• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

06.08.2018

16:08

PAZITE S KIM PUTUJETE NA MORE! Uhapšen narko prevoznik: VOZIO TURISTE U GRČKU, a usput švercovao drogu!

Vesti

PAZITE S KIM PUTUJETE NA MORE! Uhapšen narko prevoznik: VOZIO TURISTE U GRČKU, a usput švercovao drogu!

Podeli vest

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu uhapsili su muškarca L. C. (19) iz Leskovca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga

Policijski službenici su tri kesice, sa 131,4 grama marihuane, obmotane mirišljavim jelkicama, pronašli iznad sedišta osumnjičenog u autobusu, koji je prevozio turiste u Grčku. 

ZAPLENA NA BAS-U: U KOSOVSKOM AUTOBUSU PRONAĐENO 5.000 PAKLICA CIGARETA

Veštačenje opojne droge izvršeno je u Nacionalno kriminalističko tehničkom centru - odsek u Nišu. 
Osumnjičeni je, uz krivičnu prijavu, priveden zameniku višeg javnog tužioca u Leskovcu.



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
baki

pre 5 godina

cekajte bre ljudi kako s 19 godina da vozi turiste za to je potrebna kategorija c ili d i jos nema godina za tako nesta samostalno da vozi ili sam ja lose upucen u zakon ili ste pogresili godine.

Branko

pre 5 godina

Baki...sine...zaboravi Na godine sofera..da te nesto Tata..nauci....svi koji voze autobuse I kamione..u Grcku, Tursku, Bugarsku.....donose belo....za kilo..u BG I'm daju 3000 evra samo da donesu....zadnje je da rokaju u rezervoare... nijedno kuce NE moze da provali....

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija