• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

03.08.2018

07:59

OTKRIVAMO! Darka Lazića HTELI DA UBIJU zbog duga od 50.000 EVRA!

Vesti

OTKRIVAMO! Darka Lazića HTELI DA UBIJU zbog duga od 50.000 EVRA!

Podeli vest

Folk pevač brutalno pretučen zbog novca koji duguje opasnim momcima sa juga Srbije. Napadači mu prvo naprskali suzavac u oči, a njegovog prijatelja Miljana Vračevića udarili pištoljem u glavu

Darko Lazić je preksinoć brutalno pretučen u Umčarima zbog duga od 50.000 evra! Kako saznajemo, folk pevač se pre nešto više od mesec dana zadužio kod opasnih momaka sa juga Srbije, ali je počeo da ih izbegava, pa su oni rešili da mu naprave sačekušu.

Uplašen za život
Tukli su me po rukama i nogama. Mislio sam da će me ubiti!Darko Lazić

Raspitali su se gde Lazić nastupa i stigli pre njega u sredu uveče na proslavu na kojoj je pevač trebalo da se pojavi kao specijalni gost.

DARKO LAZIĆ OTKRIO DETALJE NAPADA U UMČARIMA: Evo šta se zaista desilo, KO JE PUCAO I KO JE PREBIJEN!

- Darko je krenuo sa bivšim učesnikom "Zadruge" Miljanom Vračevićem u Umčare na 18. rođendan. Tamo su već pevale Aleksandra Bursać i Nadica Ademov, a folker je planiran kao specijalni gost kada se bude sekla torta. Međutim, kada su se Lazić i Miljan zaustavili ispred kuće, prišla su im dva mladića i tražila da izađu iz kola. Prsnuli su im suzavac u oči i počeli da ih biju - priča dobro obavešteni izvor Informera i dodaje da je Lazić dobio batine koje će pamtiti dok je živ:

Informer

Darko Lazić i Miljan Vračević

Život mu se raspada: Kokain, pa razvod

Darku Laziću je ove godine sve krenulo nizbrdo. Prvo se u januaru pojavio šokantan snimak na kojem se pevač vidi kako šmrče kokain. Lazić se tada branio rečima da je to "normalna stvar", te da mnoge njegove kolege rade to isto.
Nedugo potom pevač i njegova supruga Ana Sević obelodanili su da se razvode posle tri i po godine braka.

- Krvnički su ga udarali po rukama i nogama. Opalili su mu nekoliko šamara i pitali kada će da vrati novac koji duguje. Miljana su udarili kundakom od pištolja u glavu. Jedan od napadača je zapucao u vazduh, a potom su obojica seli u "audi A 4" i nestali u nepoznatom pravcu.

Povređeni pevač je najpre prišao česmi u dvorištu da ispere oči od suzavca, a onda ušao u kuću slavljenika da zatraži pomoć. Primili su ga baka i deka momka koji je proslavljao rođendan, dali mu led da stavi na povrede i pozvali policiju i hitnu. Darko je potom prevezen na beogradski VMA, gde mu je pružena pomoć. Posle toga je saslušan u policiji:

Informer

Mesto gde je napadnut Lazić

- Dva nepoznata muškarca su me tukla po rukama i nogama, bilo je strašno. Mislio sam da će me ubiti. Sa mnom je bio i Miljan Vračević, koga su udarili drškom pištolja nekoliko puta po glavi. On je u odbrani skočio na napadača i tada je opalio pištolj. Jedan od muškaraca koji su nas napali pucao je u vazduh da bi nas uplašio - objasnio je Lazić.

Slavljenik: Niko ne sme da pipne česmu na kojoj se Darko umio

Informer

Darko je trebalo da u sredu zapeva na 18. rođendanu Marsela Grbića, koji je njegov veliki fan. Kaparisao ga je još u novembru da mu nastupi na punoletstvu, ali to se ipak nije dogodilo.- Moj unuk mnogo voli Darka Lazića. Najveća želja za 18. rođendan mu je bila da mu on otpeva nekoliko pesama na slavlju pred 300 zvanica. Teško mu je što je njegov omiljeni pevač pretučen, i to baš ispred naše kuće. Molio se Bogu da nisu ozbiljne povrede. Koliko ga voli, govori i to što je svima zabranio da pipaju česmu u dvorištu na kojoj se Darko umio - priča za Informer deda Dule Đorđević.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Zlata

pre 5 godina

Blago Darkovom mozgu,da pored tolike zarade,zaduzuje se kod mafije i jos beži.Pa,mafija će ga pronaći gde god da je.Sta je uradila droga od tog dečka???Ana Sević je ispravno uradila sto se razvela od narkomana!!!Nema tu popravke niti dobrog života.Džaba mu lep glas....njemu je potrebno lečenje...

SENOVIC

pre 5 godina

Требао је да пева својим саплеменицима.

Biser

pre 5 godina

Lep gest! Neka stavi ploču snatpisom "Na ovoj česmi se Darko umio posle neusoelog atentata" Gledaj nepipaj!

Laki

pre 5 godina

Ovo liči na reket - iznudu ili nešto kao zelenaški dug po razmim osnovama.Ovaj Darko je u problemu!

Deran

pre 5 godina

Hahahahaha, ne diraj cesmu bre!! Hahahahaha, cirkus!

SS

pre 5 godina

E kad zarada od besnih platiša ode na šmrkanje,mora da se uvali u g..na.Bolje da se vratio u selo i mirno čuvao stoku u ladu pod hrastom i plandovao,a ovako?

mj

pre 5 godina

Sta reci popularni pevac .Verovatno malo zaradjuje .

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17