• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/večernje novosti

20.07.2018

13:44

(VIDEO/FOTO) ZEMUNCI I CRNOGORCI SE UBIJAJU PO JUŽNOJ AFRICI!: Likvidacija Darka Kulića osveta za Gorga Darmanovića?

Vesti

(VIDEO/FOTO) ZEMUNCI I CRNOGORCI SE UBIJAJU PO JUŽNOJ AFRICI!: Likvidacija Darka Kulića osveta za Gorga Darmanovića?

Podeli vest

Ubistvo Zemunca Darka Kulića u Johanesburgu, podiglo je veliku prašinu i u Južnoj Africi pa tamošnji mediji sa velikom pažnjom prate istragu. Ubijeni Kulić se navodno dovodi u vezu sa likvidacijom na Novom Beogradu, kada je usmrćen obaveštajac JAR, Gorgij Gorg Darmanović

Zemunac Darko Kulić, koji je izrešetan u predgrađu Johanesburga 17. jula ove godine, navodno je naručio likvidaciju obaveštajca Gorgija Gorga Darmanovića 6. maja u Novom Beogradu. O ovome pišu portali i prenose mediji u Južnoafričkoj Republici (JAR) tvrdeći da su Darmanovićevi prijatelji, potom organizovali osvetu i ubili Kulića.

Gorg ubijen na Novom BeogradomInformer

Gorg ubijen na Novom Beogradom

(VIDEO) SAČEKUŠA U JOHANESBURGU: Srbin izrešetan sa 30 metaka, dve osobe ranjene!

Darmanović je ubijen nedaleko od suda i to samo dan pošto je stigla potvrda iz JAR, da je dve nedelje ranije u Johanesburgu likvidiran jedan od ubica Željka Ražnatovića Arkana - Milan Đuričić Miki. Za ovog čoveka, koji je u podzemlju ali i među obaveštajcima bio poznat pod nadimcima Mesar i Đavo, navodi se da je tog dana trebalo da se nađe sa "kontaktom".

Milan ĐuričićInformer

Milan Đuričić, takođe likvidiran u Johanesburgu

GAVRIĆEVA ULOGA
U svemu ovome istražuje se i uloga Dobrosava Gavrića, Arkanovog ubice, koji živi u JAR, gde je zatražio i azil. On je u kućnom pritvoru, a prema nekim informacijama povezan je sa najvećim mafijašima u Pretoriji.

Lokalna policija u JAR istražuje da li postoje veze između tri ubistva koja su se dogodila za manje od tri meseca u ovoj državi. Glavni svedok likvidacije Darka Kulića, kako pišu južnoafrički portali, jeste beskućnik iz Johanesburga.

- Čovek je video vozilo koje se približava Kulićevim kolima, a potom i pucnjavu, za koje policija nije htela da daje zvanične izjave, jer je istraga još u "osetljivoj fazi" - pišu mediji.

U napadu na ulicama predgrađa Johanesburga, Kulić je izrešetan, teško je povređena njegova supruga, a lakše jedan srpski državljanin čije ime nije saopšteno. Na Kulićev BMV ispaljeno je više od 30 metaka, iz vozila u pokretu. Navodi se da je reč o belom "mercedesu". Blizu mesta zločina pronađen je zapaljen automobil iz kog je pucano, kao i oružje - automatska puška kojom je ubijen.

(FOTO) ŠTA STOJI IZA SERIJE KRVAVIH MAFIJAŠKIH UBISTAVA U SRBIJI?! Međunarodna špijunaža i NARKO RAT IZ JUŽNE AFRIKE!

Sada iz ostataka policija pokušava da izvuče bilo kakve materijalne tragove, koji bi doprineli rasvetljavanju zločina. Postoje indicije da je iz istog oružja ubijen i Đuričić, kao i da je u napadu na ovog Lozničanina korišćen isti automobil.

- Kulić i Đuričić su ubijeni na gotovo istovetan način. U po bela dana, u kiši metaka. Prethodno im je auto preprečio put. Različite su informacije da li su u likvidaciji učestvovala dva ili tri napadača - navodi dobro obavešteni izvor.

Kulić je inače poznat srpskoj policiji po različitim krivičnim delima, a između ostalog i po pucnjavi na Gorana Bojovića Amonijaka iz Zemuna. Tamo se povezao sa srpskim kriminalcima, ali i onima iz Crne Gore.

Svi su na određeni način bili pod budnim okom, ali i određenom zaštitom Gorga Darmanovića. Sada se nagađa da je došlo do sukoba među njima oko "poslova" - u pitanju su trgovina narkoticima i oružjem.

CRNOGORAC LIKVIDIRAN JER JE ZNAO SVE TAJNE ZLOGLASNOG DŽEJKOBA ZUME! Špijun iz Južne Afrike NEMILOSRDNO UBIJEN u mafijaškoj sačekuši na Novom Beogradu!

Početkom godine pojavile su se priče u JAR da Darmanović "otkucava" naše ljude, odnosno da za račun nekih stranih službi prati njihovo kretanje. Posumnjalo se da on na takav način uspeva i da ukloni konkurenciju određenim kriminalnim grupama. Sve manje su mu verovali - dodao je izvor.

Pogledajte video kako je ubijen Darko Kulić:





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Branko

pre 5 godina

Ti majmuni krimosi su glupi kao kamen odakle su dosli....za 100 soma imas da kupis polovni blindirani auto...pored sve kinte koju imaju oni SE voze krsevima...smesno......

Izbori 2024

Vesti

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje
Društvo

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje

Zbog energetske krize, Vlada je cene struje i gasa držala pod kontrolom. Od maja cena se formira na tržištu i stekli su se uslovi za pojeftinjenje za privredu - struje za više od 20 odsto, a gasa 15 procenata. Za domaćinstva cene ostaju iste, a u EPS-u i "Srbijagasu" kažu da do kraja godine neće biti ni poskupljenja, piše RTS.

19.04.2024

09:15

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija