostavno nije i to je to. MDMA je isto imao u krvi toliko da može da ubije nekoliko ogromnih konja, ali šta je sve još imao, to je opšti haos - napisala je ona.

Pretnje
Pi*ke, dolazimo po vas, ništa se ne brinite. Inspektori su vam na tragu, samo čekaju odgovarajuću priliku Mirjana Milić
Otac ne zna da li se Mirjana drogirala
Sreten Milić iz Velikog Mokrog Luga, otac preminule Mirjane, ne zna šta se dešavalo kobne noći ni sa kim je njegova ćerka bila.- Ne znam kako je umrla moja ćerka Mirjana, niti znam da li je koristila neke droge... Policajci neće da mi kažu ko je momak s kojim je provela poslednju noć. Samo sam hteo da ga pitam kako je skončalo moje dete - priča Sreten.
On je naveo da ne može sa sigurnošću da tvrdi da li je Mirjana ponekad uzimala narkotike.- Smatram da sam pametan čovek, ali za te stvari priznajem da sam glup - rekao je on.

Da je policija na tragu dilerima, potvrdio je i izvor Informera koji je upućen u istragu u vezi sa ovim slučajevima.

- Mirjana je bila na žurci na splavu "Kolos", na kom je bio i Jovan Paunović. Ona je videla kako on umire. Policija je tada razgovarala i sa njom kao i sa još nekoliko osoba. Od njih su dobijene informacije koje su bile značajne za otkrivanje osoba koje su prodale smrtonosni ekstazi. Na osnovu tih podataka su kockice počele da se slažu i sada se može reći da je pitanje trenutka kada će osumnjičeni biti uhapšeni - naveo je on.

Naš sagovornik ističe da policija ispituje i da li Mirjanina smrt ima veze sa njenim pretnjama koje je putem Fejsbuk stranice uputila narko-dilerima.

OČAJNI OTAC DEVOJKE MISTERIOZNO UMRLE U STANU "NA DAN": Ne znam da li je MOJA MIRJANA UMRLA OD DROGE! A sve je imala...

- Proverava se i da li je Mirjanu Milić neko ućutkao poturivši joj namerno "prljavu drogu", jer je ona pokušavala da istera pravdu za tinejdžera čijoj smrti je prisustvovala. Očekuje se da će toksikološki nalaz njene krvi pokazati da je i ona preminula od iste droge koja je bila kobna i za Jovana Paunovića, ali dok ne stigne nalaz sve ostaje samo na pretpostavkama - kaže naš izvor.

Podsetimo, Mirjana je u prošlu sredu na jednoj žurci srela mladića M. M. (26), a onda su produžili u iznajmljeni stan u Ulici cara Lazara u centru Beograda. M. M. je rano ujutro pozvao Hitnu pomoć i obavestio ih da je devojci pozlilo. Lekari su, nažalost, mogli samo da konstatuju smrt. 

MISTERIJA SMRTI DEVOJKE U BEOGRADU! Mirjana skončala u mukama POSLE SEKSA, mladić koji je bio s njom NE MOŽE DA DOĐE K SEBI OD ŠOKA!

Mladić je potom policajcima kazao da prethodne noći on i Mirjana nisu konzumirali narkotike i da Mirjana nije bila narkomanka. Mirjanino telo je nakon uviđaja prevezeno na sudsku medicinu, gde je utvrđeno da je umrla od srca. Međutim, naloženo je da se urade i toksikološke analize, zbog sumnje da je infarkt izazvan upotrebom neke droge, verovatno ekstazija. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sekula

pre 5 godina

Pa verovatno jeste. Naravno, policiju Srbije to ne interesuje, ne isplati se preturati tu korpu, nema keša na dnu.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima! (VIDEO)
Live TV

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima! (VIDEO)

Teroristički napad u Moskvi je tema broj jedan svetskih medija. Međutim, Zapad na različite načine pokušava da cenzuriše informacije koje dolaze iz Rusije. Sa Jutjub platforme koja je dostupna u većem delu sveta, skidaju se emisije i snimci koji izveštavaju o dešavanjima u Moskvi. To se dešava i televiziji Informer. Sve naše informativne emisije u kojima razgovaramo o ovom užasnom masakru uklonjene su sa Jutjuba sa objašnjenjem da kršimo njihove uslove korišćenja. Cenzurišu se samo i isključivo oni mediji koji postavljaju logično pitanje: da li su Ukrajina i zapadne sile umešane u ovaj teroristički akt? Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar i publicista Drago Delić i Boško Vasiljević, stručnjak za srpsko-ruske odnose.

28.03.2024

12:44

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija