• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs

07.08.2018

22:00

DETALJI SMRTI SRPSKOG MLADIĆA (22) KOJI SE OBESIO NA KRUZERU: Ovo je Nikoli bio prvi posao, bili su zadovoljni njegovim radom, ALI ON JE HTEO DA SE VRATI KUĆI

Vesti

DETALJI SMRTI SRPSKOG MLADIĆA (22) KOJI SE OBESIO NA KRUZERU: Ovo je Nikoli bio prvi posao, bili su zadovoljni njegovim radom, ALI ON JE HTEO DA SE VRATI KUĆI

Podeli vest

Vlasti u Portoriku istražuju smrt mladića koji je pronađen mrtav na brodu Carnival Fascination u nedelju. Prema rečima policije, radi o srpskom državljaninu Nikoli Arnautoviću (22)

On je bio deo posade broda i pronađen je obešen u nedelju u svojoj kabini u nedelju ujutru, kada je kruzer pristao u luku San Huan. Vlasti San Huana, na čelu sa državnim tužiocem su izašli na lice mesta.

HOROR NA BRODU: Srbin (22) pronađen obešen u kabini?!

Zbog ovog tragičnog događaja kompanija je izjavila saučešće porodici preminulog člana posade.

Nikola je mladić je iz Beograda, a posao na kruzeru je našao preko jedne kompanije iz Zagreba. Ovo mu je bio prvi odlazak na kruzer i tamo je radio već tri-četiri meseca. Njegovi poslodavci i kolege kažu da su bili zadovoljni njegovim radom.

BIO JE POD STRESOM I HTEO JE DA SE VRATI KUĆI

Zbog svega što se desilo, njegove kolege su u šoku i ne znaju šta je mladića nateralo na takav korak. Prema nezvaničnim informacijama, mladić se obesio u svojoj kabini nakon radnog vremena. Kako je za Telegraf ispričala njegova koleginica, koja je želela da ostane anonimna, Nikola je bio fin, normalan mladić, mada ne previše pričljiv.

ZAPOSLENI U ŠOKU

- Poslednji put sam ga videla veče pre tragedije, kada je došao u kafić gde se okupljaju zaposleni. Hteo je da porazgovara sa menadžerom. O nečemu su pričali nasamo i posle toga je otišao. Ljudi ovde pričaju da je bio pod stresom i da je hteo da ide kući, ali da nije imao novca za kartu. Da je tražio pomoć da se vrati kući. Svi smo u šoku - rekla je devojka koja je radila sa Nikolom Arnautovićem.

Lokalne vlasti su preuzele istragu, a kako navodno kompanija za koju je Nikola radio će preuzeti sve troškove transporta njegovog tela u Srbiju.

NIJE PRVI SLUČAJ SMRTI NA KRUZERU

Ovo nažalost nije jedini slučaj smrti na kruzerima. U poslednjih nekoliko godina bilo je nekoliko tragičnih događaja koji se tiču zaposlenih na kruzerima piše  crew-center.com.

U februaru 2017. godine, mladić iz Indije koji je radio kao perač sudova pronađen je mrtav u svojoj kabini, dok je radio na brodu u Kostariki.Njegovo telo je pronašao njegov cimer. Policija je rekla da je pokojnikovo telo pronađeno kako visi u kabini.

Kolega je pokušao da ga oživi ali bez uspeha. Na brodu su kružile glasine da je imao problema sa svojom suprugom.

U martu 2016. godine, Eduardo Sančez Smit (21), koji je radio kao kuvar na brodu, pronađen je mrtav. To je bilo njegovo prvo krstarenje, a prijatelji kažu da je počinio samoubistvo zbog stresa i pritiska nadređenih.

U julu 2015. godine je na brodu pronađen mrtav i britanski državljanin (33), koji je takođe radio kuvar. On je takođe pronađen obešen u svojoj kabini, dok je brod bio u Bordou u Francuskoj. To je takođe bio njegov prvi posao na kruzeru.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija