• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: novosti.rs

28.07.2018

11:17

MISTERIJA NESTALE TINEJDŽERKE: Barbarin otac goniće sudski svedoke čim napune 18 godina, SIGURAN JE DA KRIJU ISTINU!

Vesti

MISTERIJA NESTALE TINEJDŽERKE: Barbarin otac goniće sudski svedoke čim napune 18 godina, SIGURAN JE DA KRIJU ISTINU!

Podeli vest

Porodica Vitez iz Sente skoro dve godine ne odustaje od potrage za ćerkom. Privatna istraga se, posle Mađarske, proširila i na Hrvatsku

Roditelji Barbare Vitez (16) iz Sente, koja je misteriozno nestala pre godinu i osam meseci, planiraju da uskoro podnesu krivične prijave protiv dečaka koji su bili sa Barbarom u noći kada je poslednji put viđena. 

Krivično će ih goniti čim postanu punoletni, saznaju Novost". Dečaci koji su bili sa njom podvrgnuti su poligrafskom testiranju, ali njihove izjave nisu do kraja razjasnile šta se tačno dogodilo na mostu.

DA LI JE OVO NESTALA BARBARA VITEZ?! Interpol na tragu devojčici koja je navodno pala u Tisu, SUMNJA SE DA JE U MAĐARSKOJ!

Otkad je poslednji put viđena na mostu na Tisi 25. novembra 2016, porodica Vitez živi u agoniji, bez ikakvog odgovora od nadležnih institucija. Ipak, u nadi ih drže informacije da je njihova devojčica viđena u Mađarskoj, a potraga se, u međuvremenu, proširila i na susedne zemlje.

STRAVIČNO PISMO

Barvara Vitez je nestala 25. novembra 2016. godine, kada je imala 15 godina, a navodno je poslednji put viđena na mostu preko Tise. Ronioci su pretraživali reku, ali devojčica nije nađena. Drugovi koji su bili sa njom te večeri rekli su da je Barbara upala u reku. Desetak dana posle nestanka, njeni roditelji Endre i Melinda dobili su anonimno pismo u kome se navodi da je njihova ćerka omamljena, silovana, a potom ubijena i bačena u Tisu.

Endre Vitez, Barbarin otac, kaže dok je živ neće odustati od traganja za istinom šta se dogodilo njegovom detetu. I dalje mu je sumnjivo dosta toga u vezi sa ćerkinim nestankom. S obzirom na to da mladići koji su je poslednji videli i bili sa njom uskoro postaju punoletni, razmišlja i o mogućnosti da protiv njih podnese prijavu.

- Nameravam da tužilaštvu u Subotici podnesem krivičnu prijavu protiv sve trojice. Od njih su u policiji uzete izjave, ali su ih dali kao građani - kaže Barbarin otac, ističući da mu to nije logično, jer nije reč o slučajnim prolaznicima, već o osobama koje su poslednje bile sa njegovom ćerkom. - Ako u Subotici ne prihvate prijavu, a postoji takva mogućnost jer navodno smatraju da nema elemenata za tako nešto, to ću učiniti u Novom Sadu. Ukoliko ni oni ne budu želeli da se bave ovim slučajem, onda idem u Beograd.

BARBARA JE U RUMUNIJI?! Porodica dobila DOJAVU o nestanku devojčice iz Sente!

Spreman je Endre, kojem je od ćerkinog nestanka zdravlje ozbiljno narušeno, da ide i do Strazbura. Kako kaže, samo da sazna istinu šta se te večeri dogodilo sa Barbarom.

- Teško je svih ovih meseci živeti u neznanju šta je bilo sa našim detetom te večeri na mostu, gde je poslednji put viđena - skrušenim glasom priča Endre.

facebook


Barbarina porodica, na svu muku koja ih je zadesila, bila je i na meti napadača, a dobijali su i pretnje... Znajući koliko žele da pronađu svoje dete, obraćaju im se razni ljudi, sa sumnjivim informacijama, tražeći zauzvrat novac.

- Barbarinim roditeljima je već dovoljno teško, jer ih institucije ignorišu - kaže Stevan Đokić iz Centra za bezbednost, istrage i odbranu, koji mesecima tragaju za devojčicom. - Oni i dalje nisu dobili nikakav papir o celom slučaju, i nemaju nikakav odgovor od tužilaštva!

ŠOKANTNA TVRDNJA DETEKTIVA! Neko koči istragu o nestanku Barbare, UVEREN SAM DA SE NIJE UDAVILA U TISI!

Njihova potraga prešla je granice Srbije i odavno se proširila na Mađarsku, Rumuniju i Crnu Goru...

- I dalje dobijamo informacije da se Barbara nalazi u Mađarskoj. U kontaktu smo sa tamošnjom policijom. Odnedavno se u potragu uključio i Biro za borbu protiv trgovine ljudima IBSS, inače svetska organizacija registrovana u Mađarskoj. Odnedavno proveravamo, na tragu informacija koje smo dobili, i u Hrvatskoj, u pograničnom delu, blizu Mađarske - otkriva Đokić.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17