• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

02.08.2018

19:23

SIN SNEŽANE ĐURIŠIĆ OBIJAO KUĆE I LOKALE! Problematični sin poznate pevačice IZNEVERIO PORODICU I PRIJATELJE!

Vesti

SIN SNEŽANE ĐURIŠIĆ OBIJAO KUĆE I LOKALE! Problematični sin poznate pevačice IZNEVERIO PORODICU I PRIJATELJE!

Podeli vest

Marko Gvozdenović (38) uhapšen zbog više pljački u beogradskom naselju Jajinci. Problematični sin folk zvezde pre mesec dana pobegao iz bolnice gde se lečio od alkoholizma

Marko Gvozdenović (38), sin poznate pevačice Snežane Đurišić, uhapšen je prekjuče zbog sumnje da je opljačkao nekoliko kuća i lokala u beogradskom naselju Jajinci! Gvozdenović dugo nije u kontaktu s majkom zbog problematičnog ponašanja, a pre nepunih mesec dana pobegao je iz bolnice u Vršcu, gde se lečio od alkoholizma!

Robijao zbog udesa

Kako smo saznali, Marko je priveden u Drugo tužilaštvo u Beogradu, uz krivičnu prijavu za krađe.

- Gvozdenović je uhapšen u utorak rano ujutro, a tereti se da je prethodnih dana provalio u nekoliko kuća i poslovnih objekata u Jajincima, odakle je odnosio novac i dragocenosti. Uz odobrenje nadležnog tužioca određeno mu je zadržavanje do 48 sati, nakon čega je priveden na saslušanje - kaže naš izvor iz istrage.

Gvozdenović je, inače, više puta hapšen i osuđivan zbog različitih nedela i godinama je imao problem sa alkoholom, zbog čega je prekinuo kontakt sa majkom, poznatom folk zvezdom Snežanom Đurišić.

Marko je prvi put odgovarao pred zakonom nakon što je 2001. izazvao udes u kom je poginula njegova devojka Jelena Paunović. Za to je kasnije odležao tri godine zatvora, a medijima je ispričao kako se desila saobraćajna nezgoda.

- U kolima se, dok sam vozio, dešavalo nešto neprimereno i ja sam u jednom trenutku izgubio kontrolu i udario u banderu. To neprimereno ponašanje može da bude i nešto lepo. Možda smo se u tom trenutku i poljubili ili nešto drugo. Nije lepo da sada o tome govorim. Dugo sam ležao u bolnici, imao sam 17 operacija, pola stomaka nemam, lekari su mi jedva spasli nogu. Posle oporavka bio sam tri godine u zatvoru - rekao je Gvozdenović.

On se nakon toga odao alkoholu, ali se i oženio i dobio dvoje dece. Međutim, već 2015. optužen je da je brutalno pretukao suprugu Đurđu, od koje se posle i razveo.
Potom je 2016. izazvao još jedan udes u beogradskom naselju Banjica, kada je jedna osoba lakše povređena. Marko je tada pobegao s mesta nesreće, ali ga je policija ubrzo pronašla i privela.

Snežana nerado priča o sinu

Pevačica Snežana Đurišić nerado priča javno o sinu Marku i o njegovom problematičnom ponašanju. Ona je juče najpre s čuđenjem primila vest da je njen sin uhapšen, kratko rekavši medijima: "Nije uhapšen. Da jeste, ja bih to kao majka prva saznala." Međutim, ona je posle toga uporno odbijala da odgovori na poruke i pozive novinara Informera.

Gvozdenović se u nekoliko navrata javno žalio na majku Snežanu da ga se odrekla i izbacila ga iz kuće, iako je i sam priznao da je i on sam doprineo tome što su u lošim odnosima. Kazao je da su njegovi problemi s majkom kulminirali još 2013, nakon što mu je otac umro, da ga je tad izbacila iz kuće i da nije želela da mu pomogne čak ni kada je bio primoran da živi na ulici.

Nije imao gde

Marko je, verovatno na majčinu inicijativu, u junu otišao u Specijalnu bolnicu "Dr Slavoljub Bakalović" u Vršcu, gde se lečio od alkoholizma. Međutim, nepunih mesec dana kasnije je pobegao, najpre kod kuma u Crnu Goru, odakle se nedavno vratio u Beograd.

Pošto je ponovo izneverio porodicu i prijatelje i nije imao više kome da se obrati, Gvozdenović je počeo da obija kuće po Beogradu, pa je opet završio iza rešetaka.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija