• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Telegraf

18.07.2018

21:46

BRUTALNI ŠIPTARSKI TEROR:  Porodici mladića PREGAŽENOG U BEČIĆIMA ne dopuštaju da telo SAHRANE NA KOSOVU!

Vesti

BRUTALNI ŠIPTARSKI TEROR: Porodici mladića PREGAŽENOG U BEČIĆIMA ne dopuštaju da telo SAHRANE NA KOSOVU!

Podeli vest

Porodica Vukomanović iz Zvečana ne može da se pomiri sa vešću da im je sin nastradao u Bečićima, a u toku dana saznali su i da kosovska ambasada u Crnoj Gori ne dopušta da telo nesrećnog mladića bude sahranjeno na Kosovu. Kako oni tvrde, poginuli Miloš nema kosovske papire

Miloša (25) i njegovu verenicu Snežanu Rudinac (24) iz Kraljeva pokosio je automobil dok su prelazili bulevar u Bečićima. Mladić je preminuo na licu mesta, a borba za Snežanin život i dalje traje. Uz tu borbu, priključila se i ova nova - o prenosu Miloševog tela na rodno Kosovo.

Borba je trajala nekoliko sati, međutim, u večernjim satima telo je napokon krenulo ka rodnom Zvečanu. Kako Telegraf prenosi, u ovom trenutku je u blizini prelaza Brnjak.

- Policija čeka na prelazu da preuzme telo nesrećnog mladića, a njegov brat je sve vreme na vezi sa ambasadom Srbije u Crnoj Gori - rekli su nam u Kancelariji za Kosovo i Metohiju.

- Ne možemo da ga prebacimo na Kosovo jer nema kosovske papire. On je rođen u Kosovskoj Mitrovici i državljanin je Srbije, nije mi baš jasno zbog čega se pravi problem. Tako nam je rečeno u ambasadi Kosova u Crnoj Gori. Samo želimo da sina dovedemo kući - požalio nam se ranije danas otac poginulog Miloša.

TUGA! OVO JE MILOŠ KOJI JE POGINUO U BEČIĆIMA: Otišao sa verenicom u Crnu Goru da zaradi!

Od tog trenutka Kancelarija za Kosovo i Metohiju je bila na stalnoj vezi sa našom ambasadom u Crnoj Gori.

- Sve vreme radimo na rešavanju problema i učinićemo sve da pomognemo porodici i da telo mladića bude prebačeno u Zvečan - rekli su nam.

Miloš i Snežana su bili u vezi četiri godine i verili su se u septembru prošle godine. Početkom aprila otišli u Crnu Goru kako bi zaradili novac za svadbu i iznajmljivanje lokala. Planirali su da tamo ostanu do novembra.

Mladić je studirao na fakultetu u Vrnjačkoj Banji, a i prošle godine je radio na istom poslu hotelu u Bečićima. Kako je gazda bio zadovoljan njim, pozvao ga je da ponovo dođe, iako još studira i nema diplomu.

Bulevar u Bečićima, na kojem je nastradao mladić iz Srbije, važi za crnu tačku u ovom delu Crne Gore. U očajnom je stanju, nije dovoljno osvetljen, dok pečački prelazi nisu vidljivi kako treba.

POGINUO MLADIĆ IZ SRBIJE U BEČIĆIMA: Pregazio ga automobil, devojka teško povređena!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija