• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: novosti.rs

11.07.2018

09:38

NESTAO PRED SUĐENJE! Marko i Ivan su urinirali u CRKVI, pa UBILI ČOVEKA jer se izdrao na njih! Sada je jedan od njih u BEKSTVU!

Vesti

NESTAO PRED SUĐENJE! Marko i Ivan su urinirali u CRKVI, pa UBILI ČOVEKA jer se izdrao na njih! Sada je jedan od njih u BEKSTVU!

Podeli vest

Na suđenju za ubistvo Saše Joksića (39) pre tri godine u crkvenoj porti u Vraniću, jedan od optuženih Marko Petković (22) nije se pojavio na glavnom pretresu, kao ni prethodni put, pa je sud za njim raspisao poternicu

Njegovi branioci nemaju informacije šta se dogodilo niti gde je njihov branjenik.

Na optuženičkoj klupi trenutno je samo Ivan Asodi (23), koji se nalazi u pritvoru. Njih dvojica se terete za teško ubistvo, a zločin koji se dogodio početkom avgusta 2015. ni tri godine kasnije nema epilog. Suđenje je ovog proleća počelo iz početka. Glavni pretres je u utorak ponovo odložen, za 17. septembar.

Otvoreno je pitanje da li će zamenica tužioca tražiti da se Petkoviću, kome se izgubio trag, suditi u odsustvu. On je na sud dolazio od kuće, jer mu je pritvor krajem prošle godine zamenjen kućnim.

Milan Joksić, otac ubijenog Saše, u utorak je bio na ivici suza, ogorčen na niz sudskih odluka.

- Sudija ga je "častila" slobodom, a mene je izbacila tada iz sudnice. Nanogica se ne daje ni dilerima, a kamoli na suđenju za ubistvo.

SVIREPI ZLOČIN Uhapšene ubice iz crkve u Vraniću!

Podsetimo, Petković i Asodi, koji su bliski prijatelji, u policiji su pre tri godine negirali nameru da ubiju oca dvoje maloletne dece. Odmah nakon ubistva Joksića i ranjavanja njegovog prijatelja Dragana Jovanovića (22), osumnjičeni su istrčali iz porte Crkve Svetog proroka Ilije u Vraniću i pobegli automobilom.

Očevici ubistva kažu da su mladići izvadili noževe i pre nego što je rvanje počelo. A motiv ubistva Saše Joksića nije mogao biti banalniji. A time i strašniji. Naime, ovaj meštanin Vranića, čija se kuća nalazi u neposrednoj blizini crkve, doviknuo je Petkoviću i Asodiju da ne uriniraju u porti hrama. Joksić je prizor ugledao kad se sa prijateljima uputio u kafić „Palma" u centru mesta, gde je trebalo da nastave slavlje.

Ubice, koje su čitave noći pile u šatoru kraj crkve, isprovocirala je ova primedba. Oni su potom krvnički nasrnuli na Joksića i Jovanovića, a epilog tuče bila je Joksićeva smrt.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje
Društvo

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje

U Srbiji se nikada nije gradilo kao u poslednjih deset godina, a kapitalni projekti koje sprovodimo u gotovo svakom mestu dali su šansu za ubrzan razvoj zemlje,dolazak novih investicija i otvaranje radnih mesta ne samo u najvećim gradovima, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da je to novo lice uspešne i razvijene Srbije.

25.04.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija