• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

29.07.2018

13:49

(VIDEO) PORUKA SA MESTA UBISTVA MIŠE OGNJANOVIĆA: Ovo nije bio samo napad na advokata, NEGO NA PRAVOSUĐE I ZAKON!

Vesti

(VIDEO) PORUKA SA MESTA UBISTVA MIŠE OGNJANOVIĆA: Ovo nije bio samo napad na advokata, NEGO NA PRAVOSUĐE I ZAKON!

Podeli vest

Poznati advokat Zora Dobričanin Nikodinović obratila se danas javnosti sa mesta na kojem je juče ubijen njen kolega Dragoslav Miša Ognjanović, a ranjen njegov sin Petar

Ona je potvrdila da će srpski advokati, kao što je u komorama dogovoreno, obustaviti rad na nedelju dana i poručila da bi bilo dobro da se protestu pridruže i kolege iz regiona.

KOMŠIJE VIDELE UBICU! Evo šta se sve do sada zna O UBISTVU MIŠE OGNJANOVIĆA!

- Neophodno je da nam se pridruže kolege iz regiona, jer kriminal ne zna za granice. Miša Ognjanović bio je sjajan advokat. dobar čovek i pravi prijatelj, ali njegovo ubosvo nije bio samo napad na njega, već i napad na pravosuđe i zakon - rekla je Dobričanin i dodala da se ne sme dozovoliti anarhija i da krivci za ovakj strašan zločin moraju da odgovaraju.

(FOTO) UBIJEN ADVOKAT LUKE BOJOVIĆA DRAGOSLAV MIŠA OGNJANOVIĆ: U sačekuši ranjen i njegov sin, policija PROGLASILA AKCIJU VIHOR!

Pogledajte:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Banjo

pre 5 godina

Pa naravno. Da je mene neko ubio ne bi bilo ovo je udar na postene gradjane nego bi mozda imao dva pasusa u novinama. Ovako ima da se prica sedam dana a mozda i godinu kao i za onu pevacicu jelenu.

Podstanar

pre 5 godina

Tako je,ali je isto i tako da vi štite svu bagru ovoga sveta od primene zakona i koristite rupu u istom kako banda nebi završila tamo gde joj je mesto. Ko se mača lati od njega na kraju i strada,svi ste vi u talo sa tim hohštaplerima. Nema ne situiranog advokata.

Pirdas

pre 5 godina

jebiga ubijen neki doktor neće doktori raditi 7 dana, ubijen policajac u ačekuši policija neće obavljati svoje poslove 7 dana. draga gospođo nemojte da nam bacate prašinu u oči svi Vi radite za debele novce a bunite se kad vam država oće naplatiti porez. Branire kriminalce i to iz petnih žila da bimdobili veći honorar, a to nosi veliki rizik.

Zoran

pre 5 godina

Šta ti pričaš kada ćeš ti ili tebi slični koji sada rone suze, prva braniti ubicu Ognjanovića sa ciljem da ga oslobodiš kao što si to dosada nebrojeno puta radila i ako si znala da su u pitanju ubice nedužnih ljudi

branko1

pre 5 godina

Žao mi je advokata Ognjanovića ali oštro osuđujem ovaj štrajk.Kada će se shvatiti da štrajkovi,protesti I svi drugi vidovi nezadovoljstva,ne treba I ne smeju da idu na štetu ogromne većine ljudi koji sa svim tim nemaju nikakve veze.Dosta vise maltretiranja I isterivanja nekakve "pravde"preko leđa građana,koji I ne znaju o čemu se radi.Treba I vi advokati,pravnici,sudije I ostali iz tih branši,da naučite jedamput da se za vasa prava borite preko institucija sistema,a ne maltretiranjem drugih

Pepa prasac

pre 5 godina

mozda gresim, al jel to ona advokatica koja kao brani one decke u grckoj i koja ocigledno bas voli da bude spominjana u medijima..ko sve nece biti advokat danas..

vuk038

pre 5 godina

Da imate imalo mozga prvo bi oprali krv sa betona pa posle položili cveće.To samo govori o tome kakve smo životinje postali...

Coyote Nervosius

pre 5 godina

Svim advokatima koji budu bojkotovali rad ukinuti advokatske licence putem uredbe ili zakona. Znaju da i njihova profesija kao i razne druge profesije nosi određeni rizik. A da je njihov život vredniji u odnosu na druge živote - nije.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17