• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs

20.07.2018

08:03

UHAPŠENA SLIKARKA I MENADŽERKA HOTELA KOJA JE PREGAZILA MILOŠA I SNEŽANU! Emina Adrović (23) vozila 120 na sat kroz Bečiće!

Vesti

UHAPŠENA SLIKARKA I MENADŽERKA HOTELA KOJA JE PREGAZILA MILOŠA I SNEŽANU! Emina Adrović (23) vozila 120 na sat kroz Bečiće!

Podeli vest

Emina Adrović (23) iz Budve, ćerka vlasnika luksuznog hotela na Svetom Stefanu, sumnjiči se da je u Bečićima izazvala tešku saobraćajnu nesreću u kojoj je poginuo Miloš Vukomanović (25) iz Žitkovca kod Zvečana, dok je njegova verenica Snežana Rudinac (24) iz Kraljeva teško povređena. Tajkunovoj ćerki je određen pritvor do 30 dana. 

- Emina je ćerka bivšeg policajca, koji je sagradio luksuzni hotel - dvorac na Svetom Stefanu u Crnoj Gori. Ona je završila slikarstvo u Firenci, a tokom leta je pomagala ocu u vođenju hotela, u kojem ima svoj studio i drži školu crtanja. Na svom Fejsbuk profilu navela je da je i menadžer hotela - kaže naš izvor blizak istrazi.

Đurić: Prištinske vlasti ometale dopremanje tela

Marko Đurić, direktor Kancelarije za KiM, izjavio je da je to što su prištinske institucije sprečavale prebacivanje tela govori o njima. Đurić je na konferenciji za medije rekao da su prištinske institucije počele da ometaju dopremanje tela mladića njegovoj porodici jer tobože nema papire prištinskih institucija. - To dovoljno govori o njima - rekao je Đurić.

Istražni sudija Osnovnog suda u Kotoru je na predlog tužilaštva Emini Adrović odredio pritvor do 30 dana. Ona je saslušana u prisustvu advokata, a potom je prebačena u istražni zatvor u Spužu.

Nezvanično se šuška da je ćerka biznismena vozila brzinom od 120 kilometara na sat kada je naletela na mladi par i tom prilikom ih pokosila.

Navodno su verenici pokušavali da pređu ulicu na pešačkom prelazu koji više nije u funkciji kada je na njih iz pravca Budve naletela Emina. Snežana i Miloš su se vraćali sa posla iz hotela u Bečićima. Bili su u uniformama kompanije kada se dogodila strašna saobraćajna nesreća.

SINE, NADALI SMO SE SVADBI, A SADA TE MAJKA ISPRAĆA NA VEČNI POČINAK! Potresan oproštaj od mladića stradalog u Bečićima

Miloš je sahranjen juče na lokalnom groblju u Žerovnici kod Zvečana, nakon što su kosovske privremene vlasti dopustile da njegovo telo bude dopremljeno iz Crne Gore. Njegovo telo stiglo je u sredu oko 22 sata u njegovu kuću u Žitkovcu kod Zvečana, u kojoj je živeo sa bratom i roditeljima.

facebook

Miloš i Snežana

Otišao da zaradi za bolji život, vratili ga u kovčegu

U vezi sa prebacivanjem njegovog tela bilo je velikih komplikacija jer su kosovske vlasti pravile problem, tvrdeći da je „državljanin Srbije". Tek nakon intervencije srpskih vlasti, Miloševo telo je stiglo kod njegovih roditelja. Od njega su se juče oko 13 sati oprostili roditelji, brat i mnogobrojni rođaci i prijatelji. - Otišao je da zaradi novac za svadbu i lokal, a sada su ga vratili u kovčegu. Bio je divan momak, za njega svi imaju samo reči hvale - rekao je jedan meštana Zvečana na KiM.

Miloševa verenica Snežana Rudinac je u kritičnom stanju. Ona je smeštena u bolnici u Risnu i na intenzivnoj je nezi.

- Pacijentkinja ima povrede mozga, nagnječenje grudnog koša, kao i prelom natkolenice i potkolenice. Za sada nije moguća nijedna operacija zbog njenog stanja. Najveći problem stvara nagnječenje grudnog koša. Na kiseoniku je i ne može da komunicira - izjavio je neurohirurg Aleksandar Knežević iz bolnice u Risnu.

- Plašimo se da se njeno stanje ne pogorša, jer je i ona u lošem stanju. Sa njim je planirala zajednički život, a sada su zauvek rastavljeni. Snežana se bori za život, a njeni najbliži su doputovali u Crnu Goru - kaže naš on.

Poginuli mladić diplomirao je na Fakultetu za hotelijerstvo i turizam u Vrnjačkoj Banji i ovo mu nije bio prvi put da je išao na sezonski rad.

Njegova verenica Snežana završila je fakultet i ovog puta je otišla zajedno sa njim. Na moru je radila i njena rođena sestra Anica. Te večeri su nameravali da izađu u grad.

facebook

Emina Adrovac




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija