• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs

03.08.2018

10:21

LUKA BOJOVIĆ OČAJAN ZBOG UBISTVA MIŠE OGNJANOVIĆA! Teško primio vest o SMRTI ADVOKATA KOJI MU JE BIO I KUM!

Vesti

LUKA BOJOVIĆ OČAJAN ZBOG UBISTVA MIŠE OGNJANOVIĆA! Teško primio vest o SMRTI ADVOKATA KOJI MU JE BIO I KUM!

Podeli vest

Luka Bojović (45), koji se nalazi u zatvoru u Španiji, očajan je zbog ubistva svoj dugogodišnjeg advokata Dragoslava Miše Ognjanovića (57), koji je izrešetan u subotu uveče u sačekuši ispred svoje zgrade u Novom Beogradu

Sagovornik Alo-a navodi da je Bojović teško primio vest o smrti Ognjanovića, koji mu je bio i kum. 

- Luka je bio šokiran kada je čuo da je ubijen Ognjanović, koji mu je često dolazio u posete u španski zatvor. U šoku je baš kao što je bio pre više od pet godina kada je ubijen njegov brat Nikola - kaže izvor.

NASTAVLJEN KRVAVI RAT! UBILI MIŠU DA ZAPRETE LUKI: Policija veruje da je ubistvo advokata Ognjanovića nastavak RATA KLANOVA BOJOVIĆ I ŠARANOVIĆ!

On navodi da su Ognjanovićevom smrću iznenađene Lukina majka Anđelka Bojović (67) i sestra Marija.

informer.rs

Majka i sestra Luke Bojovića na sahrani Miše Ognjanovića

- Cela porodica Bojović je u šoku jer im je Miša bio kao član familije - navodi izvor. 

Miša je znao je šta mu se sprema

Ognjanovićev blizak prijatelj, koji je insistirao na anonimnosti, otkriva da je Miša dva meseca pre ubistva znao šta mu se sprema!- Rekao mi je da je dobio ozbiljne pretnje i da mu je život ugrožen. Međutim, to nije prijavio policiji - kaže Mišin drug.

Lukin brat od strica Nebojša Bojović takođe je šokiran smrću Miše Ognjanovića, koji je prekjuče bio na njegovoj sahrani. 

- Zbunjen sam i jako mi je žao, jer smo bili prijatelji. Miša se za sve svoje klijente nesebično borio, pa je tako i za Luku - rekao je Nebojša Bojović.

Lukin advokat Borivoje Borović, koji ga je sa Ognjanovićem i Branislavom Tapuškovićem zastupao pred Specijalnim sudom u Beogradu, izjavio je da mu Ognjanović nikad nije rekao da dobija pretnje. 

- Ja nisam dobijao pretnje, niti sam se plašio da zastupam Luku Bojovića. Nas trojica smo ga pravosnažno oslobodili optužbi. U Srbiji više nemamo potrebe da ga zastupamo. Luka u Španiji ima svog advokata, a mi tamo ne možemo da ga branimo - izjavio je za naš list Borović, naglašavajući da nijedan advokat ne bi smeo da se plaši da brani Bojovića.

POLICIJA "ČEŠLJA" MIŠINE DOSIJEE I DOKUMENTA! Detalji opsežne istrage BRUTALNE LIKVIDACIJE advokata na Novom Beogradu

On navodi i da se mnogi izleću izjavama o tome ko je ubio njegovog kolegu Ognjanovića.

- Mislim da su preuranjene spekulacije da Mišino ubistvo ima veze sa obračunom klanova - ističe Borović.

Njegovo mišljenje deli i advokat Nebojša Milosavljević.

- Po mom mišljenju, Mišina smrt nije povezana sa ratom mafijaških grupa - izričit je Milosavljević.

Informer

Toma Fila

Međutim, beogradski advokat Toma Fila naglašava da sve ukazuje da se radi o organizovanom kriminalu.

- Ovde je reč o obračunu kriminalnih grupa iz Crne Gore i istragu treba usmeriti u tom pravcu. Uvek će neka budala da ubije nekog, a tako je bilo otkad je prasetu zavrnut rep - smatra Fila i ističe da se nikad ne bi plašio da brani Luku Bojovića.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
baki

pre 5 godina

ma podignite mu spomenik dajte i neku ulicu po njemu sto da ne zasluzio covek branio je dosta poznate licnosti iz kriminalnog sveta a i poznata je licnost vidite da je svaki dan u novinama jaoooooo srbijo dokle si stigla da jednog krimilca advokata pronosite kao da je ucinio dobro za srbiju i njen narod a ne za kriminalce nije lose za sveca da ga proglasite znaci ovi avokati su zasticeni kao beli medvedi .

tamo daleko

pre 5 godina

verujem da je njegova smrt povezana sa dokazima protiv Cia , Mi6 , Nato i Kosova koje je iznosio u javnosti i dokazima o visemilionskoj prodaji Milosevica zapadu od strane nekih vodecih licnosti na srpskoj politickoj sceni koji su se ubrzano obogatili .

Zika

pre 5 godina

A ds nema veze sa.kosovom slucajno? Covek je znao dosta.

Tanja

pre 5 godina

I cemu iscudjavanje sto je ovaj advokat ubijen.On se okumio sa covekom koji je u inostranstvu lezao u zatvoru.Upetljao se u mafiju i kriminal.Advokat krivicar.

Advokati

pre 5 godina

Sta je... Dupe gace zvace... Ko je sledeci, od ovih finih advokata

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17