• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

26.07.2018

13:37

OGLASILI SE JELENA I NOVAK: U šoku smo, ne smemo da govorimo, hvala srpskoj policiji na brzoj reakciji!

Vesti

OGLASILI SE JELENA I NOVAK: U šoku smo, ne smemo da govorimo, hvala srpskoj policiji na brzoj reakciji!

Podeli vest

Jelena i Novak Đoković potreseni su nakon što su nepoznate osobe noćas pokušale da kidnapuju Jeleninog dedu Miloslava Radisavljevića (85)

Zbog svih okolnosti, kako navode, deda Miloslav nije u stanju da daje izjave medijima, baš kao ni Novak i Jelena, ali se zahvaljuju policiji na brzoj reakciji.

- Zbog činjenice da je istraga još u toku, molimo javnost za razumevanje, ne možemo sad da dajemo nikakve izjave - kratko su poručili Đokovići putem svog PR tima.

POKUŠAJ OTMICE DEDE JELENE ĐOKOVIĆ! Pronađen vezan u kukuruzištu, OTMIČARI TRAŽILI DVA MILIONA EVRA!

Podsetimo, Jeleninom dedi Milosavu su noćas oko 3 sata posle ponoći u kuću upala dva maskirana razbojnika i izveli ga iz kuće. Tom prilikom uzeli su mu 26.000 dinara koliko je imao kod sebe i mobilni telefon.

Nesrećni Milosav pronađen je jutros vezan za banderu u obližnjem kukuruzištu.

Uskoro opširnije na informer.rs


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SRBA

pre 5 godina

I MI SMO BILI U ŠOKU DOJ STE VI NAVIJALI ZA USTAŠE!!!

Koja

pre 5 godina

Valjda, hvala nasoj policiji. Koja druga policija bi reagovala?

SKAKAC

pre 5 godina

TREBA UVESTI SMRTNU KAZNU ZA NEKE ZLOČINE I TO JE TO.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija