• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N.S.

21.07.2018

10:53

GDE JE ZORAN MARJANOVIĆ?! Niko ga nije video od izlaska iz zatvora, krije se u kući ili u studiju, KOMŠIJE  MISLE DA JE KRIŠOM OTPUTOVAO!

Vesti

GDE JE ZORAN MARJANOVIĆ?! Niko ga nije video od izlaska iz zatvora, krije se u kući ili u studiju, KOMŠIJE MISLE DA JE KRIŠOM OTPUTOVAO!

Podeli vest

Marjanović dočekao 40. rođendan samo s porodicom, bez gostiju. Komšinica: Zorana sam videla samo kad je izašao iz pritvora, ne izlazi iz kuće, čak ni u dvorište

Zoran Marjanović, osumnjičen za ubistvo supruge Jelene 2. aprila 2016. u Borči, dočekao je u petak 40. rođendan bez gostiju, samo u krugu najuže porodice. Njegova komšinica kaže da ga je videla samo jednom u dvorištu, i to kad je prošlog četvrtka izašao iz pritvora, i više nijednom!

Gde li je?
Zoran ili ne izlazi iz sobe i svog studija, ili je negde krišom otputovaoKomšinica Marjanovića

Zoran, inače, posle desetomesečnog pritvora izbegava goste i svako pojavljivanje na ulici i u javnosti, a juče mu je na rođendan došla samo porodična kuma Vera Vukomanović, koja praktično i živi sa Marjanovićima. Vera je taksijem stigla do kuće u Borči, noseći posluženje i pečenje. Vrata joj je otvorio Zoranov otac Vladimir i do večernjih sati niko se više nije pojavljivao na kapiji.

Reporteri Informera juče su kroz kapiju, prekrivenu pleksiglasom, mogli nakratko da vide u dvorištu samo siluetu Vladimira kako se igra sa nekim detetom, najverovatnije unukom Janom (7).

Informer


Komšinica Marjanovića kazala nam je da joj je veoma čudno što Zorana uopšte ne viđa.

Jelenin grob i dalje niko ne obilazi

Grob ubijene pevačice Jelene Marjanović je i dalje zapušten i očigledno je da ga mesecima niko nije obišao, možda čak od godišnjice njene smrti. Plastično cveće je već izbledelo, a sveće davno dogorele. Slična je situacija i sa spomen-pločom na mestu ubistva, kod kanala u blizini nasipa u Borči. Oko ploče je razbacano staro i uvelo cveće, a pored su nedogorele sveće, ostavljene ko zna kad.

- Kad je prošlog četvrtka izašao iz pritvora, videla sam ga sa svoje terase u njegovom dvorištu i otišla sam tamo da se pozdravim s njim. Kratko sam se zadržala i vratila se kući. Međutim, od tada, punih osam dana nisam ga videla nijednom da je izašao iz kuće, čak ni u dvorište! On ili ne izlazi iz sobe i svog studija ili je negde krišom otputovao - kaže komšinica.

Zoran, inače, izbegava ljude i po savetu svojih advokata, kako ne bi "uznemiravao javnost" i davao povoda medijima da pišu o njemu, jer je upravo to bio glavni razlog prethodnih meseci da mu sud produžuje pritvor.

Zoran sad u strogoj izolaciji čeka mišljenje Višeg suda, koji treba da se izjasni o dopunjenoj optužnici protiv njega. Odgovor na tu novu, preciziranu optužnicu, koja je dopunjena sa svega tri strane, do sada je Višem sudu podneo samo jedan od petorice Zoranovih branilaca. U tom odgovoru zatraženo je da se postupak protiv Marjanovića obustavi "jer nema dokaza da je počinio krivično delo".

MOĆNI POLITIČAR ZATAŠKAVA JELENINO UBISTVO: Lider radikala Vojislav Šešelj OTKRIO ŠOKANTNE PODATKE?!

Nakon što sud dobije odgovore i ostalih Zoranovih branilaca, krivično vanpretresno sudsko veće će ih razmatrati i odlučiti da li su ispunjeni uslovi za potvrđivanje optužnice. Moguće već sledeće nedelje!

Prethodna optužnica je vraćena na dopunu krajem marta, sa nalogom da se sasluša još Zoranova i Jelenina ćerkica Jana kao ključni svedok. Devojčica je, u prisustvu psihologa i socijalnog radnika, u svom iskazu potvrdila odbranu oca, koji od početka tvrdi da se nije razdvajao od deteta na dan kada je njegova supruga nestala, džogirajući po borčanskom nasipu.

(FOTO) MARJANOVIĆI U DUBOKOJ ILEGALI: Porodica optuženog za ubistvo supruge Jelene ZAKLJUČANA U KUĆI, LEPI MIĆA POLJUBIO VRATA!

Podsetimo, Zoran se tereti da je 2. aprila 2016. nasmrt pretukao suprugu Jelenu kod nasipa u Borči, nakon čega je bacio njeno telo u kanal. Zatim se, prema optužnici, vratio na nasip po ćerku Janu, koja ga je čekala nekoliko stotina metara dalje.

Jelenino telo, smrskane glave, nađeno je narednog dana u kanalu, i od tada počinje istraga ubistva koje uz ogromno interesovanje javnosti traje duže od dve godine.

Zoran je uhapšen 15. septembra 2017. i narednih deset meseci je proveo u pritvoru. N. Š.

OTAC ZORANA MARJANOVIĆA PAO U PARANOJU: Plašim se sad će sve da nas uhapse, MILOŠA, MENE I ŽENU!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
srbin

pre 5 godina

Poslao sam vam tacne informacije o besmrtnom životu tj.o vječnom životu.

Izbori 2024

Vesti

Analiza publiciste Nikole Milovančeva ogolila pravu istinu: Vojvođanin poštuje svog suseda i njegovu veru!
Politika

Analiza publiciste Nikole Milovančeva ogolila pravu istinu: Vojvođanin poštuje svog suseda i njegovu veru!

Veliki deo javnosti su iznenadili objavljeni dubrovački istupi Dinka Gruhonjića, vanrednog profesora novosadskog univerziteta, koji su odisali neskrivenom mržnjom prema državi u kojoj se, došavši iz druge sredine, našao i nalazi svoje uhljebljenije, kao i patološkom mržnjom prema većinskom narodu u toj državi, i prema Srpskoj Pravoslavnoj Crkvi. Možda toga iznenađenja ne bi bilo, da je naša javnost, na neke ranije izjave istog kreatora (ili zvučnika?), reagovala oštrije i kazala: dosta je sada, prešao si meru, ako ti ne valja ovde – put pod noge, tamo odakle si došao ili bilo gde drugde!

19.03.2024

09:45

TV

U narednih pet godina Putin će promeniti svet? Srbija treba da oseća olakšanje zbog ove pobede!
Live TV

U narednih pet godina Putin će promeniti svet? Srbija treba da oseća olakšanje zbog ove pobede!

Pobeda Vladimira Putina na predsedničkim izborima u Rusiji je ubedljiva. Kako pokazuju podaci centralne izborne komisije, on je dobio 58 miliona glasova, što je najveća cifra glasanja od 1991. godine. Stari novi predsednik Rusije nije krio zadovoljstvo zbog izbornog rezultata, ali je glavno pitanje: šta će Putinova pobeda doneti svetu! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Marko Miškeljin iz Centra za društvenu stabilnost, advokat Branko Pavlović i potpredsednica SRS-a Vjerica Radeta.

19.03.2024

09:39

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59