• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srbijadanas.com

06.08.2018

10:25

OČAJNIČKA BORBA ZA ŽIVOT DEVOJKE PREGAŽENE U BEČIĆIMA: Snežana se na tren probudila iz kome i PRVO PITALA ZA MILOŠA! Nije stigla da čuje istinu, PONOVO JE PALA U KOMU!

Vesti

OČAJNIČKA BORBA ZA ŽIVOT DEVOJKE PREGAŽENE U BEČIĆIMA: Snežana se na tren probudila iz kome i PRVO PITALA ZA MILOŠA! Nije stigla da čuje istinu, PONOVO JE PALA U KOMU!

Podeli vest

Snežana Rudinac, teško povređena sredinom jula u nesreći u Bečićima u kojoj je poginuo njen verenik Miloš Vukomanović, samo je na tren došla svesti i pitala za mladića, ali je ubrzo opet pala u komu

Ovo je ispričala Snežana Vukomanović, majka nesrećnog mladića, navodeći da se lekari beogradske Vojnomedicinske akademije i dalje bore za život devojke koja je sa njenim sinom planirala da u septembru ozvaniči šestogodišnju vezu.

Devojka je u šok-sobu bolnice primljena sa teškim povredama glave, potkolenice, natkolenice i trupa. Nagnječenje grudnog koša najveći je problem, zbog kojeg je devojka na kiseoniku i ne može da komunicira. Snežanu u bolnici redovno posećuju roditelji.

SNEŽANA RUDINAC, ŽRTVA BAHATE VOŽNJE TAJKUNOVE ĆERKE, I DALJE U TEŠKOM STANJU! Lekari je uspavljuju lekovima, NIKO NE SME DA JOJ KAŽE STRAŠNU ISTINU!

Da podsetimo, 17. jula u saobraćajnoj nesreći na bulevaru u Bečićima, Snežana i Miloš, koji su kao sezonski radnici radili u jednom hotelu, prelazili su ulicu kada ih je pokosio automobil koji se kretao iz pravca Budve, a kojim je upravljala E. A.

INCIDENT NA GROBU POGINULOG MILOŠA! Crnogorski tajkun stigao s pratnjom od 40 ljudi, roditelji ODBILI njegovu nepristojnu ponudu!

Verenici su pokušali da pređu ulicu na mestu gde je nekada bio pešački prelaz, a koji, kako su objasnili u Opštini Budva, više nije u funkciji.

Miloš Vukomanović od zadobijenih povreda preminuo je na licu mesta.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija