• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srbijadanas.com

30.07.2018

15:39

(FOTO) MISICA SANJA PAPIĆ SE OD UBIJENOG SUPRUGA OPROSTILA SAMO SA TRI REČI...

Vesti

(FOTO) MISICA SANJA PAPIĆ SE OD UBIJENOG SUPRUGA OPROSTILA SAMO SA TRI REČI...

Podeli vest

Na crnoj pozadini nekadašnja misica koja s ubijenom adokatom ima ćerkicu, napisala je samo tri potresne reči

Poznati advokat Dragoslav Miša Ognjanović ubijen je u subotu ispred svog stana na Novom Beogradu, a njegova supruga Sanja Papić danas mu je uputila emotivnu poruku na društvenoj mreži Instagram.

Ona je tako, na crnoj pozadini, samo kratko napisala "Mili moj, najvoljeniji" i to neposredno uoči početka komemoracije u prostorijama Advokatske komore Srbije.

Instagram

(FOTO) NAJTUŽNIJA PORUKA! Sve sam oprostio, putuj miran... POTRESNA ČITULJA koju je dao sin Miše Ognjanovića

Komemorativnom skupu prisustvuje više od 50 advokata, tužilaca i sudija, prijatelji, ali i njegova supruga Sanja Papić koja se pojavila prvi put u javnosti nakon ubistva Ognjanovića. Skupu prisustvuje i sin Petar koji je bio sa njim u vreme pucnjave.

Podsetimo, Dragoslav Ognjanović, poznati advokat koji je važio za jednog od najboljih krivičara u zemlji, ubijen je u subotu uveče u Ulici antifašističke borbe.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
baki

pre 5 godina

zasto likujete ovog coveka toliko cim je ubijen u sacekusi znaci da nije bio cvecka jos branio kriminalce uzeo covek brdo love a nije uspeo da resi slucaj i eto pa vi sta mislite mozete da se setate po gradu bez posledica mislim na one koje saradjuju sa kriminalcima svaki dan ubista se dogadjaju vi nista a ovog velicate iz sata u sat nije lose i spomenik da mu dignete ili da date nekoj ulici njegovo ime.

Žile

pre 5 godina

Saučešće porodici, nije mi jasno zašto mora da se potencira da mu je žena misica???

Sale

pre 5 godina

U pravu si! Medjutim, danas su misice i starlete najunosnije zanimanje i težnja bogatih i nedokazanih tipova.

Zlata

pre 5 godina

Velika stvar sto je bila sa 18 god neka misica.Sanja Papic poznata je uvek bila po prenemaganju i kretanju na mestima gde se krece bogata klijentela,zna se zasto.Ona je jedna od mnogih devojaka "škole" Vesne Jugović -- mame koja zna kako udomiti .. .

Duki

pre 5 godina

Optostila se ljadro recima...gde je kljuc od sefa

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija