• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z. I.

06.08.2018

21:10

PRED SINOM UBIO SUPRUGU PA SEBE:  Potresni detalji krvave porodične drame u IZNAJMLJENOM STANU U JAGODINI!

Vesti

PRED SINOM UBIO SUPRUGU PA SEBE: Potresni detalji krvave porodične drame u IZNAJMLJENOM STANU U JAGODINI!

Podeli vest

Novak Mijović (52) prvo uperio cev pištolja sinu u glavu, ali se predomislio, pa upucao suprugu Vesnu (46), a zatim i sebe. Komšije kažu da je Mijović bio sklon alkoholu

Novak Mijović (52) u petak uveče pijan je pištoljem ubio suprugu Vesnu (46), a potom presudio i sebi, naočigled njihovog sina, u stanu u kom su živeli u Jagodini! Pomahnitali Novak je cev pištolja najpre uperio u glavu sinu, ali se predomislio, pa je presudio supruzi i sebi.

Mislila da su petarde

Krvava porodična drama odigrala se oko 22 sata, u iznajmljenom stanu u Ulici braće Dirak. Komšinica Mijovića kaže da je čula dva pucnja te večeri, ali je u prvi mah pomislila da neko baca petarde.

- Tek kasnije sam saznala da se u stanu mojih komšija to desilo.

Alkohol

Novak je voleo da popije, ali nije nikog od komšija uznemiravao

Dušanka N.

.. Stigli su Hitna pomoć i policija, rođaci Mijovića, a onda sam videla kako iznose dva tela iz zgrade. Ne znam zašto je to Novak uradio. Komšije smo, ali se nismo mnogo družili. Novak i Vesna su živeli sa dvoje odrasle dece u tom stanu, a znam da imaju još dvoje dece. Često se čula galama iz njihovog stana, ali nismo uvek znali da li se vesele, ili se svađaju. Priča se po zgradi da je Novak voleo da popije - priča komšinica, koja je molila da joj ne objavljujemo ime.

Izvor iz istrage kaže da je porodičnom masakru prethodila svađa između supružnika, kojoj je prisustvovao i jedan od njihovih sinova.

- On je najverovatnije pokušao da zaštiti majku od oca, ali Novak mu je u jednom trenutku prislonio cev pištolja na čelo i zapretio mu da se ne meša. Došlo je do koškanja, pa je Novak u opštem metežu okrenuo pištolj prema supruzi i ubio je. Kad je ona pala na krevet, u lokvi krvi, Novak je na trenutak zastao, kao da je tek tad shvatio

Novak radio u pošti, Vesna bila čistačica

Novak je, inače, radio u "Pošti Srbije", u jednom selu u okolini Jagodine, dok je Vesna radila kao higijeničarka i održavala je zgrade. Kad su se iselili sa Kosova, iznajmili su stan u Jagodini, u kom su živeli sa četvoro dece. Dvoje od njih su se nedavno odselili iz tog stana i započeli samostalan život.

šta je učinio, pa je prislonio pištolj sebi na glavu i pucao, naočigled sina - navodi naš izvor.

Doselili se s Kosova

Dušanka N., komšinica Mijovića, ispričala nam je da su se oni pre nekoliko godina doselili sa Kosova i Metohije.

- Mislim da su rodom iz okoline Đakovice. U zgradi ni sa kim nisu bili u sukobu, niti su pravili probleme. Novak je voleo da popije, ali nije nikog od komšija uznemiravao. Imaju četvoro odrasle dece. Vesna je nedavno postala baka i bila je presrećna zbog unuka. Niko nije slutio da će se desiti ovakva tragedija - priča Dušanka.

U Višem javnom tužilaštvu u Jagodini naložili su obdukciju tela, a policija je u međuvremenu prikupljala informacije o svim detaljima koji su prethodili tragediji.
Novakov i Vesnin sin koji je bio svedok porodične drame bio je veoma potresen u subotu i nije želeo da priča o tome. 

ZAPALIO SE U ZGRADI ZBOG LJUBAVNIH JADA, OSTAVIO OPROŠTAJNO PISMO! Detalji stravičnog samoubistva u centru Beograda




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija