• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N.S.

28.07.2018

14:37

DOMAC UBIJEN TOKOM ODSUSTVA IZ ZATVORA! Stravičan zločin u parku na Novom Beogradu!

Vesti

DOMAC UBIJEN TOKOM ODSUSTVA IZ ZATVORA! Stravičan zločin u parku na Novom Beogradu!

Podeli vest

Štićenik VP doma u Kruševcu Miodrag Sutara (17) ubijen je nožem u tuči, dok je njegov drug Filip J. ranjen. Miodrag je služio kaznu zbog nasilja, pušten je na odsustvo dan pre nego što je stradao

Štićenik kruševačkog Vaspitno-popravnog doma Miodrag Sutara (17) ubijen je nožem u četvrtak oko 16.30 u Ulici Dušana Vukasovića na Novom Beogradu, tokom odsustva iz ovog maloletničkog zatvora! Njegov prijatelj Filip J. (19) ranjen je i zbrinut u bolnici, ali nije želeo da otkrije policiji ko ih je izbo.

Miodrag je dobio nedelju dana odsustva iz popravnog doma, a stradao je samo dan nakon što je stigao kući!

Prema nezvaničnim saznanjima, Miodrag i Filip su se potukli sa još uvek nepoznatim mladićima u parku između zgrada, a zatim su izbodeni u obližnjem pasažu, verovatno dok su pokušavali da pobegnu od napadača.

- Još nisu jasne sve okolnosti napada. Na mestu obračuna ostali su tragovi krvi - kaže izvor Informera iz istrage.

UMRO TINEJDŽER IZBODEN U TUČI NA NOVOM BEOGRADU! Njegov ranjeni drug NEĆE DA OTKRIJE UBICU!

Filip, koji je izboden po leđima, srušio se u pasažu između zgrada, dok je Sutara, iako teško ranjen po stomaku, uspeo da se dotetura do autobuske stanice, i tu potraži pomoć.

Nasilje
U popravnom domu u Kruševcu je bio od maja 2017. zbog nasilničkog ponašanjaIzvor iz istrage

U blizini ubijen navijač Demir Jukić

U blizini mesta gde je izboden Miodrag Sutara u junu prošle godine je u obračunu navijača ubijen tinejdžer Demir Jukić (18). On je upucan iz pištolja u zakazanoj tuči u Ulici Ivana Ribara 98. Još uvek nepoznati napadač ispalio je hitac u Jukića, koji je dva i po meseca nakon toga bio na bolničkom lečenju, ali je podlegao povredama krajem avgusta.

- Žena koja je čekala autobus mu je prva prišla, ukazala prvu pomoć i pozvala policiju. Sutara je isprva bio svestan i komunikativan, a zbog ozbiljnosti povreda odmah je prevezen u Urgentni centar. Filip, koga su policajci zatekli u pasažu, nije hteo da kaže ko ih je napao - dodaje on.

Dok su lekari pokušavali da spasu život Sutari, inspektori su pokušali da porazgovaraju s njim, ali nisu uspeli, jer je on bio u lošem stanju. Desetak sati nakon dovođenja u bolnicu je preminuo.

- Proverava se mogućnost da se radi o sukobu navijačkih grupa, pošto je u tom kraju tvrdo jezgro navijača Partizana. Takođe, postoji mogućnost i da je u pitanju obračun zbog neraščišćenih računa u nekim kriminalnim poslovima - objašnjava naš sagovornik.

Inače, nastradali Sutara ima je debeo dosije u policiji, uglavnom zbog nasilja.

- U popravnom domu u Kruševcu bio je od maja 2017. godine zbog nasilničkog ponašanja. Tamo nije pravio probleme, pa je pre napada tri puta puštan na odsustvo od po sedam dana, na šta ima pravo. Sva tri puta se uredno vraćao i nije pravio probleme na slobodi. Pre nekoliko dana je po četvrti put otišao na odsustvo, a dobio je i tri dodatna dana na slobodi zbog dobrog vladanja - kaže naš izvor. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija