• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. I.

16.07.2018

19:13

ZORAN SE HVALIO DA ĆE GA PUSTITI IZ PRITVORA: Suprug svirepo ubijene Jelene, unapred znao tačan datum NJEGOVOG IZLASKA IZ ZATVORA?!

Vesti

ZORAN SE HVALIO DA ĆE GA PUSTITI IZ PRITVORA: Suprug svirepo ubijene Jelene, unapred znao tačan datum NJEGOVOG IZLASKA IZ ZATVORA?!

Podeli vest

Zoran Marjanović znao je sedam dana unapred da će ga Apelacioni sud 12. jula pustiti iz pritvora u kom je proveo punih deset meseci zbog sumnji da je ubio suprugu Jelenu, saznaje Informer. On se još početkom jula cimerima iz Centralnog zatvora pohvalio da sigurno izlazi na Petrovdan, a ispostavilo se da je baš tog dana pušten

Kako saznajemo od izvora bliskog istrazi, Marjanović je bio toliko siguran u svoja saznanja da je nedelju dana pre odluke suda počeo da pakuje stvari i planira život na slobodi. Stručnjaci i javnost pitaju se kako je Zoran mogao unapred da zna da će ga pustiti iz pritvora i ko mu je to rekao?! Takođe, Marjanović je prvi koga terete za ovako težak zločin a da je pušten da se brani sa slobode.

Lepo raspoložen

Prema rečima našeg sagovornika, Zoran Marjanović je već oko 5. jula, dakle nedelju dana pre nego što će ga sud pustiti na slobodu, pokupio svoje stvari iz ćelije i zapakovao ih u jednu crnu kesu.

- Zoran, koji je uhapšen 15. septembra prošle godine, za svih deset meseci koliko je bio u pritvoru nije bio pričljiv i retko kada se smejao. Međutim, nekoliko dana pred izlazak na slobodu Marjanovićevo raspoloženje se drastično promenilo. On je tih dana počeo češće da razgovara sa svojim cimerima iz ćelije i bio je veoma raspoložen, a svi su primetili da pakuje i slaže svoje stvari. Na opšte zaprepašćenje svih, u jednom trenutku je rekao cimerima: "Hoćete li da se kladimo da ću na Petrovdan biti kod kuće?" Ispostavilo se da je baš na taj praznik, 12. jula, Apelacioni sud doneo odluku da mu se ukida pritvor - rekao je naš sagovornik.

VELIKA AKCIJA MUP: Zaplenjeno devet kila droge - UHAPŠENA DVA DILERA!

Informerov izvor iz istrage je ispričao da su Zoranovi cimeri ostali u šoku kada je izašao, jer gotovo se nikada nije dogodilo da neko ko se sumnjiči za ubistvo, odnosno najteže krivično delo, bude pušten iz pritvora kako bi se branio sa slobode.

ELIMINISAN NARKO KLAN LUKE BOJOVIĆA?! Crnogorci preuzeli evropsko TRŽIŠTE DROGE!

- Svi koji su povezani sa ovim slučajem smatraju da je odluka Apelacionog suda u najmanju ruku čudna. Zoran je prva osoba koja se tereti za ovako teško delo, a da je pušten da se brani sa slobode. Međutim, još je čudnije što je on unapred znao da će ga pustiti. Kako je to mogao da zna? Ko mu je dao takvu informaciju? Advokati? Ako su oni, odakle njima ta saznanja? Nešto u ovom slučaju ozbiljno smrdi - kaže naš sagovornik.

Postoji sumnja

Stručnjaci, zaprepašćeni potezom suda, ne žele javno da govore o ovom slučaju, ali se među njima uveliko priča da tu nisu čista posla. Jedan od poznatih beogradskih advokata, koji je zamolio da mu ne pominjemo ime, rekao je da je odluka Apelacionog suda preuranjena.

Informer

- Mišljenja sam da je odluka o puštanju Marjanovića na slobodu doneta naprečac, a koji je razlog za to, ostaje da se vidi. Pojasniću na šta mislim. Marjanoviću je poslednji put produžen pritvor 26. juna ove godine, a Više tužilaštvo je podiglo novu dopunjenu optužnicu 27. juna i predalo je Višem sudu na odlučivanje. Da je sačekano da sud prihvati optužnicu i da ona postane pravosnažna, ponovo bi postojao čvrst osnov da Marjanović ostane iza rešetaka. Međutim, Apelacioni sud to nije sačekao i 12. jula je osumnjičenog za ubistvo pustio na slobodu. Ključno pitanje je: Zašto je to urađeno? - kaže izvor Informera.

Milosavljević: Ovo je nečija režija

Jedini koji je pod imenom želeo da govori o "slučaju Marjanović" jeste advokat Nebojša Milosavljević. On je u jednom trenutku zastupao porodicu ubijene Jelene i smatra da je zbog težine krivičnog dela koje se stavlja Marjanoviću na teret on mogao da ostane u pritvoru, iako optužnica nije još pravosnažna. Ipak, on navodi da je ukidanje pritvora Zoranu znak da protiv njega ne postoje dovoljno jaki dokazi, ali i da postoji sumnja "da se iza svega krije nečija režija".
- Mislim da je u ovom momentu tužilaštvo iscrpelo sve činjenice kojima je raspolagalo i da je veoma korektno vodilo istragu, iako se u javnosti često čuje suprotno. Međutim, sve mi se čini da postoji nečija režija iznad cele ove priče, a ko je za nju odgovoran, vrlo je kompleksno pitanje. Imam mišljenje o svemu, ali ono nije za javnost - kaže Milosavljević za Informer i zagonetno poručuje:
- Optimista sam da će ovaj slučaj biti vrlo brzo rešen ako se povede nova istraga! Ne želim time da amnestiram Zorana, mada je očigledna činjenica da je u nedostatku dokaza pušten na slobodu.

POLICIJA IMA DOKAZE DA JE ZORAN UBIO JELENU! Jezivo ubistvo pevačice Granda u Borči opet trese Srbiju!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

JOŠ TV VESTI

Sport

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!
Fudbal

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!

Fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je dve prijateljske utakmice u martu, sa polovičnim uspehom. Poraz od Rusije (4:0) još jednom je pokazao brojne nedostatke u igri "orlova", dok trijumf nad Kiprom (1:0) nikoga nije ubedio da su puleni Dragana Stojkovića kadri za velika dela i uspeh na predstojećem Evropskom prvenstvu. Pre toga, ostalo je da se završi klupska sezona u šampionatima širom Evrope i sveta gde nastupaju naši igrači.

28.03.2024

16:03

Planeta

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!
Najzad su ukapirali

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!

Veliki zapadni mediji jedan za drugim prognoziraju neuspeh Ukrajine. Publikacije upozoravaju Kijev na beskorisnost kontraofanzivnih planova i važnost obnavljanja odbrane. U međuvremenu, ukrajinske oružane snage pomeraju sve više zapadne opreme u Harkov u iščekivanju ruske ofanzive. Štaviše, pojedini mediji upozoravaju kako je došlo vreme da se priča i o padu Kijeva!

28.03.2024

19:38

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija