• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs

17.07.2018

12:22

PROSTITUTKA IZ JORDANA PUŠTENA IZ ZATVORA! Utvrđeno da nema HIV, ali ima 24 SATA DA NAPUSTI SRBIJU!

Vesti

PROSTITUTKA IZ JORDANA PUŠTENA IZ ZATVORA! Utvrđeno da nema HIV, ali ima 24 SATA DA NAPUSTI SRBIJU!

Podeli vest

Prostitutka Fatema Alesi (38) iz Jordana, za koju se sumnjalo da je širila HIV po Srbiji i koja je uhapšena pre 20 dana u Beogradu, puštena je danas iz ženskog zatvora u Požarevcu

Uhapšena prostitutka koja je navodno širila HIV Beogradom i bila sa više od 500 muškaraca, dobila samo prekršajnu prijavu

Naime, utvrđeno je da Jordanka nema virus HIV, i s obzirom na to da je reč o stranoj državljanki kojoj je izrečena mera zabrane boravka u Srbiji, ona nakon napuštanja zatvora ima rok od 24 sata da napusti državu. U slučaju da to ne uradi i da nastavi sa prostitucijom, biće ponovo poslata kod prekršajnog sudije.

Ukoliko ne bude imala novca da plati još jednu novčanu kaznu, sudija će joj opet izreći zatvorsku kaznu, ali u dužem vremenskom trajanju.

Kako su mediji pisali, Fatema je poslednje vreme boravila oko Glavne autobuske stanice u Beogradu, uglavnom u parku kod Ekonomskog fakulteta, a pre toga je bila u centrima za azil Subotica i Principovac, gde je seksualne usluge pružala migrantima i lokalnim Srbima. Kako su pojedini mediji preneli, pretpostavlja se da je bila sa više od 500 mušterija.

PALA SIDAŠICA FATIMA, PROTERAĆE JE IZ SRBIJE! Žandarmerija pronašla prostitutku, njeni klijenti U PANICI OČEKUJU REZULTATE TESTIRANJA KRVI!

Prilikom potrage i svedočenja migranata, pojedinci su, da bi je zaštitili, izjavljivali su da su je neki drugi migranti ubili da skrenu policiju s traga.

Prostitutku je pronašla žandarmerija, a kako nije imala da plati prekršajnu kaznu, poslata je u ženski zatvor u Požarevcu.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Disident

pre 5 godina

nemoze se ljudima narusavati ugled ,a posle da se te licnosti proterivanjem sprecavaju da traze nadoknadu stete . Iznoseno je u javnost da je HIV pozitivna , na osnovu toga je i hpsena , a sad as eto pokazalo kao neistinito i osobu koja definitivno nije kriva sada hoce da proteraju # ovo ja klasican primer Drzave koja samo isistra na obavezama ,ali nepstuje nikava prava

Jordan

pre 5 godina

Opet lažnjak! Odokativnom "naučnom" metodom izmislili da žena ima HIV da bi širili paniku kod mušterija, a ono ćorak, ni HIV ni bilo šta drugo. Verovatno su vest proširili makroi koji su zbog niže tarife Jordanke gubili mušterije i laku zaradu za prodaju svojih prostitutki.

Miloš

pre 5 godina

A samo nastavite da primate izbeglice i naseljavate Srbiju drugim rasama,a sve zbog EU i glupog članstva tamo. Pa nije valjda sve zbog "tog" Evropskog budžeta, a mislite da možete zagrabiti koliko oćete i da to ne treba vratiti.? Neko će morati, pa makar i deca naše dece. Nikad ZA, uvek protiv i EU i Amerike ! A tek ovi englezi "kolonizatori",samo i uvek su živeli na tudjoj grbači. Nešto tu nije u redu!

Djole

pre 5 godina

Super!Ona mora da napusti Srbiju u roku u od 24 sata!?Pa dobro jel kod nas stvarno vlada kolektivno ludilo i zaglupljenost.Pa u bilo kojoj drugoj državi letela bi napolje sa sve nogom u gluteus.Nije imala love da plati kaznu,a imaće da ode!?!?Eto nje na istom mestu u roku od odmah!!!Po principu nije sida i ostale venerične bolesti,nikakav bauk.Ustvari ona leči sidu!Kakva debilana od pravosuđa!!!!!!!

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija