• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.Tasić

24.07.2018

13:53

SKRENUO U SUPROTNU TRAKU, PA SE ZAKUCAO U KAMION: Težak udes kod Vranja!

Vesti

SKRENUO U SUPROTNU TRAKU, PA SE ZAKUCAO U KAMION: Težak udes kod Vranja!

Podeli vest

Na lokalnom putu u selu Gornja Lisina, u ponedeljak je došlo do saobraćajne nezgode u kojoj je jedna osoba teško povređena, saopštila je Policijska uprava u Vranju

Nezgoda se dogodila nešto posle 16 časova, kada je došlo do sudara između putničkog vozila "mazda" sa bugarskim registarskim oznakama kojim je upravljao vozač (41) iz Leskovca i teretnog šlep vozila sa prikolicom marke "mercedes", takođe sa bugarskim registarskim tablicama kojim je upravljao bugarski državljanin (45).

U nezgodi je teške telesne povrede zadobila putnica u "mazdi", stara 42 godine iz Leskovca.

Njoj je prava pomoć ukazana u Domu zdravlja u Bosilegradu, nakon čega je prevežena u ZC u Surdulici, odakle je prebačena u Klinički centar u Nišu.

Vozač "mazde" se kretao iz pravca Surdulice ka Bosilegradu i iz, za sada nepoznatih razloga, skrenuo u suprotnu saobraćajnu traku.

Nakon uviđaja koji su obavili pripadnici saobraćajne policije iz Vranja, zamenik tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Vladičinom Hanu je naložio podizanje krivične prijave protiv vozača "mazde" zbog sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija