• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug.rs/ informer.rs

19.07.2018

13:44

NEUSPELA ŠIPTARSKA OPSTRUKCIJA! Đurić: Telo MLADIĆA STRADALOG U BEČIĆIMA dopremljeno na KiM!

Vesti

NEUSPELA ŠIPTARSKA OPSTRUKCIJA! Đurić: Telo MLADIĆA STRADALOG U BEČIĆIMA dopremljeno na KiM!

Podeli vest

 Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Ðurić izjavio je da je telo mladića nastradalog u Bečićima dopremljeno na sever Kosova, a da to što su prištinske institucije opstruisale prebacivanje tela, govori o njima samima

Ðurić je na pres konferenciji, rekao da se na moru desila tragedija kada je mladić sa KiM poginuo u Bečićima, a da su prištinske institucije počele da opstruišu i i ometaju dopremanje tela maldića njegovoj porodici, jer tobože nema papire prištinskih institucija.

BRUTALNI ŠIPTARSKI TEROR: Porodici mladića PREGAŽENOG U BEČIĆIMA ne dopuštaju da telo SAHRANE NA KOSOVU!


- To su ometali, ali prema poslednjih informacijama koje imam, porodica je uz pomoć organa lokalne samouprave uspela da dopremi telo mladića na sever KiM - rekao je Ðurić odgovarajući na pitanja novinara.

TUGA! OVO JE MILOŠ KOJI JE POGINUO U BEČIĆIMA: Otišao sa verenicom u Crnu Goru da zaradi!


- To što su tako nešto opstruisali dovoljno govori o njima - zaključio je Ðurić.

U saobraćajnoj nesreić u noći između utorka i srede u Bečićima, poginuo je Miloš Vukomanović (25) iz Srbije, dok je teže povređena njegova verenica Snežana Rudinac (24), takođe iz Srbije.

POGINUO MLADIĆ IZ SRBIJE U BEČIĆIMA: Pregazio ga automobil, devojka teško povređena!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
ivan

pre 5 godina

Saučešće porodici nastradalog.O šiptarima je suvišno šta reći u ovom trenutku.

Aleksa

pre 5 godina

Ovo je sramno sta Pristina radi, na kakve nacine pokusava da se domogne poena, i da na mnogo ruzan nacin Srbiji stvara probleme. Ovo je bezobrazno i bezobzirno ponasanje, da u ovom teskom trenutku za porodicu, njihova tela ne prebace u Srbiju. Hajede da cujemo sada komentar medjunarodnih institucija!!!

Tina

pre 5 godina

Svakim danom sve veca mržnja prema nama, a od nas traže Kosovo. Ovo je Srbiji za nauk da sa njima nema nikakvog dogovora

Anja

pre 5 godina

Iako nisam poznavala mladica, ipak sam zelela da ovaj slucaj ispratim do kraja i drago mi je da je telo dopremljeno u rodnu grudu, jer odatle potice! Hvala Djuricu sto je shvatio ozbiljnost ovog problema i sto je pronasao resenje! Roditeljima zelim samo puno snage..

Pjer

pre 5 godina

Šiptari više ne prezaju ni od čega ,pa čak i tragedije Srba koriste da izazovu sukob ,treba Rusija što pre da se uključi u pregovore !!!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija