• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/kurir.rs

05.08.2018

22:39

NAĐENO TELO NESTALE NOVOSAĐANKE! Aleksandra bila u gradu sa prijateljima, pa samo NESTALA! Izašla iz taksija i SKOČILA U DUNAV?!

Vesti

NAĐENO TELO NESTALE NOVOSAĐANKE! Aleksandra bila u gradu sa prijateljima, pa samo NESTALA! Izašla iz taksija i SKOČILA U DUNAV?!

Podeli vest

Telo Aleksandre Božić (20), studentkinje iz Novog Sada, pronađeno je  pored obale Dunava, u blizini čarde “Šaran“, između Petrovaradina i Sremskih Karlovaca

Aleksandra je nestala 4. avgusta, nakon što je otišla u kafanu "Lazin salaš" u Ulici Laze Telečkog u Novom Sadu.

Aleksandri se svaki trag izgubio oko dva sata iza ponoći, a njena porodica i prijatelji su odmah bili zabrinuti zbog nestanka, pošto, kako kažu, ona nikada ranije nije odlazila a da im se ne javi. Međutim, iste te večeri kada je Aleksandra nestala, očevici su policiji prijavili da devojka odgovara opisu.

Aleksandre Božić, četrdeset minuta pošto je ona poslednji put viđena i skočila s Mosta slobode u Dunav.

Izašla iz taksija

- Prema rečima svedoka, devojka je na mostu izašla iz taksija, i odmah preskočila ogradu i skočila u vodu. Odmah su angažovani ronioci žandarmerije, koji su dva dana pretraživali reku - kaže izvor.

Vest o nestanku mlade Novosađanke brzo se proširila društvenim mrežama, a njen brat Luka Božić rekao je da je ona u petak s njim izašla u grad.

- Bila je sa mnom u gradu i samo je nestala. Nestanak smo odmah prijavili policiji. Zvao sam sve njene prijatelje, poznanike, objavio na svim društvenim mrežama i niko je nije video. Ima dva mobilna telefona, ali je sve vreme nedostupna na oba broja. Nikada se nije desilo da tako nestane - kaže zabrinuti Luka, Aleksandrin brat.

POTRAGA ZA NOVOSAĐANKOM SE NASTAVLJA! Ronioci pretražuju Dunav, sumnja se DA JE SKOČILA SA MOSTA SLOBODE!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ljube

pre 5 godina

Strašno, nije ni počela da živi, kakvi su nju problemi naterli na ovkvu glupost? Ne sumnjam, sad će se odmah naći gomila onih koji će da krive državu i siromaštvo? Čim je ta imala dva mobilna i pare za izlaske znači da nije sirotinja. Roditelji, loše i pogrešno vaspitanje, pogrešni uzori i vrlo često odsustvo svakog razumnog kontakta sa realnoću, to je suština ...

Vladeta

pre 5 godina

Vidjena da skače, odgovara opisu, odmah prijavljeno policiji, ronioci traže, a ovamo dva dana apeli ako je ko video da javi. Šta ovde ne funkcioniše?

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija