• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. V.

31.07.2018

12:02

MANIJAK SILOVAO DEVOJČICU (14), pa se mesecima krio u napuštenim kućama kod Velike Plane!

Vesti

MANIJAK SILOVAO DEVOJČICU (14), pa se mesecima krio u napuštenim kućama kod Velike Plane!

Podeli vest

Branislav L. (29) u aprilu izašao na vikend iz zatvora, pa prvo silovao devojčicu, a onda naredna tri meseca obijao napuštene kuće, gde se krio i krao hranu, tehničku robu, alate i automobile

Policija je prekjuče u okolini Velike Plane uhapsila odbeglog robijaša Branislava L. (29), koji je u aprilu silovao devojčicu (14), pa se naredna tri meseca krio u napuštenim kućama, pljačkao ih i živeo kao pravi hajduk!

Nesrećna devojčica, koja je iz istog mesta u okolini Velike Plane kao i njen mučitelj, donedavno nije smela da prijavi šta joj se desilo jer joj je Branislav posle silovanja zapretio da će je unakaziti ako nekom to ispriča!

Išamarao jeUgurao je devojčicu u auto, išamarao je i naterao ju je da ga oralno zadovolji
Izvor iz istrage

Izvor iz istrage kaže da je Branislav bio na odsluženju zatvorske kazne u Zabeli zbog više krađa, kad je u aprilu pušten na slobodni vikend.

- Čim je došao u svoje selo, sreo je pored reke u tom mestu devojčicu koju je poznavao odranije. Ona je sama prolazila obalom, kad joj je Branislav prišao, zgrabio je i odvukao do automobila. Ugurao je nesrećnu devojčicu u auto, išamarao je i naterao ju je da ga oralno zadovolji. Devojčica nije mogla da se odbrani - priča naš izvor.

BRAT (25) SILOVAO SESTRU (15) U SELU KOD ŠAPCA, roditelji je danima nisu odveli kod lekara ZBOG SRAMOTE!

Manijak joj je potom zapretio da ne sme nikom da kaže šta joj je uradio, jer će je u suprotnom unakaziti i pobiti joj porodicu.

Saslušanje, pa povratak u Zabelu

Uhapšenom hajduku je, po nalogu tužioca, određeno policijsko zadržavanje, nakon čega će, uz krivičnu prijavu za silovanje i krađe, biti sproveden Višem javnom tužilaštvu u Smederevu. Odmah potom će biti vraćen na izdržavanje kazne u Zabelu.

- Devojčica je potom otišla kući, ali od velikog straha zaista nikom nije rekla šta joj je Branislav uradio. On je zatim krenuo po okolnim selima u pljačkaški pohod i nije se vratio u Zabelu na izdržavanje kazne - navodi naš sagovornik.

Narednih nekoliko meseci Branislav je živeo kao pravi hajduk. Obijao je vikendice, nenastanjene kuće gastarbajtera i kolibe. U svakoj je proveo izvesno vreme, a zatim bi odnosio sve vredne stvari koje bi tamo zatekao.

- Dosadašnjom istragom utvrđeno je da je opljačkao najmanje deset kuća u roku od tri meseca, ali je sigurno da je taj broj mnogo veći. Iz kuća i pomoćnih objekata najčešće je krao hranu, tehničku robu i alate, kao i dva automobila, koja je odvezao iz garaža, gde su bili parkirani, sa ključevima u kaseti. Nedavno je i zlostavljana devojčica smogla hrabrosti da prijavi Branislava, pa je on intenzivnim operativnim radom u nedelju lociran i uhapšen - navodi naš izvor, i dodaje da su ukradeni automobili i deo opljačkanih predmeta pronađeni i vraćeni vlasnicima.

10 kuća, najmanje, obio je Branislav tokom hajdučkog pohoda

Branislavljev komšija ispričao nam je da je Branislav bio problematičan od malih nogu.

- Mislim da je rodom iz Bosne, kao vrlo mali se sa majkom doselio u naše mesto, izbegli su od rata. Ne znam tačno šta mu je sa ocem, jer mu se majka ovde brzo preudala. Branislav je oduvek bio problematičan, niko nije mogao s njim da se izbori. Umeo je tokom jedne noći da opljačka po četiri-pet kuća - priča komšija.

TROGODIŠNJIM BLIZANCIMA GURAO PRSTE U ANUS I POLNI ORGAN! Počelo suđenje MOMSTRUMU IZ NIŠA, čeka ga 12 GODINA ROBIJE!

Mnogi ljudi iz njihovog sela su, kaže on, na privremenom radu u inostranstvu.

- I pre nego što je Branislav poslat u Zabelu, znao je da obije neku kuću čiji vlasnici nisu tu, pa bi se tamo uselio i živeo dok ga ne otkriju. Otkad je u aprilu pobegao iz zatvora, nastavio je sa tom hajdučijom. Čuli smo da ga traže prethodnih dana, ali niko u selu nije znao da je u aprilu silovao tu devojčicu. U šoku smo - kaže meštanin. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
JedanTata

pre 5 godina

Samo u srbiji postoji vikend iz zatvora. Kao da je to neka ustanova iz stripa. Ma kakav vikend. Bukagije u 4 zida i nista napolje dok ne odsluzi sta je zasluzio. Kakav vikend kao u vojsci. Jos malo pa ce dobijati putne troskove, topli obrok i staz za provodene vreme u zatvoru.

milica

pre 5 godina

Nasi zatvor su postali hote i vazdusne banje za kriminalce , u zavorima imaju : plej stejsen . televizore preko celog zida , dvd , laptopove , teretane , olimpiske bazene, i bazene i tuseve sa vrucom izvorskom vodom , terene za fudbal , kosarku , odbojku , rukomet . A hranu imaju kao u luksuznim restoranima sa vise jela po izboru i sa obaveznim kolacina i vocem . A strazari moraju da im izigravaju konobare i kucne pomocnice , jer ako se neki kriminalac pozali da je stazar povisio ton glasa ili nedaj boze poceo da vice na krimose Strazar biva kaznjen i suspendovan iz sluzbe . ZATO SE I DESAVAJU OVAKVE STVARI JER IM JE LEPSE U ZATVOR NEGO NA SLOBODI.

pc

pre 5 godina

Posaljite racun onima u Zabeli pa nek pustaju okorele kriminalce na vikend.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija