• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/Alo

13.07.2018

10:05

MARKO ME JE TERAO NA PROSTITUCIJU, A ONDA HTEO DA ME OSTAVI... E ZATO SAM GA UBIO! Transvestit otkrio SAV PROLJAV VEŠ iz veze sa sudentom koga je ISKASAPIO

Vesti

MARKO ME JE TERAO NA PROSTITUCIJU, A ONDA HTEO DA ME OSTAVI... E ZATO SAM GA UBIO! Transvestit otkrio SAV PROLJAV VEŠ iz veze sa sudentom koga je ISKASAPIO

Podeli vest

Goran Abdulov (34) zvani Jovanica Transica iz Železnika, masakrirao je svog ljubavnika Marka Radovića (24) kada mu je zamerio što je njegovoj rodbini i prijateljima izneo prljav veš o njihovoj vezi

Uhapšeni transvestit je po rečima našeg izvora bliskog istrazi sečivom od 11,5 centimetara ubo ljubavnika četiri puta u grudi, a potom mu je zadao po jedan udarac u stomak, vrat, desnu šaku i levo rame!

- Marko mi u nedelju uveče nije odgovarao na poruke, pa sam u 21.45 došao kod njega, ali ga nisam zatekao kod kuće. Sakrio sam se, a kada je došao, video sam kroz prozor da se presvukao i da je obukao neke crne seksi gaće. Mislio sam da čeka nekoga, pa sam mu napisao poruku: "Marko, otvori, ja sam." Kada mi je otvorio, obratio mi se rečima: "Zašto si došao?". Uzvratio sam mu pitanjem: "Zašto mi ne vraćaš novac? Da li si našao neku drugu mušteriju, poput mene?", on je pobesneo i udario me pesnicom u obraz. Zapretio je da će zvati policiju, a onda me je udario i u drugi obraz, zbog čega sam pao na ulazna vrata. Počeo sam da plačem, pitao sam ga zašto je to uradio, a on me je šutirao po preponama i mošnicama, po kojima imam modrice. Pridigao sam se da ga zagrlim poslednji put, pošto je rekao da ide kući da završi školu, a onda na rad u Sloveniju. Međutim, on je nastavio da me šutira, pa sam pao na frižider. Tada sam hteo da uzmem šerpu i da ga udarim, ali sam uzeo nož koji sam mu ranije kupio i izbo ga - ispričao je na saslušanju u tužilaštvu Goran Abdulov.

On se pravdao da je Marka prvi put ubo u stomak samo da ga ne bi dalje tukao.

- Mislim da sam ga nožem ubo u stomak dva puta. Posle drugog udarca je pao na kompjuter, ali me je ponovo šutnuo. Onda sam mu zadao i treći udarac, ali se ne sećam gde sam ga ubo. Stajao sam i gledao šta sam uradio, pitajući se da li je moguće da sam to učinio. Odbacio sam nož, a Marko je sav krvav izašao u dvorište govoreći: "Neka mi neko pomogne." Pobegao sam, a krvave ruke sam obrisao maramicom. Nisam se okretao! - opisao je transvestit na saslušanju.

IZBO SAM GA ZBOG CRNKE: Ovako se na saslušanju branio tranvestit, OPTUŽEN ZA ZLOČIN IZ STRASTI!

Ubica studenta iz mesta Bratač kod Nevesinja je rekao da je u vezi sa Markom bio od oktobra 2015. do kraja aprila 2017. i da su se upoznali u jednom gej kafiću na Terazijama.

- Imao sam dozvolu psihijatra da izlazim kao transvestit, a od hormonalne terapije su mi već izrasle grudi. Imali smo seks po njegovoj želji, a ja sam njegovoj najboljoj drugarici i drugu otkrio da je gej i da smo u vezi. To je njega mnogo naljutilo i raskinuli smo. Dolazio sam i dalje kod njega jer sam ga voleo, ali me on više nije mazio i ljubio, već je hteo samo da me kresne. Tukao me je i davio, ali sam ipak išao kod njega - ispričao je Abdulov zamenici tužioca, govoreći čas u ženskom čas u muškom rodu.

On je naveo da je Marko zahtevao da dolazi kod njega samo na jednu noć, i to isključivo kada ima novca da plati seks!

- Hteo sam makar da ga vidim. Nisam mu baš bio veran, imao sam pored njega i druge partnere, dvoje-troje, ali njega sam baš voleo. U februaru je rekao da ima devojku i dozvoljavao mi je da dolazim samo kada sam imao novca. Oslovljavao me je sa Jovana, Marija, Jelena, Slavica… On je bio žigolo. Nije birao da li će imati odnos sa muškarcem, ženom ili parovima jer je to naplaćivao - tvrdio je Abdulov na saslušanju.

On je izjavio da je mrtvog ljubavnika da ga je podvodio drugim muškarcima!

- Pre otprilike pet-šest meseci, njemu je bio potreban novac, pa me je terao da se bavim prostitucijom u njegovom stanu, što sam činio. Zarađivao sam od jednog seksualnog odnosa 100 evra, a pola novca sam davao njemu. Odnose sam imao sa muškarcima, koji nisu znali da sam transvestit, a bilo ih je četvorica -petorica za to vreme - obelodanio je Abdulov detalje čudnog odnosa sa ubijenim ljubavnikom.

Osumnjičeni je izjavio da je zapretio Marku da će reći njegovom ocu, ujaku i društvu šta radi i pokazati im slike, ako mu ne vrati dug od 700 evra. 

- U telefonu imam i video-klipove, sve i svašta. Nazvao sam njegovog oca i sve sam mu ispričao. Rekao sam mu da smo nas dvojica bili dugo u vezi i da je on žigolo, ali je Marko rekao "da ga boli ku*ac" za oca, koji je alkoholičar - jadao se mladić, kome je životni san bio da postane žensko.

Tražio nanogicu zbog terapije

Abdulov je izjavio da se leči kod psihijatra i endokrinologa zbog hormonalne terapije. Sudiju je molio da ga ne stavlja u zatvor i da ga pusti u kućni pritvor sa nanogicom. - Govorio je da će se ubiti, da mora na terapiju kako bi konačno postao žena! Tražio je nanogicu i neprekidno je kukao da će se ubiti. Pričao je da nema više cigareta, ali mu nije vredelo - rekao je izvor.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
GejBG

pre 5 godina

Da, na Planet Romeo sajtu Marko ima profil bgbg pa brojevima dvadesetdva spojeno...no,svaki drugi dan slušamo novu verziju,odlučite se više šta je od toga istina

Pepa prasac

pre 5 godina

cek br jel taj uopste drzavljan srbije ili je i on on puno crnogoraca te vrste a koji se lakse skrivaju i seksaju u bgdu?i kakva nanogica i terapija tolika gomila posla ga ceka u zatvoru..

Maki

pre 5 godina

Mislim da ovom coveku treba dati nanogicu ili ga poslati u ZENSKI zatvor. Poslati ga u muski zatvor bilo bi glupo, on je rizican za razne bolesti, potencijalno bi naneo veliku stetu drustvu.

zlata

pre 5 godina

On kupio nož Marku ???Ko kome nosi nož na poklon?Naravno,imao je plan da ubije Marka i poneo noź sa sobom jer ga je Marko ostavio !!!

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

JOŠ TV VESTI

Sport

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!
Fudbal

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!

Fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je dve prijateljske utakmice u martu, sa polovičnim uspehom. Poraz od Rusije (4:0) još jednom je pokazao brojne nedostatke u igri "orlova", dok trijumf nad Kiprom (1:0) nikoga nije ubedio da su puleni Dragana Stojkovića kadri za velika dela i uspeh na predstojećem Evropskom prvenstvu. Pre toga, ostalo je da se završi klupska sezona u šampionatima širom Evrope i sveta gde nastupaju naši igrači.

28.03.2024

16:03

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija