• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kurir

10.07.2018

11:05

NESTALA DEVOJČICA KOD KLADOVA! Otac sumnja da je oteo stariji brat po majci!

Vesti

NESTALA DEVOJČICA KOD KLADOVA! Otac sumnja da je oteo stariji brat po majci!

Podeli vest

Ivana Vasić (13) iz sela Podvrška kod Kladova nestala je prekjuče iz svoje kuće i od tada joj se gubi svaki trag

Nestanak devojčice policiji su prijavili roditelji kada se ona nije vratila kući od drugarice.

Zanimljivo je da je u isto vreme nestao i devojčicin brat po majci Ljubiša Vasić.

- Ivana je nestala zajedno sa svojim bratom po majci Ljubišom Vasićem (25), s kojim je živela u kući. Devojčica je prekjuče oko podneva rekla da ide kod drugarice, a njen brat je kazao da odlazi da pomogne prijatelju sa nameštanjem crepa. Majka sumnja na najgore! - ispričala je u telefonskom razgovoru prijateljica devojčicinih roditelja i dodala da majka sumnja da je nikada više neće videti živu.

Devojčicin otac Đango Durić potvrdio je njen nestanak.

- Sumnjam da Ljubiša može da joj uradi nešto loše i veoma smo zabrinuti - rekao nam je Durić.

Porodica moli sve koji znaju nešto o Ivani i Ljubiši da se jave u najbližu policijsku stanicu ili pozovu broj telefona 019/801-444.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija