• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs

17.07.2018

09:59

DRAMATIČAN PREOKRET U ISTRAZI UBISTVA PEVAČICE! Nađena obuća Jeleninog dželata, a jedan detalj OTKRIVA KO JE PRAVI UBICA!

Vesti

DRAMATIČAN PREOKRET U ISTRAZI UBISTVA PEVAČICE! Nađena obuća Jeleninog dželata, a jedan detalj OTKRIVA KO JE PRAVI UBICA!

Podeli vest

Na pomolu je filmski preokret u slučaju ubistva Jelene Marjanović, koje je više od dve godine medijski najpraćeniji slučaj crne hronike u Srbiji.

Kako saznajemo, policija je dve nedelje pre ukidanja pritvora Zoranu Marjanoviću na nasipu u Borči pronašla obuću koja se poklapa sa otiskom nađenim nedaleko od kanala u koji je bačeno Jelenino unakaženo telo. 

JELENA MRTVA DONETA NA NASIP?! Tragovi pevačicine krvi otkrili gde je ORUŽJE KOJIM JE ONA UBIJENA!

- Nađena je originalna obuća, koja se potpuno poklapa sa tragom nađenim nedaleko od mesta na kojem je pronađen leš pevačice. Reč je o muškoj obući. Na osnovu veličine i oblika, veštaci su utvrdili da je reč o mršavijem muškarcu koji ima uska stopala i nosi obuću broj 43. Na osnovu obuće i tragova nađenih na njoj, utvrdiće se kome je pripadala i ko je kobne noći kada je Jelena tražena bio kod kanala - kaže izvor blizak istrazi i dodaje da je na deponiji nedaleko od rampe na nasipu u Borči nađena i Jelenina garderoba u kojoj je bila kada je ubijena.

ZORAN PIŠE PESMU ZA BRUTALNO UBIJENU JELENU! Tekst smišljao u CENTRALNOM ZATVORU!

Novi dokazi u slučaju brutalno ubijene pevačice isplivali su, navodno, zahvaljujući nepažnji njenih krvnika.

- Ubice su slučajno ispustile leš Jelene Marjanović dok su ga nosile u kanal u Borči i na taj način nehotice otkrile lokaciju sa koje su došle na nasip i donele njeno unakaženo telo! Tragovi krvi su pronađeni na travi, u neposrednoj blizini kanala, 48 sati posle izvlačenja tela i sačuvani su kao dokaz. Leš je najverovatnije ispao jednom od pomagača dok su ga nosili, a krv je iscurila iz najlona u koji je pevačica bila umotana! Pretpostavlja se da se neko od ubica ili saučesnika u zločinu sapleo i slučajno ispustio leš ili da mu je leš iskliznuo iz ruku. Moguće je, takođe, da je naišao pešak ili automobil, zbog čega su ubice bile primorane da zastanu - otkriva naš izvor i dodaje da Jelenini krvnici nisu primetili da su za sobom ostavili tragove - kaže ovaj izvor.

ZORAN SE HVALIO DA ĆE GA PUSTITI IZ PRITVORA: Suprug svirepo ubijene Jelene, unapred znao tačan datum NJEGOVOG IZLASKA IZ ZATVORA?!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Inspektor Kluzo

pre 5 godina

Posle dve godine detaljnog češljanja celog terena iznenada i baš sada našli su cipelu, koju pre toga nisu uočili, kao da je igla u plastu sena? Veoma pouzdan dokaz. Možda će uskoro pronaći i beležnicu sa planiranim detaljima ubistva koje je u žurbi izgubio ubica, na nasipu, pola metra od mesta gde je pronađen leš! Svaka čast na istrazi i dokazima, savršeno kao kod Inspektora Kluzoa.

Nina

pre 5 godina

Kako tek sada pronađena obuća? Nešto tu "smrdi" i neko bi zbog traljave istrage morao da snosi odgovornost.

AlCapo

pre 5 godina

Ovo zvuci totalno neverovatno, sem ako neko ne pokusava da izrezira neki bestseller. Tragovi se pronalaze i iskopavaju posle vise od dve godine...

bubasvaba

pre 5 godina

Nerazumem da se nesto pronadja posle toliko vremena i bas kad je gospodin SESELJ obelodanio da se ovo zataskava jer to NEKI BUNBAR SVE KONTROLISE samo se pitam dokle ce ti politicari OBICNI KRIMINALCI da sude i ubijaju posten narod DOKLE BRE BUNBARI DA VLADAJU NECIJIM ZIVOTIMA DOKL???.

Sara

pre 5 godina

Po svemu sto se do sada pisalo i čulo je očigledno da se ubistvo nije desilo na nasipu i da je Jelenino telo doneto i bačeno u kanal. Nije jasno ko je i zašto pisao nelogičnu optužnicu i kako su naši stručnjaci mogli zaključiti ono što u njoj piše. Čini se da je upleten neko toliko moćan da bezprizorno troši državne pare u vezi ovog slučaja i servira nam se priču koja je suprotna zdravom razumu.

Dejan

pre 5 godina

Pa koliko obrta i preokreta je bilo do sada..? I ko je ubica???

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59