• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. I.

12.07.2018

20:05

IZBO SAM GA ZBOG CRNKE: Ovako se na saslušanju branio tranvestit, OPTUŽEN ZA ZLOČIN IZ STRASTI!

Vesti

IZBO SAM GA ZBOG CRNKE: Ovako se na saslušanju branio tranvestit, OPTUŽEN ZA ZLOČIN IZ STRASTI!

Podeli vest

Goran Abdulov (34) priznao je u Višem tužilaštvu da je u nedelju uveče zbog ljubomore nožem nasmrt izbo ljubavnika Marka Radovića (24) u Ševinoj ulici u Zemunu. Viši sud u Beogradu odredio mu je pritvor do 30 dana, a protiv njega je pokrenuta i istraga zbog ubistva za koje je zaprećena kazna do 15 godina zatvora

Abdulov, koji se predstavljao i kao Jovana Transica, kako saznajemo, bio je vidno uznemiren iznoseći odbranu u tužilaštvu. Njega je čuvalo više pripadnika zatvorskog obezbeđenja s obzirom na to da je odmah posle zločina pokušao samoubistvo u svom stanu u Železniku.

Marka posećivala devojka

Stanari zajedničkog dvorišta u Zemunu gde je pokojni Radović živeo u iznajmljenom stanu posvedočili su da ga je Goran stalno proganjao i proveravao. I oni su pomenuli da je kod Marka često dolazila jedna crnokosa devojka, ali niko nije znao da kaže ko je ona i kako se zove.

Tresao se kao prut

Interesantno je da je, tokom davanja iskaza, Goran sve vreme govorio u ženskom rodu. Plakao je i "tresao se kao prut", ali je odlučio da iskreno prizna šta ga je navelo da presudi Radoviću, studentu ekonomije iz Šehovića u BiH, sa kojim je bio u vezi.

- Došla sam to veče kod njega u stan, pošto me je danima izbegavao. Kroz prozor sam videla kako pije šampanjac i dopisuje se sa devojkama. Čim sam ušla, nasrnuo je na mene i počeo da me udara pesnicama, šutira nogama... U trenutku mi je došla "žuta minuta" i, ni sama ne znam kako, dočepala sam se noža iz kuhinje i ubola ga... Ne znam koliko puta, ne sećam se - izjavio je Abdulov.

On je potom ispričao kako su se njih dvojica upoznali preko oglasa za transvestite, na kom je koristio pseudonim Jovana Transica i postavljao svoje fotografije u ženskoj garderobi.

(VIDEO) ZORAN MARJANOVIĆ STIGAO U BORČU! Porodica ga sačekala ispred kuće, mala JANA MU PRVA POLETELA U ZAGRLJAJ!

- Bio je moja velika ljubav i nikako nisam mogla da prihvatim da me vara sa nekom crnkom i da ne želi više da bude sa mnom, već sa pravom devojkom. Mnogo sam patila i sve činila da mu udovoljim. Davala sam mu svaki dinar koji sam mogla, misleći da ću tako da ga zadržim, ali on je bivao sve gori i agresivniji prema meni. Posebno od kada je počeo da pije.

Trebalo je da menja pol

Da je Goran bio ludo zaljubljen u Marka, potvrdila je za Informer i dan ranije njegova majka, Dragica Abdulov.

(VIDEO) SPEKTAKULARNA AKCIJA MUP! Uhapšeno 69 osoba zbog razbojništva, silovanja, krađe...

- Kad mu je Marko zabranio da dolazi kod njega, moj sin je bio očajan. Govorio mi je da će se ubiti. Rekao mi je: "Mama, ja ne mogu da živim bez njega", a ja sam pokušavala na sve načine da ga smirim. U četvrtak je trebalo da ide kod lekara i dogovori operaciju da postane prava žena, kako se oduvek osećao i želeo. Bodrila sam ga da izdrži - sa očajanjem nam je ispričala Dragica.

Ipak, te kobne noći nije mogla da ga nagovori da ostane kod kuće i da spreči tragediju. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nevesinjac

pre 5 godina

Покојни Марко Радовић је из села Братач код Невесиња у Херцеговини у Републици Српској.

GejBG

pre 5 godina

Ovaj desno Marko,studirao,ok...a šta je radio sa svog Escort profila na sajtu Planet Romeo? Tako finansirao studije ili?

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija