• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: infformer

13.07.2018

11:00

DEČAK (14) POKUŠAO DA SILUJE DEVOJČICU (6)! Stravičan slučaj iz Smedereva, DETE PRIMLJENO U BOLNICU S POVREDAMA GENITALIJA!

Vesti

DEČAK (14) POKUŠAO DA SILUJE DEVOJČICU (6)! Stravičan slučaj iz Smedereva, DETE PRIMLJENO U BOLNICU S POVREDAMA GENITALIJA!

Podeli vest

Smederevska policija uhapsila je maloletnog D. S. zbog sumnje da je zavlačio ruke u polni organ devojčice i pokušao da je obljubi. Ginekolozi utvrdili da dete ima više povreda na genitalijama

Maloletni dečak D. S. (14) iz Smedereva uhapšen je zbog sumnje da je pokušao da obljubi devojčicu (6) između napuštenih zgrada u tom gradu. Protiv njega je podneta krivična prijava za nedozvoljene polne radnje i on će biti procesuiran u redovnom postupku.

On je priveden u velikoj policijskoj akciji suzbijanja opšteg kriminaliteta u kojoj je širom Srbije uhapšeno 69 osoba, dok su protiv 99 podnete krivične prijave u redovnom postupku.

Napao tinejdžerku iza prodavnice

Policija u Valjevu uhapsila je Dušana J. (52) jer je u večernjim časovima sačekao maloletnu devojčicu (17) da izađe iz radnje "Biljana", koja je u njegovom vlasništvu, a zatim je seksualno napastvovao. On ju je odveo iza prodavnice i potom dodirivao po zadnjici i grudima. On je maloletnici pretio da će je ubiti ukoliko nekome ispriča ili ga prijavi policiji.

Kako saznajemo od izvora bliskog istrazi, maloletnik je duže vreme nagovarao devojčicu da mu dozvoli da je dodiruje po telu i polnom organu.

- Osumnjičeni D. S. je obećao devojčici da će joj dati bombone ukoliko mu ona bude dozvolila da je dodiruje. Oštećena mu to nije dozvoljavala. Dečak ju je zatim na prevaru odveo do napuštenog dvorišta između zgrada u Čegarskoj ulici, jer navodno ima lepo iznenađenje za nju - priča naš izvor.

On je dodao je devojčica videla da u tom dvorištu nema ništa i da je dečaka pitala šta on to ima da joj pokaže kao iznenađenje.

- Osumnjičeni maloletnik joj je zatim ispričao da mora malo da se strpi pa će joj pokazati. Za to vreme on je polako počeo da je dodiruje, da bi joj na kraju zavukao ruku u šorc, a potom i u njen polni organ. Sirota malena je počela da plače i da govori da je boli, ali D. S. nije hteo da prestane i pokušavao je na sve načine da je umiri - kaže Informerov izvor i navodi:

- Devojčica je zatim pobegla i sve ispričala roditeljima, koji su zatim slučaj prijavili policiji. Nakon hapšenja maloletnika devojčicu je pregledao ginekolog, koji je konstatovao povrede na genitalijama.

Smederevska policija je po nalogu nadležnog tužilaštva podnela krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv četrnaestogodišnjaka zbog sumnje da je počinio krivično delo nedozvoljene polne radnje

Sirota malena je počela da plače i da govori da je boli, ali D. S. nije hteo da prestane i pokušavao je na sve načine da je umiri, izvor iz istrage

Proganjali, silovali...

Zaječarska policija uhapsila je Aleksandra P. (43) zbog sumnje da je proganjao pet žena, a lisice na ruke su stavljene i Ivanu M. (33) jer je na javnim mestima u Zaječaru pokazivao polni organ. Takođe, uhapšen je i Z. T. (56) zbog sumnje da je na silu naterao jednu ženu da ga oralno zadovolji.

Shutterstock

Prema rečima našeg izvora iz policije, Aleksandar je svakodnevno u večernjim časovima dolazio u blizinu kuća i na radna mesta pet oštećenih žena.
- Pratio ih je i suprotno njihovoj volji stupao sa njima u kontakt i stalno ih nagovarao na seksualni odnos. Žene su trpele torturu, ali kada je proganjanje postalo ozbiljno, one su prijavile napasnika policiji, koja ga je brzo uhapsila - kaže naš sagovornik.
Kada je u pitanju Ivan M., on je uhapšen jer je lutao ulicama Zaječara i kada bi na ulici naleteo na ženske osobe, on je vadio svoj polni organ, pokazivao ga i tražio da ga dodiruju. Policija je lisice na ruke stavila silovatelju Z. T., koji je jednu žensku osobu primorao na oralni seks.
- Osim da se osumnjičeni tereti da je počinio krivično delo silovanje, ne možemo ništa više da vam kažemo jer bismo tako remetili istragu koja je u toku - rečeno nam je u policiji.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ljube

pre 5 godina

Menjajte zakone, za ozbiljna krivična dela i maloletnici treba i MORAJU da odgovaraju. Sada oni svi odlično znaju da ih zakoni štite i ne libe se da urade bilo šta jer znaju da neće odgovarati. Da je moju ćerku ovako neki dripac napao ja bi mu presudio, makar i ja završio u zatvoru ali bi jedan SKOT bio uklonjem iz društva.

Mirko

pre 5 godina

Kastracija je jedini odgovor! Zatim Zatvor i robija na 500godina ga osuditi.

Stojan

pre 5 godina

Kakva izopacenost, treba ga odmah u zatvor pa da ga tamo nauce reda kad roditelji ne umeju. U tom slucaju batine su svete.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija