• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs

14.07.2018

22:57

ZORAN PIŠE PESMU ZA BRUTALNO UBIJENU JELENU! Tekst smišljao u CENTRALNOM ZATVORU!

Vesti

ZORAN PIŠE PESMU ZA BRUTALNO UBIJENU JELENU! Tekst smišljao u CENTRALNOM ZATVORU!

Podeli vest

Zoran Marjanović (39), kompozitor iz Borče, koji je osumnjičen za ubistvo pevačice Jelene Krsmanović Marjanović (33), uskoro će snimiti pesmu o svojoj pokojnj supruzi

Marjanović, koji je do sada napravio više muzičkih hitova za srpske pevače, još dok je bio u Centralnom zatvoru u Beogradu, počeo je da razmišlja o tome koju pesmu da posveti pokojnoj supruzi, saznaje "Alo".

- Zoran je mnogo voleo Jelenu, a u zatvoru je bio potpuno potonuo. Smišljao je koju pesmu bi joj posvetio i to će sada da ostvari jer je pušten da se brani sa slobode. Reč je o tužnoj baladi u kojoj želi da iskaže sva svoja osećanja prema Jeleni. Još u zatvoru, dok je bio utučen i odvojen od porodice, rodila mu se ideja da napravi novu pesmu koji bi posvetio brutalno ubijenoj Jeleni - kaže izvor.

Marjanović može nesmetano da nastavi da radi svoj posao, u svom muzičkom studiju u Borči, u kojem je i do sad komponovao mnoge pesme za naše poznate pevače.

Da Zoran može bez problema da radi, iako je još nerešeno hoće li biti definitivno optužen za ubistvo ili ne, potvrdio je Aleksandar Zarić, jedan od njegovih advokata.

- Naravno da Zoran može da normalno radi, nema nikakvu zabranu - rekao je advokat.

POLICIJA IMA DOKAZE DA JE ZORAN UBIO JELENU! Jezivo ubistvo pevačice Granda u Borči opet trese Srbiju!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mitzy

pre 5 godina

Narod je vec pisao balade o njoj najtuznije balade.Zoki bi trebalo samo ds ih cuje.Alu moze pisati romane .Jedan ptedlog za nadlov.Volela je nije znala koga.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija