• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: novosti.rs

07.08.2018

12:54

JEZIVI DETALjI SAMOUBISTVA KOD SOPOTA: Vratio se iz šljivika i pucao sebi u glavu iz dedinog pištolja!

Vesti

JEZIVI DETALjI SAMOUBISTVA KOD SOPOTA: Vratio se iz šljivika i pucao sebi u glavu iz dedinog pištolja!

Podeli vest

Selo Sibnica kod Sopota je u šoku nakon što se šesnaestogodišnji Milan O. ubio iz dedinog pištolja. Baba ga našla oblivenog krvlju, sa oružjem u ruci

- Strašna tragedija je zadesila našu familiju! Ostali smo bez Milančeta, u trenu i zauvek. Jadni roditelji, teško babi, još teže je dedi iz čijeg se pištolja dete ubi! A niko ne zna zbog čega...

Ovim rečima obratio se reporterima "Novosti" Milovan O., rođak čije se dvorište graniči sa domom šesnaestogodišnjeg Milana O. koji se u nedelju upucao dedinim pištoljem u glavu. Tragedija se dogodila u porodičnoj kući u selu Sibnica nadomak Sopota. Prema priči sagovornika, ništa nije slutilo na tragediju.

- Milanče je tog dana bio sa roditeljima u voćnjaku. Kupili su šljive za pečenje rakije. Deda mu je bio u livadi, kosio. U kući je, koliko sam čuo, baba ostala sama - priča Milovan.

Onda je, negde posle podneva, šesnaestogodišnjak napustio posao u šljiviku i roditelje koji su ostali tamo da rade i otišao kući:

- Niko ne zna šta se tačno dogodilo. Ali, bio sam napolju kada se čuo pucanj. U prvi mah, pomislio sam da su lovci ili neko drugi puca da mu ne bi divlje životinje, kojih ovde ima, ulazile u dvorište i pravile štetu. Na pamet mi nije palo šta se događa u kući pored...

 Milančetova baba je počela da viče: "Milane dete, šta uradi! Kuku meni, šta ćemo sad? Šta nas ovo zadesi?!" Tek tada sam saznao da se dečak ubio. Kad se vratio kući, ušao je unutra i uzeo dedin pištolj. Prislonio ga je na slepoočnicu i ispalio smrtonosni hitac. Baba ga je i našla kako sedi krvave glave, mrtav, a u ruci mu je bilo oružje...

Neuzvareća ljubav?

Zašto je ovaj srednjoškolac odlučio da sebi oduzme život, kao i da li je to uradio namerno ili slučajno, još je nepoznanica. Milanovi rođaci i komšije o dečaku imaju samo reči hvale, kao i o njegovoj porodici.

- Fini su i prijatni ljudi, jako vredni, bogati. Milanov otac Rade zaposlen je u "Beograd putu", a majka je nezaposlena - kažu komšije.

- Nedavno su ćerki slavili punoletstvo, a Milan je bio najveseliji. Sad da ovako nastrada... A niko ne zna zašto, jer nije delovao kao da ima nekih problema, nije pio, niti se drogirao. Daleko da je bio problematičan. Naprotiv, tiho i mirno dete, možda previše fino i osetljivo za vreme u kojem živimo. Možda se razočarao u nekoga ili nešto, nešto ga slomilo, pa je sve unapred isplanirao i onda rešio da uradi ono najgore..

Prema rečima komšija, po selu se priča da se mladi M. ubio zbog neuzvraćene ljubavi.

- On se zaljubio u neku devojku, ali ga je ona odbijala. Navodno, on je skupljao šljive sa svojima, ali se vratio kući da bi zvao tu devojku. Međutim, tada su se posvađali i uradio je šta je uradio. Pominje se i da je imao jedinicu iz nekog predmeta, pa da je učio da popravi – rekao je dečakov rođak.

Otišli po telo u Beograd

Ulazna kapija porodice zavijene u crno u ponedeljak je bila širom otvorena, kako to običaji nalažu. U dvorištu mnogo ljudi. Ipak, reportere "Novosti" i ovog puta dočekao je rođak, koji je rekao da porodica sve što se dogodilo ne može i dalje da prihvati, da su u šoku:

- I dalje ne znamo šta se tačno dogodilo i zbog čega - rekao nam je rođak na kapiji.

- Ovo je tragedija i nismo u stanju da govorimo, razumite. Baba i deda su očajni, evo ih u dvorištu. Od bola i ne govore, a roditelji su u Beogradu. Otišli su po telo...

Vreme sahrane u ponedeljak nije bilo poznato.

TINEJDŽER ISPALIO SEBI METAK U GLAVU: Samoubistvo u Sopotu!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Sandra Božić čestitala Dan Vojske Srbije
Politika

Sandra Božić čestitala Dan Vojske Srbije

Predsednica Odbora za odbranu i unutrašnje poslove Sandra Božić čestitala je danas svim pripadnicima Vojske Srbije 23. april, Dan Vojske Srbije, ističući da Srbija temeljno razvija svoju vojsku kako bi bila sposobna da odgovori na sve izazove.

23.04.2024

12:46

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija