• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

15.07.2018

14:12

NASTAVLJA SE PROGON SRBA NA KiM! Posle pljačke povratnika ukradeno i vozilo Doma zdravlja u Goraždevcu!

Vesti

NASTAVLJA SE PROGON SRBA NA KiM! Posle pljačke povratnika ukradeno i vozilo Doma zdravlja u Goraždevcu!

Podeli vest

Samo tri dana nakon što je u Peći uhapšena veća organizovana kriminalna grupa osumnjičena za krađe i pljačke Srba povratnika, u Goraždevcu je ukradeno jedino vozilo koje je Dom zdravlja u tom mestu imao na raspolaganju

Na sajtu "Radija Goraždevac" objavljeno je da je vozilo ukradeno protekle večeri i da se radi o sanitetskom vozilu koje je služilo za transport pacijenata do Kosovske Mitrovice, ali i obilazak povratničkih sredina i monahinja u Manastiru Pećka Patrijaršija.

Navodi se da je kosovska policija izvršila uviđaj i započela istragu.

"Radio Goraždevac" navodi da je sanitet Doma zdravlja četvrto vozilo koje je ukradeno u Goraždevcu u poslednjih šest meseci, a da je pored njega u poslednje vreme kradena stoka, pokućstvo, alat, motorne testere, kazani za pečenje rakije...

Podseća se da je pre samo tri dana kosovska policija u saopštenju dostavljenom tom radiju navela da je uhapsila organizovanu grupu lopova. Prema saznanjima "Radio Goraždevca" ta grupa je pljačkala i u povratničkim sredinama, ali i u Goraždevcu.

U saopštenju je navedeno da su u kući osumnjičenih pronađeni i oduzeti materijalni dokazi, stoka i vozila koja su korišćena za činjenje krivičnog dela. Grupa je pljačkala u nekoliko gradova i sela, a u okviru nje je pet lica uhapšeno za organizovanje, dok je troje uhapšeno zbog otkupa ukradenih stvari.

Kosovska policija je navela da je četvorici uhapšenih određen pritvor od mesec dana.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Branko

pre 5 godina

Pa ti Siptari su neobrazovana masa koje Ameri podrzavaju i njima prave drzavu, zatrli su svoje gradjane Indijance, i zatiru Crnce!!!????? Toliko o toj USA pravdi i pravu, doci ce i Amerima CRNI PETAK, a blize je nego sto im se cini!!!?????

Ljubo

pre 5 godina

E sada lepo da ga Albanci sa juga Srbije nabave i posalju nov novcijatog u Gorazdevac .A ne da nam kace zastave po ulicama i kucama kao u sred Albanije .Mislim da se ovo ,sto se desava Srbima ,sto su dozvolili ,aminovali vec odavno teror nad sobom ,ni jedan najnepismeniji narod nebi dozvolio sebi .

Lala iz Banata

pre 5 godina

Чему увиђај...? Ни убиства Срба се , на српском Косову .... - не расветљавају...!?

Izbori 2024

Vesti

Palma primio jagodinskog olimpijca, strelca Lazara Kovačevića i ženski fudbalski klub „Jagodina“ koji se plasirao u prvu ligu Srbije
Politika

Palma primio jagodinskog olimpijca, strelca Lazara Kovačevića i ženski fudbalski klub „Jagodina“ koji se plasirao u prvu ligu Srbije

Predsednik Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma primio je danas Lazara Kovačevića, strelca kluba „Jagodina 92“, koji je prošle nedelje u Rio De Žanieru u Brazilu na kvalifkacionom turniru za Olimpijske igre osvojio prvo mesto u pucanju vazdušnom puškom na 10 metara i plasirao se na Olimpijske igre koje će ovog leta biti održane u Parizu.

24.04.2024

11:45

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija