• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Šević

03.08.2018

17:55

 TRAŽILI BOMBU U MIŠINOM GROBU! Kontradiverziona ekipa MUP kontrolisala raku ubijenog advokata na Novom groblju!

Vesti

TRAŽILI BOMBU U MIŠINOM GROBU! Kontradiverziona ekipa MUP kontrolisala raku ubijenog advokata na Novom groblju!

Podeli vest

Policija pre sahrane detaljno pretražila raku ubijenog advokata Miše Ognjanovića. Dobili dojavu da će mu kriminalci dići grobno mesto u vazduh

Policijski eksperti su detaljno pregledali grob ubijenog beogradskog advokata Dragoslava Miše Ognjanovića (56) pre nego što je on sahranjen prekjuče na Novom groblju u Beogradu jer je postojao ozbiljan rizik da će neko tamo postaviti eksploziv!

Moćan klan

Informaciju o mogućem bombaškom napadu na groblju policija je dobila u utorak, samo dan pre sahrane, ali Kontradiverzione ekipe MUP (KD), srećom, nisu našle ništa sumnjivo u Mišinoj večnoj kući, ekskluzivno saznaje Informer!

- Nije tajna da iza Ognjanovićeve likvidacije stoji jedan veoma moćan kriminalni klan, koji ne bi prezao ni od takvog napada. Postojale su indicije da će neko malo pre sahrane postaviti eksploziv u raku, a onda bi mogao da ga aktivira nakon sahrane ili, što bi bilo još tragičnije, da se eksplozija desi baš u vreme dok se sanduk spušta u grob, kad su svi najbliži Mišini prijatelji i rođaci oko rake. To bi bio pokolj - objašnjava naš izvor.

informer.rs

Zbog toga su, kaže on, KD ekipe detaljno pregledale Mišinu raku, ali i okolna grobna mesta.

- Nakon toga, obezbeđenje sahrane je organizovano na najvišem nivou. Na samom groblju su bili inspektori u civilu i uniformisani policajci, dok su specijalci nadgledali teren sa okolnih zgrada - rekao je naš izvor.

Inače, dizanje groba u vazduh, nažalost, nije novost, a ista stvar se desila 17. jula 2016. u Baru. Tada je razneto grobno mesto Luke Đurovića (37), jednog od najbližih saradnika Luke Bojovića (44), kog je godinama zastupao Miša Ognjanović.
Tog dana je oko podneva na barskom groblju Gvozden brijeg odjeknula eksplozija, koja je potpuno uništila Đurovićev grob i nekoliko okolnih. Utvrđeno je da je eksploziv bio postavljen u grobnici, a onda aktiviran daljinski. Đurović je, podsetimo, poginuo 2013. u sumnjivoj saobraćajnoj nesreći na izlazu iz kotorskog tunela Vrmac, a slovio je za vođu barske mafije.

LUKA BOJOVIĆ OČAJAN ZBOG UBISTVA MIŠE OGNJANOVIĆA! Teško primio vest o SMRTI ADVOKATA KOJI MU JE BIO I KUM!

informer.rs

Krvavi obračuni

U potrazi za motivom likvidacije Miše Ognjanovića policija jos uvek pregleda svu njegovu dokumentaciju i kompjutere. I dalje se sumnja da mu je glave došlo prijateljstvo i dugogodišnje zastupanje Luke Bojovića, koji služi 18-godišnju kaznu zatvora u Španiji. Luka je godinama u ratu sa klanom ubijene braće Šaranović, a svi su u tesnim vezama sa zloglasnim crnogorskim "škaljarskim" i "kavačkim" klanovima, koji su takođe u međusobnom sukobu. U njihovim mafijaškim obračunima do sada je ubijeno na desetine ljudi.

Inače, iza ubijenog advokata ostalo je troje dece, koje je dobio iz tri braka. Druga žena mu je bila "Plejbojeva zečica" Natalija Mihić, a treća bivša misica Sanja Papić, s kojom je imao devetomesečnu ćerku. Miša je najpre bio inspektor za krvne i seksualne delikte u beogradskoj policiji, a zatim se posvetio advokaturi i postao jedan od najpoznatijih krivičara. 

POLICIJA "ČEŠLJA" MIŠINE DOSIJEE I DOKUMENTA! Detalji opsežne istrage BRUTALNE LIKVIDACIJE advokata na Novom Beogradu

Ubičin auto imao kradene tablice

Policija još traga za crnim automobilom "golf" kojim je ubica Miše Ognjanovića pobegao u subotu nakon što ga je likvidirao sa 10 metaka ispred zgrade na Novom Beogradu.
- Posle ubistva nije pronađen zapaljen automobil, kao što je to obično slučaj u većini atentata. To, međutim, ne znači da to vozilo negde nije uništeno, ali je verovatnije da je negde sakriven. "Golf" je imao tablice koje su pre nekoliko meseci ukradene u Beogradu sa drugog vozila - kazao je naš izvor.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija