• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs

20.07.2018

10:19

ZORAN MARJANOVIĆ DANAS SLAVI 40. ROĐENDAN NA TAJNOJ LOKACIJI! Ali saznalo se šta će mu pokloniti ćerkica Jana!

Vesti

ZORAN MARJANOVIĆ DANAS SLAVI 40. ROĐENDAN NA TAJNOJ LOKACIJI! Ali saznalo se šta će mu pokloniti ćerkica Jana!

Podeli vest

Zoran Marjanović danas slavi jubilarni 40. rođendan. Osumnjičeni za ubistvo svoje žene Jelene na nasipu u Borči, danas puni onoliko godina koliko mu maksimalno preti da provede u zatvoru ako se dokaže da ju je on ubio

Dok je Jelena bila živa, za njegov rođendan pevačica je pravila pravi spektakl, međutim poslednje tri godine, Zoran obeležava samo u krugu svoje porodice.

- Uvek se trudila da sve to pripremi i da sve prođe u srećnoj porodičnoj atmosferi. Za čoveka koji je preživeo ovakav životni brodolom,  jedina je sreća kada su mu deca živa - pričao je ranije Zoran Marjanović.

OD MARJANOVIĆA NI TRAGA NI GLASA: Zoran i njegovi ukućani nestali, danima ih niko ne viđa!

Kako saznajemo, ćerka Jana je ocu spremila iznenađenje za rođendan.

- Zoran je od svoje ćerke Jane na poklon dobio crtež. Devojčica je kroz njega izrazila svoja osećanja zbog današnjeg dana, kao što je radila ranijih godina - kaže izvor blizak porodici.

MOĆNI POLITIČAR ZATAŠKAVA JELENINO UBISTVO: Lider radikala Vojislav Šešelj OTKRIO ŠOKANTNE PODATKE?!

Međutim, ne zna se da li je na crtežu nacrtana cela porodica ili samo ona i Zoran, ili neki drugi rođendanski elementi - torta, konfete, vatromet. Ranije, u toku psihološkog ispitivanja pred saslušanje u tužilaštvu, mala Jana, odbijala je da crta porodicu i plakala je.

Još se ne zna gde će Marjanović proslaviti rođendan. Naš izvor napominje da, otkako je izašao iz zatvora 12. jula, niko sem porodice nije ga video. Kako nezvanično saznajemo, "Marjanović se nalazi na teritoriji Srbije i nije je napuštao". 

Nije viđen ni na groblju Zbeg gde je sahranjena Jelena.

ZORAN JOŠ NIJE OTIŠAO JELENI NA GROB! Marjanović se posle izlaska iz zatvora ZABARIKADIRAO U KUĆU!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Tanja

pre 5 godina

Juce naslov,vise ne znam u kojim novinama,da je nestao.Strasno sta ovaj covek prezivljava.Bas mu je do proslave rodjendana.JA MU CESTITAM RODJENDAN.DA SE STO PRE OTKRIJE UBICA.I DA SE OKANU SVI OD OVOG NEVINOG COVEKA.

ma

pre 5 godina

Nije vidjen na groblju verovatno mu je malo proradila savest, suocio se sa istinom.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija