• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Š.

11.07.2018

22:00

NE POZNAJEM UBICE LUKE RADULOVIĆA:  Starleta Tamara Đurić se raduje što je taj ZLOČIN RASVETLJEN

Vesti

NE POZNAJEM UBICE LUKE RADULOVIĆA: Starleta Tamara Đurić se raduje što je taj ZLOČIN RASVETLJEN

Podeli vest

I policajcima sam odmah rekla da nisam videla ko je 18. aprila prišao Luki Raduloviću za šankom u pivnici i upucao ga u onoj gužvi, ali drago mi je da je taj zločin rasvetljen, kazala je Tamara

Ne poznajem muškarce koji su ubili mog druga Luku Radulovića u pivnici kod Brankovog mosta, u centru Beograda. Čula sam da ih je policija identifikovala i drago mi je da je taj zločin rasvetljen. Još u istrazi sam rekla policajcima da nisam videla ko je upucao Luku, kazala je za Informer starleta Tamara Đurić, koja je 18. aprila bila odmah pored Radulovića za šankom kad je ovaj likvidiran.

Nije joj se žalio

Policija je utvrdila da je Radulovića upucao Marko Đ. (31), a da mu je u tome pomogao Srđan K. (33). Obojica su u bekstvu i za njima je raspisana međunarodna poternica.

Tamara kaže da nikad nije ni čula za njih, niti joj se

Misli na Luku

I dan-danas često pomislim na njega i žao mi je što se sve onako završilo

Tamara Đurić

Luka žalio da ima problema s nekim, ili da mu je neko pretio.

- I policajcima sam rekla da u onoj gužvi nisam videla ko je upucao Luku. Razumite me, to je jako škakljiva tema, i ne želim da me neko pogrešno shvati. Nisam se puno interesovala za istragu, ali mi je drago što je to rešeno - kaže ona i dodaje da će se Luke uvek sećati kao srčanog i poštenog momka:

- I dan-danas često pomislim na njega i žao mi je što se sve onako završilo. Istraga je na policiji i tužilaštvu i ja ne bih želela da dodam ništa više na tu temu.

Ona je, podsetimo, kobne večeri pozvala Luku da je, navodno, zaštiti od nekog mladića koji ju je verbalno uznemiravao. Radulović je došao u pivnicu, pozdravio se sa starletom, kad mu je ubica prišao s leđa i upucao ga jednim hicem, nakon čega je nestao u gužvi.

Prema nezvaničnim saznanjima Informera, motiv za likvidaciju bila je osveta, jer je Luka pre nekoliko meseci pretukao Marka Đ. na jednom beogradskom splavu.

- Tad je s Markom u društvu bio i Srđan K. Rešili su da mu se osvete, pa su odmah nakon Lukinog ubistva pobegli u inostranstvo - kaže izvor Informera.

Ne veruje da su je Crnogorci zabranili

Tamara Đurić ne veruje u medijske spekulacije da su joj crnogorske vlasti zabranile ulazak u tu zemlju kao bezbednosno rizičnoj osobi.

- Tu famu oko mojih navodnih poznanstava sa nekim moćnim kriminalcima su "napumpali" novinari, to uopšte nije tako. Ove godine i ne planiram da idem u Crnu Goru, ali već sledeće možda i odem. Pretpostavljam da mi neće braniti ulazak u tu zemlju - rekla je Tamara.

Podsetimo, početkom juna zabranjen je ulazak Soraji Vučelić u našu zemlju zbog njenih kontakata sa ljudima iz kriminalnog miljea. Ubrzo su mediji počeli da spekulišu da su vlasti u Crnoj Gori "uzvratile udarac" našim starletama i da se Tamara našla na njihovoj "crnoj listi".

Luka je, inače, bio džudista i pripadnik obezbeđenja u nekoliko elitnih prestoničkih noćnih klubova i kafića. Postao je poznat javnosti 2. septembra 2017. kada je, divljajući "bentlijem", presekao kolonu vozila predsednika Aleksandra Vučića na Topčiderskoj zvezdi u Beogradu. Već 25. oktobra Radulović je ponovo uhapšen i označen kao vođa grupe koja je preprodavala kokain u Beogradu.

Čekala ga robija

Luka je na početku tog suđenja negirao da je prodavao drogu, da bi u martu ipak priznao krivicu i sklopio sporazum sa tužilaštvom na osnovu kog je osuđen na tri godine zatvora. Nakon toga je pušten na slobodu, ali je potom izbegavao da primi rešenje o upućivanju na izdržavanje kazne.

Družio se sa mnogim poznatim ličnostima, pa je na svom Fejsbuk profilu redovno objavljivao fotografije iz noćnog provoda sa pevačima, poput Radiše Trajkovića Đanija i Ace Lukasa, brojnim starletama i sportistima.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija