• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

14.07.2018

15:28

RAZBIJENA ORGANIZOVANA KRIMINALNA GRUPA! Uhapšeno osam lopova u Peći, pljačkali građane

Vesti

RAZBIJENA ORGANIZOVANA KRIMINALNA GRUPA! Uhapšeno osam lopova u Peći, pljačkali građane

Podeli vest

U Peći je uhapšsena organizovana grupa lopova koja je pljačkala građane u povratničkim sredinama i selu Goraždevac, saopštila je kosovska policija

Kako prenosi Radio Goraždevac, uhapšena je grupa od osam osoba koja je pljačkala u nekoliko gradova i sela na Kosovu - pet lica je uhapšeno za organizovanje dok je troje uhapšeno zbog otkupa ukradenih stvari.

U kući osumnjičenih pronađeni su i oduzeti materijalni dokazi, stoka i vozila koja su korišćena za ta krivičnog dela.

Kako se navodi, četvorici uhapsenih određen je pritvor od mesec dana.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija