• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Večernje novosti/infomer.rs

08.08.2018

12:02

MILAN SE UBIO KRAJ MAJICE BIVŠE DEVOJKE i brojanica koje je kupio za njih dvoje: ISPOVEST OCA MLADIĆA IZ SOPOTA

Vesti

MILAN SE UBIO KRAJ MAJICE BIVŠE DEVOJKE i brojanica koje je kupio za njih dvoje: ISPOVEST OCA MLADIĆA IZ SOPOTA

Podeli vest

Milan Obradović (16) iz sela Sibnica kod Sopota sebi je pre tri dana presudio hicem iz dedinog pištolja. Njegov otac Rade Obradović kaže da mladić nije mogao da se izbori sa onim što ga je snašlo

- Baka ga je zatekla na krevetu krvavog, mrtvog i s pištoljem u ruci. Pored njega je nađena majica devojke sa kojom je bio u vezi, a sa kojom je raskinuo. Tu su bile i dve brojanice. Kupio ih je s namerom da jednu nosi on, a drugu njoj da pokloni. Jadno naše dete, nije moglo da se izbori sa onim što ga je snašlo, bilo je previše emotivno u životu i sve ga je doticalo u srce - ispričao je Rade.

JEZIVI DETALjI SAMOUBISTVA KOD SOPOTA: Vratio se iz šljivika i pucao sebi u glavu iz dedinog pištolja!

U kući Obradovića bol, tuga, suze. Majka Marijana zanemela, suze joj od bola presahnule. Milanovi baka i deda očajni. Jedino otac Rade smogao je nešto snage da se otvori i ispriča.

- Umesto da spremam slavlje, da sve ovo piće i hrana budu sinu za vojsku i ženidbu, ja mu spremam za sahranu. Tugo moja, dete moje. Šta da radimo bez tebe, kako dalje da nastavimo. Zauvek ostadoh bez sina naslednika. Da smo bar naslutili nešto. Ovako, ode nam Milan zauvek - tuguje on.

Kako je Rade ispričao, Milan je u nedelju, zajedno sa sestrom Milicom i roditeljima bio u voćnjaku gde su skupljali šljive da bi pekli rakiju.

- Radio je kao i uvek ravnopravno sa nama. Nikada se naša deca nisu stidela sela niti posla, bili su vredni i uvek hteli da pomognu, za razliku od njihovih vršnjaka koji u današnje vreme izbegavaju takve vrste poslova posebno na selu - kaže Milanova majka.

SVE JE BILO IZNENADA

Milan je do podneva radio normalno, a onda je, kako priča otac Rade, iznenada rekao da ga mnogo boli glava, bacio šešir sa glave i rekao da ide kući.

- Nismo se bunili. Rekoh, neka ga, nek ode, nek se malo odmori, osami, razmisli. Znali smo da ga malo muče ljubavni problemi, jer je nedavno devojka raskinula sa njim. Znali smo i da pati, ali niko od nas nije slutio da to možda može da bude razlog da digne ruku na sebe - priseća se Rade kobnog dana.

TINEJDŽER ISPALIO SEBI METAK U GLAVU: Samoubistvo u Sopotu!

Niko, međutim, ni sad ne zna šta je zaista Milana navelo da sebi oduzme život. Došao je u porodični dom, otišao u staru kuću, uzeo ključ, otključao vrata, ušao unutra i uzeo dedin pištolj "tetejac", a zatim ispalio sebi smrtonosni hitac u glavu.

Kako saznajemo, Milan je bio besprekoran sin, brat, unuk, drug i komšija. Svi oni koji su ga znali, imaju samo reči hvale, jer kako vele, "takvo dete se retko rađa". Bio je neporočan, ali kako okolina kaže, previše osetljiv i emotivan.

U kuću Obradovića u utorak su neprekidno pristizali rodbina, prijatelji, komšije, Milanovi školski drugovi, kako bi izjavili saučešće porodici i podelili njihov bol. Niko od njih nije mogao da sakrije suze, ali i nevericu za ono što se dogodilo. Milan će u sredu biti sahranjen na groblju u selu Sibnica kod Sopota.

ZAVRŠIO KOD LEKARA ZBOG RASKIDA

Porodica Obradović je nedavno proslavljalo punoletstvo svoje ćerke Milice. Najveseliji na sestrinom punoletstvu bio je upravo Milan.

- Međutim, baš na toj proslavi dogodilo se da je Milana ostavila devojka. Mog sina je to jako pogodilo, toliko da smo stigli do lekara jer je imao aritmiju i još nekih srčanih problema. Sve se nakon toga, činilo nam se, sredilo, ali prevarili smo se. Izgleda da Milan nije preboleo, da je nosio bol u sebi, nikom ga nije kazivao i uradio je ono što jeste - ispričao je Rade.

MRZEO ORUŽJE

Rade Obradović tvrdi za "Novosti" da njegov sin Milan nije voleo oružje:

- Otac je imao pištolj u svojini iz kojeg sam ja poslednji put pucao kad mi se rodio naslednik, sin Milan. Poštolj od tada nije korišćen i nedavno sam čak rekao ocu da odemo u policiju i da odjavimo oružje. Imali smo u kući i vazdušnu pušku. Međutim, mog sina ni kao malog, a ni sad kad je već bio odrastao, oružje nije zanimalo, niti ga je ikada uzimao u ruke - ispričao je neutešni otac.

JAUCI MAJKE PARALI NEBO! ALEKSANDRA U BELOM KOVČEGU ISPRAĆENA NA VEČNI POČINAK: Prijatelji i porodica se u suzama oprostili od NASTRADALE NOVOSAĐANKE!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Gujon sa poslanicom Bundestaga o dešavanjima na KiM i u regionu!
Politika

Gujon sa poslanicom Bundestaga o dešavanjima na KiM i u regionu!

Direktor Uprave za saradnju s dijasporom i Srbima u regionu Arno Gujon razgovarao je danas sa poslanicom nemačkog Bundestaga Žaklin Nastić o situaciji na Kosovu i Metohiji i predstavio joj poslednja dešavanja u južnoj srpskoj Pokrajini, kao i poziciju Srbije po tim pitanjima.

28.03.2024

15:18

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima! (VIDEO)
Live TV

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima! (VIDEO)

Teroristički napad u Moskvi je tema broj jedan svetskih medija. Međutim, Zapad na različite načine pokušava da cenzuriše informacije koje dolaze iz Rusije. Sa Jutjub platforme koja je dostupna u većem delu sveta, skidaju se emisije i snimci koji izveštavaju o dešavanjima u Moskvi. To se dešava i televiziji Informer. Sve naše informativne emisije u kojima razgovaramo o ovom užasnom masakru uklonjene su sa Jutjuba sa objašnjenjem da kršimo njihove uslove korišćenja. Cenzurišu se samo i isključivo oni mediji koji postavljaju logično pitanje: da li su Ukrajina i zapadne sile umešane u ovaj teroristički akt? Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar i publicista Drago Delić i Boško Vasiljević, stručnjak za srpsko-ruske odnose.

28.03.2024

12:44

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)
Live TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)

Pred beogradske izbore članovi opozicije pokušavaju da izmanipulišu građane Beograda. Malo, malo dižu paniku netačnim informacijama: tvrde da će pešački prelazi nestati sa mesta na kojima su neophodni, spinuju da je država dozvolila građenje stambenog objekta na mestu dečijeg parka, dižu paniku gde je nema. Sa druge strane, kada zađete među građane i kada popričate sa njima uglavnom komentarišu da Beograd nikada lepše nije izgledao. Gost "Info jutra" bio je glavni gradski urbanista Marko Stojčić sa kojim smo razgovarali o EXPU koji će se održati u Beogradu 2027. godine, ali i drugim važnim temama vezanim za naš glavni grad.

28.03.2024

10:35

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO)
Live TV

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO)

Predsenik Srbije Aleksandar Vučić kaže da su vitalni nacionalni interesi naše zemlje ugroženi. "U ovom trenutku, nije lako da kažem kakve smo vesti dobili u poslednjih 48 sati. Direktno nam ugrožavaju vitalne nacionalne interese i Srbije i Srpske. Narednih dana upoznaću narod Srbije sa svim izazovima koji su pred nama. Biće teško, najteže do sad. Borićemo se. Pobediće Srbija", napisao je Vučić na svom Instagram profilu. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar Tomislav Lovreković.

28.03.2024

10:11

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija