• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: novosti.rs

28.07.2018

22:18

ZVALI SU GA ĐAVOLJI ADVOKAT, KO JE BIO DRAGOSLAV OGNjANOVIĆ: Muž misice Sanje Papić i branilac najmoćnijih mafijaša!

Vesti

ZVALI SU GA ĐAVOLJI ADVOKAT, KO JE BIO DRAGOSLAV OGNjANOVIĆ: Muž misice Sanje Papić i branilac najmoćnijih mafijaša!

Podeli vest

Jedan od najpoznatijih srpskih advokata za sobom je ostavio 23 godine mlađu suprugu, bivšu misicu Sanju Papić, i njihovu devetomesečnu ćerku  

Ugledni advokat iz Beograda, Dragoslav Miša Ognjanović, između ostalog poznat po tome što je zastupao Luku Bojovića, ubijen je večeras oko 19:30 časova na Novom Beogradu u blizini restorana "Novak".

Jedan od najpoznatijih srpskih advokata za sobom je ostavio 23 godine mlađu suprugu, bivšu misicu Sanju Papić, i njihovu devetomesečnu ćerku.

Bivša misica se udala u Parizu za advokata u avgustu 2017. godine. Bila je u sedmom mesecu trudnoće kada je izgovorila sudbonosno "da", i nosila je haljinu u boji šampanjca tom prilikom.

Porodila se 30. oktobra - datum koji je proglasila najsrećnijim u njenom životu. Naslednicu su ponosni roditelji nazvali Lara.

Pre nego što je oženio Papićevu, bio je u u braku sa Plejbojevom zečicom Natalijom Mihić sa kojom je dobio sina Mihaila.

pink.rs

Zvali su ga i "đavolji advokat", a zastupao je i Mirjanu Milošević, suprugu Slobodana Miloešvića, Đorđa Prelića, jednog od optuženih u slučaju ubistva Brisa Tatona, Luku Bojovića, a bio je advokat i u mnogim poznatim slučajevima.

Miša Ognjanović rođen je 21. decembra 1961. godine u Beogradu. Imao je 56 godina i bio je jedan od najmoćnijih srpskih advokata.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Miloš Kosorić

pre 5 godina

Mora da je se zamerio mafijašima a oni na ovaj način kažnjavaju one koji im se zamere. Verujume da ćepolicija pronaći počinioce ovog gnusnog dela i da će dobiti zaslužene kazne.

ivan treci

pre 5 godina

tri puta se ženio sa 20 godina mlađim ženama, kurvar svoje vrste, zastupao mafijaške kriminalce od kojih je dobijao dobru lovu, ..... advokaska komora proglasila jednonedjni štrajk , svaka vam čast gospodo advokati

pop

pre 5 godina

Jeste radio na najtezim slucajevima ali sigurno je znao da je bio u velikoj opasnosti.

Minka

pre 5 godina

Sta reci... mnoge ljudskesudbine su tu upletene...mnogo krvavih, otetih, tudjih para je u igri... Saucesce porodici.

Zoran

pre 5 godina

"Đavolji advokat" - Ko sa đavolom tikve sadi ....... , znate već.

Gaga

pre 5 godina

Sva sam se najezila kad sam procitala vest. Tuga i zalost.

Tina

pre 5 godina

Rasvetlice se i ovo ubistvo, veliki igraci su izgleda ovde u igri

vaske

pre 5 godina

Ocito je da je odlicno znao svoj posao i da je nekome smetao...

Ljiljana

pre 5 godina

Pre toga je bio u braku sa Ivanom Gerić nekada Ognjanović i sa njom ima sina Petra.

Janko

pre 5 godina

Ne sumnjam da ce krivci biti privedeni pravdi, i da ce odgovarati za to sto su uradili, nema zasticenih, verujem u nase istrazne organe i policiju. Koga god da je branio to mu je posao, nema opravdanja za ovo sto se desilo. Saucesce porodici.

Kaktus037

pre 5 godina

Tuga i zalost da bilo ko zavrsi zivot na ovaj nacin.

Janko

pre 5 godina

Ubistvo samo po sebi je nesto najgore sto ljudi mogu da urade, a ubiti advokata samo sto radi svoj posao to je za svaku osudu.

Ana

pre 5 godina

Zar je bitno ciji je advokat bio? Covek je branio svakog ko mu je platio za ono za sta se skolovao. Zasto bilo kome uopste oduzimati zivot??? Iskreno saucesce njegovoj porodici. Nadam se da ce se pocinilac ovog dela, sto pre pronaci i kazniti najstrozijom kaznom!!!

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija