• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

31.07.2018

22:44

(VIDEO/FOTO) VELIKI POŽAR KOD PUPINOVOG MOSTA! Posle eksplozije vatrena stihija zahvatila SALON NAMEŠTAJA, FABRIKU I PRIVATNU KUĆU!

Vesti

(VIDEO/FOTO) VELIKI POŽAR KOD PUPINOVOG MOSTA! Posle eksplozije vatrena stihija zahvatila SALON NAMEŠTAJA, FABRIKU I PRIVATNU KUĆU!

Podeli vest

Veliki požar izbio je u Zemunu kod Pupinovog mosta oko 22 časa. Požaru je prethodila snažna eksplozija. Vatra se proširila na salon nameštaja "Numanović pro domo", fabrika "Gaj inžinjering" i jednu privatnu kuću. Jedan vatrogasac je zbog opekotina prevezen u Urgentni centar, a lakše su povređena trojica njegovih kolega, potvrđeno nam je u Hitnoj pomoći. Vatrogasci su posle četiri sata dramatične borbe uspeli da lokalizuju požar

Požar je izbio u fabrici plastike u Ulici cara Dušana, odakle se vatra proširila i na fabriku "Gaj inženjering", salon nameštaja "Numanović pro domo" i na krov jedne kuće, a vatrogasci su u smenama pokušavali da se izbore da se stihija koja je gutala sve pred sobom ne proširi i na brojne okolne objekte. Stanari okolnih zgrada i kuća su evakuisani. 

Očekuje se da vatra bude u potpunosti ugašena do jutra, javljaju beogradski mediji.

Na licu mesta nalazili se veliki broj pripadnika policije i vatrogasaca, koji pokušavaju da ugase požar koji bukti. 

- Primili smo poziv oko 22 sata. - rekli su nam iz Hitne.

U tom delu gradu isključena je struja da ne bi došlo do širenja požara na stambeni kompleks

Stanari okolnih zgrada i kuća su evakuisani.

Vatrogasac prevezen u Urgentni centar

Kako navode iz Hitne pomoći, nekoliko vatrogasaca se nagutalo dima, a jedan je prevezen u Urgentni centar.
Dve osobe koje su bile na licu mesta takođe su se nadisale dime, a jedan očevidac ima i opekotine.

Na mestu se nalazi i veliki broj građana koji posmatra šta se dešava.

MUP je saopštio da je u magacinu fabrike nameštaja u Zemunu, u Ulici Cara Dušana 268, oko 22 sata došlo je do požara, na čijem gašenju je angažovano 39 vatrogasaca-spasilaca sa 10 vozila. 

Nebojša Stefanović sa vatrogascima na mestu velikog požara

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović stigao je na mesto velikog požara u Zemunu, kod Pupinovog mosta.

printscreen/Twiter

- Preduzimaju se sve mere koje su potrebne da bi se vatra ugasila, ali nažalost je veoma teška situacija jer je veliki požar i teško se prilazi. Vatrogasci ulaze u svakom trenutku u sve zgrade i rizikuju svoje živote da bismo to rešili", rekao je Stefanović, obraćajući se novinarima na mestu požara. 

Ministar je rekao da se situacija "prati iz sekunde u sekundu" i da će biti naložena evakuacija, na prvi znak bilo kakve opasnosti. 

Stefanović je precizirao da 62 vatrogasca i 19 vatrogasnih vozila pokušavaju da ugase požar. 

MINISTAR STEFANOVIĆ NA MESTU POŽARA U ZEMUNU: Situacija je teška, ali preduzimamo sve mere da VATRU STAVIMO POD KONTROLU!

Na licu mesta nalazili se veliki broj pripadnika policije i više desetina vatrogasnih vozila, koji pokušavaju da ugase požar koji bukti. Vatrogasci pokusavaju da razbijanjem prozora na objektima koji gore ublaže požar.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija