• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

08.08.2018

15:57

KRISTIJAN SE OGLASIO IZ ZATVORA ZABELA: Čeda mi nije bio kum, VEĆ POTRČKO!

Vesti

KRISTIJAN SE OGLASIO IZ ZATVORA ZABELA: Čeda mi nije bio kum, VEĆ POTRČKO!

Podeli vest

Miroslav Živanović Čeda, koji je nedavno uhapšen zbog više pljački, bio je ranije moj fan i molio me je da ga zaposlim, pa mi je bio potrčko. On mi nije nikakav kum, poručio je Kristijan

Aleksandar Kristijan Golubović (48) oglasio se juče na Fejsbuku iz zatvora Zabela, negirajući da je Miroslav Živanović Čeda (33), koji je prekjuče uhapšen zbog više pljački u Beogradu, njegov kum! Kristijan tvrdi da ga je Čeda svojevremeno preko Fejsbuka zamolio da ga zaposli i da mu je ovaj bio samo običan "potrčko"!

Tetovaža
Ja sam Čedin idol. Istetovirao je na vratu Kristijanov logo sa krunom i slovom KKristijan

"Ovim putem Kristijan želi da demantuje da je Čeda njegov kum. Istina je sledeća: Čeda se javio preko Fejsbuka i zamolio je Kristijana da se upoznaju, pošto mu je veliki idol. Istetovirao je na vratu Kristijanov logo sa krunom i slovom K. Nije bio u obezbeđenju, kako se predstavljao, već je bio, što se kaže, potrčko, da preparkira auto, išao je do prodavnice po namirnice, i to je to", objavio je Kristijan na Fejsbuku.

Kristijanu, inače, nije dozvoljeno da u zatvoru koristi mobilni telefon i internet, pa se pretpostavlja da je to na njegovom profilu objavio neki njegov saradnik.

PAO KRISTIJANOV KUM: Policija uhapsila bivšeg učenika "Parova", PLJAČKAO CVEĆARE I TRAFIKE!

Golubović je i u martu objavio audio-poruku snimljenu preko telefona iz zatvora, reagujući na Čedino učešće u rijalitiju "Parovi" na TV Hepi, gde se hvalio poznanstvom i kumstvom sa Kristijanom. Golubović je tad ispričao da je prekinuo svaki kontakt sa samozvanim kumom Čedom još 2016, kad je otišao na odsluženje kazne u Zabelu. Požalio se da ga Čeda nikada nije posetio u Zabeli i nikada mu ništa nije poslao u zatvor.

Čeda s Rastom tukao Loku

Miroslav Živanović Čeda je na Instagramu objavio brojne fotografije sa javnim ličnostima, između ostalog, sa reperom Stefanom Đurićem Rastom i pevačicom Zoricom Marković, koje je jedno vreme i obezbeđivao. Čeda je, naime, sa Rastom odgovarao za prebijanje vlasnika marketinške agencije Slobodana Nešovića Loke u aprilu 2017. u Kosovskoj ulici u Beogradu, ali taj sudski proces još nije završen.

Govoreći o poznanstvu sa Čedom, Kristijan je naveo:

- On je čovek sa periferije grada, koji mi se putem Fejsbuk mreže javio kao fan. Nakon izvesnog vremena smo se upoznali i zatražio je od mene da ga primim u svoje obezbeđenje. Vrlo brzo sam procenio da Čeda nije za prvi prsten obezbeđenja, već za lakše poslove u tom sistemu. Čeda nije uličar, borbenjak ili pucač, već samo porodičan i veoma tih čovek. Stavio sam ga da vozi, nadgleda kamere i obavlja svakodnevne nabavke namirnica... Znam da je i ranije obavljao posao koji je radio i kod mene, da je brinuo o bezbednosti javnih ličnosti, što je bio razlog više da ga zaposlim...

Živanović je, podsetimo, uhapšen prekjuče zajedno sa Aleksandrom Abusinovim (27) zbog sumnje da su pljačkali cvećare, apoteke, benzinske pumpe i prodavnice. Terete se da su oteli ukupno oko 100.000 dinara.

Informer

Postao je poznat javnosti nakon što je u martu ušao u rijaliti "Parovi", gde se kratko zadržao, a tokom boravka u vili uglavnom je pričao o "kumu" Kristijanu.

Što se Golubovića tiče, on se od početka marta 2016. nalazi u Zabeli, gde služi ostatak kazne od četiri godine i četiri meseca zbog dilovanja heroina (osuđen je na ukupno osam godina). Bio je uhapšen 16. januara 2010. ispred Crkve Svetog Marka u Beogradu zbog sumnje da je trgovao drogom na relaciji Novi Pazar - Beograd. Policija je tada zaplenila 125 grama heroina i paracetamola.

KRISTIJAN U "ZABELI" GLEDAO RIJALITI, SAD BI U NJEMU DA UČESTVUJE: Kija je gora od Stanije, Luna je aljkava, A SLOBA JE MUTAVI BALVAN!

U pritvoru je proveo skoro četiri godine, nakon čega je pušten da se brani sa slobode do pravosnažnosti presude. Najpre je bio osuđen na 14 godina zatvora, ali mu je Apelacioni sud tu kaznu smanjio na osam. Golubović je zatim tri puta odlagao odlazak na dosluženje kazne, ali je četvrti put odbijen i poslat u Zabelu.

On je skoro pola života proveo po zatvorima u Srbiji i Grčkoj, a poznat je javnosti kao "žestoki momak" iz devedesetih godina i jedan od retkih preživelih iz kultnog filma "Vidimo se u čitulji". 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija