• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: vecernje novosti/informer.rs

03.08.2018

10:30

ALEKSANDRU SU UMRLA DVA SINA, A ONDA JE I ON POGINUO NA MOTORU! Kada je njegova majka čula strašne vesti, IZDALO JE SRCE!

Vesti

ALEKSANDRU SU UMRLA DVA SINA, A ONDA JE I ON POGINUO NA MOTORU! Kada je njegova majka čula strašne vesti, IZDALO JE SRCE!

Podeli vest

Aleksandar Antonijević (29) nastradao u saobraćajnoj nesreći kod Svilajnca. Kada su njegovoj majci Dobrili preneli stravične vesti, doživela je srčani udar i umrla

Tragediji ove porodice kao da nema kraja, dve smrti u danu! Da nesreća bude veća Aleksandru su umrli sinovi od tri i devet godina.

- Ugašen je mlad život! Imao je samo 29 godina. Nemam reči da opišem svoju tugu. Šta da kažem?! Bio je moj jedini sin. Imam dve ćerkice iz drugog braka. Acina majka Dobrila, inače moja prva supruga, preminula je nakon srčanog udara samo sat-dva nakon što su joj javili da je Aca nastradao - jecajući je ispričao Momir Antonijević, rodom iz Subotice kod Svilajnca, čiji je sin Aleksandar u sredu nastradao u saobraćajnoj nesreći.

POGINUO MLADIĆ KOD SVILAJNCA: Motorom sleteo s puta

On se vozeći motor zakucao u električni stub na putu u Bobovu kod Svilajnca dok je išao ka kući svoje majke Dobrile Simić, koja je živela u Proštincu.

- Čuo sam da ga je navodno jurila policija, jer nije imao registrovan motor. Znam da je dozvolu imao. Kažu da nije vozio mnogo brzo, ali da je, da bi izbegao automobil iz suprotnog smera koji mu je "isekao" krivinu, skliznuo na travu i udario u električni stub. Pozvali su Hitnu pomoć, ali on je izdahnuo pre nego što je lekarska ekipa stigla na mesto nesreće - priča Aleksandrov otac Momir.

ALEKSANDAR IZGUBIO DVA SINA

On kaže da ne zna da li je sve to sudbina ili nešto drugo, tek ova porodica je pretrpela teške tragedije i to za veoma kratko vreme. Aleksandrova oba sina rođena su sa drugim stepenom paralize. Jedan je 2016. umro sa svega tri i po godine, a drugi je pre samo dva meseca preminuo kao devetogodišnjak.

- Aleksandar je imao veoma teško detinjstvo uz majku koja, nažalost, je bila bolesna. Ceo život mu je bio izuzetno težak. Imala je psihičke probleme. Aca se oženio veoma mlad i ubrzo je dobio dvoje dece, ali su oba sina bila bolesna. Pamtiću ga po dobroti i osmehu. I pored svih nedaća koje su ga zadesile i tuge zbog nepokretnih sinova, koji su mladi umrli, uvek je bio nasmejan - kaže rođaka Antonijevića. 

STRAVIČAN UDES U NIŠU! Teško porveđen motociklista, majka i beba stara 40 dana prevezene u Urgentni centar!

Aleksandar je sa suprugom Sabrinom živeo privatno u iznajmljenom stanu. Bio je nezaposlen, radio je za nadnicu, a pomagali su mu otac i ujak. On i njegova majka Dobrila danas će biti sahranjeni na groblju u Proštincu.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
lana

pre 5 godina

Ovo da je pisan scenario za fil pa bi bilo previse...! Sudbina ima čudne / teške/ puteve! Mir duši mladog čoveka, njegovoj majci I dečacima koje je Gospod primio da se vise ne muče! Tuga I tragedija...Ne daj Bože nikome!

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija