• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E.I.

24.07.2018

23:39

JECIN GROB PREKRILI PAUČINA I PRAŠINA: Svirepo ubijenu pevačicu "Granda" zaboravili  NJENI NAJBLIŽI?!

Vesti

JECIN GROB PREKRILI PAUČINA I PRAŠINA: Svirepo ubijenu pevačicu "Granda" zaboravili NJENI NAJBLIŽI?!

Podeli vest

Niko iz porodice Marjanović mesecima nije obišao večnu kuću ubijene Jelene, kažu nam na groblju Zbeg * Plastično cveće je posivelo, kapelica za sveće je zarđala, a na grobu je paučina

Večnu kuću ubijene pevačice Jelene Marjanović mesecima niko nije obišao, rekli su nam juče na borčanskom groblju Zbeg. Paučina i prašina su prekrili grobnicu, kapelica za sveće je puna vode i zarđala, a plastično cveće, koje je ostavljeno ko zna kad, izbledelo je.

Otputovali?
Jedan od retkih zaposlenih na groblju Zbeg, koji je želeo da popriča o tome, kazao nam je da nikog od porodice Marjanović nije video na Jeleninom grobu još otkako je u septembru prošle godine uhapšen njen muž Zoran.
Čak i kad je posle deset meseci izašao iz pritvora, Zoran nije došao na grob svoje supruge.
- Pravo da vam kažem, na Jelenin grob dolaze povremeno samo novinari i poneki znatiželjnik. Novinari malo tu "pronjuškaju" i odu, a ti znatiželjnici dođu i postoje koji minut u tišini. I sami vidite da grob deluje pomalo zapušteno. Da ga kiša ne ispira skoro svaki dan, na njemu bi bio "prst prašine" - kaže ovaj radnik i dodaje:

- Ali, da budemo pošteni, nisu Marjanovići jedini koji retko obilaze grobove svojih najmilijih. Ni ostali ne dolaze baš tako često na groblje... Dođu za Zadušnice i još možda još jednom u toku godine i to je to.

Telegraf.rs


Pusto je i tiho bilo i u Kosovopoljskoj ulici, gde je porodična kuća Marjanovića. Razlika u odnosu na prethodne dane je ta što juče nijedno od njihova tri vozila nije bilo parkirano ispred kapije. Sve deluje kao da su svi negde otputovali, ali juče u komšiluku nismo mogli da proverimo tu informaciju.

- Ma pustite te ljude na miru - kratko nam je odbrusila komšinica Marjanovića.
Na drugoj strani, meštanin Borče koji živi u blizini Marjanovića kazao nam je da od petka nije video nikog od njih.
- U petak, kada je bio Zoranov rođendan, videli smo kad im je stiglo posluženje, pečenje i torta, a od tada nisam video nikog od njih. Možda su stvarno otišli negde na letovanje. Pa Zoran je sada slobodan čovek, mogao je da odvede dete na more - kaže meštanin Borče.

Medijska pažnja

Podsetimo, Jelena Marjanović je, prema optužnici protiv Zorana, ubijena 2. aprila 2016. kod nasipa u Borči, dok je džogirala. Prema tom dokumentu, Zoran je ostavio njihovu ćerkicu Janu na nasipu, pa je otrčao do Jelene, nasmrt je pretukao i bacio njeno telo u obližnji kanal, nakon čega se vratio po dete i javio rođacima i prijateljima da je ona nestala.

Jelenino telo je nađeno sutradan u kanalu, nakon čega je počela istraga ubistva koju sa velikom pažnjom prate i mediji i građani. Zoran je uhapšen 15. septembra, posle 17 meseci istrage, a polovinom jula je pušten da se brani sa slobode. 

Informer


O optužnici tek u septembru!

Vanpretresno veće Višeg suda u Beogradu gotovo sigurno neće raspravljati o novoj, preciziranoj optužnici protiv Zorana Marjanovića do septembra, s obzirom da se više ne radi o pritvorskom predmetu i da je vreme godišnjih odmora!

 Iako su sad već svi njegovi branioci podneli odgovore na tu optužnicu, navodeći ponovo da u njoj ne postoji ni osnovana sumnja, a kamoli ijedan validan dokaz, sud nije zakazao sednicu na kojoj će po drugi put ona biti razmatrana.

- Pošto je puštanjem Marjanovića iz pritvora prestao razlog za hitno postupanje, sud će najverovatnije zakazati raspravu o optužnici tek u septembru. U ovom trenutku gotovo svi zaposleni u sudovima koriste godišnje odmore i postupa se samo u pritvorskim predmetima - ističe naš sagovornik iz Višeg suda.

Prva optužnica protiv Marjanovića podignuta je 9. februara, ali je sud 20. marta vratio na dopunu i naložio da se sasluša mala Jana kao ključni svedok. 

Takođe je saslušana i doktorka Milana Šišić iz Doma zdravlja u Borči, sa kojom je Jelena razmenila poslednji SMS pre ubistva. Nova optužnica je, u odnosu na prethodnu, dopunjena sa svega tri stranice.

ZORAN MARJANOVIĆ HOĆE MILION EVRA ODŠTETE?! Muž svirepo ubijene Jelene ubeđen da će BITI OSLOBOĐEN!

NOVO OTKRIĆE! NA NASIPU BILA JELENINA DUBLERKA, ubice PODMETNULE telefon da ZAVARAJU TRAG?!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!
Najzad su ukapirali

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!

Veliki zapadni mediji jedan za drugim prognoziraju neuspeh Ukrajine. Publikacije upozoravaju Kijev na beskorisnost kontraofanzivnih planova i važnost obnavljanja odbrane. U međuvremenu, ukrajinske oružane snage pomeraju sve više zapadne opreme u Harkov u iščekivanju ruske ofanzive. Štaviše, pojedini mediji upozoravaju kako je došlo vreme da se priča i o padu Kijeva!

28.03.2024

19:38

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija