• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. K.

09.08.2018

09:06

SVI DETALJI UBISTVA KUMA GOCE TRŽAN! Mitar izrešetao Marija pa presudio sebi, meštani Đurđeva kažu da se UBICA GODINAMA BAVIO ZELENAŠENJEM!

Vesti

SVI DETALJI UBISTVA KUMA GOCE TRŽAN! Mitar izrešetao Marija pa presudio sebi, meštani Đurđeva kažu da se UBICA GODINAMA BAVIO ZELENAŠENJEM!

Podeli vest

Mitar Vuković (66) hicima iz pištolja ubio Marija Trtića (28), kuma poznate pevačice, a potom presudio sebi

Mario Trtić (28), venčani kum pevačice Goce Tržan, i Mitar Vuković (66) nađeni su sinoć mrtvi u dvorištu Vukovićeve kuće u Đurđevu kod Žablja. Policija pretpostavlja da je Mitar prvo ubio Marija, a zatim presudio i sebi.

Kako saznajemo iz izvora bliskog istrazi, motiv ove tragedije za sada nije jasan.

Desetine čaura
U dvorištu smo zatekli dva krvava tela, a svuda uokolo bilo je na desetine čauraIzvor iz istrage

- Reč je o klasičnom ubistvu i samoubistvu. Bili smo zaprepašćeni kada smo u dvorištu Vukovićeve kuće našli dva krvava tela. Svuda uokolo bilo je na desetine čaura. Šta se desilo između njih dvojice tek treba da se utvrdi - kaže naš sagovornik.

Cela priča počela je kada je juče po podne Mariova sestra Marija prijavila njegov nestanak.

- Rekla je da je Mario seo na moped i otišao, ali se nije vratio. Pošto se nije odazivao na mobilni, porodica je pomislila da je u pitanju neko zlo. Odmah smo se dali u potragu za mladićem, ali on kao da je u zemlju propao iako je Đurđevo malo. Tek uveče naišli smo na moped parkiran ispred Vukovićeve kuće. Kada smo ušli u dvorište, zatekli smo krvavu scenu - priča naš sagovornik.

UBIJEN KUM GOCE TRŽAN: Krvava noć u Đurđevu, UBICA PRESUDIO SEBI!

Policija je do kasno u noć obavljala uviđaj i tragala za dokazima koji bi rasvetlili tragediju.

Motiv novac?
Priča se da se Mitar godinama bavio zelenašenjem, možda je to trag za policijuMeštanin Đurđeva

Meštani Đurđeva pak prepričavaju šta se desilo i nagađaju šta bi mogao da bude razlog.

- Mario je dobar momak, ni mrava ne bi zgazio. Njegov otac Nikola ima lanac prodavnica i jedan je od najimućnijih ljudi u selu. Mario to, međutim, nikad nije isticao niti pokazivao, ponašao se kao normalan momak. Ne znam zašto bi neko njega želeo da ubije - ispričao je jedan od meštana Đurđeva.

Drugi pak kažu da je Vuković u kraju navodno poznat kao zelenaš i da bi u tom pravcu policija trebalo da istražuje.

printscreen/Instagram


- Moguće je da je Mitar imao neke neraščišćene račune sa Nikolom i da je hteo da mu se osveti, pa mu je možda zato ubio sina - ispričao je drugi Đurđevčanin.

Mario Trtić je inače bio venčani kum Goce Tržan i bubnjara Raše Novakovića. Njih dvoje često su dolazili u goste kod kuma u Đurđevo, ali sinoć niko od njih nije mogao da komentariše tragediju.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

"Tomahavk ima ogromnu količinu eksploziva, evakuacija je neophodna" - Niški deminer o uklanjanju neeksplodirane rakete sa gradilišta
Društvo

"Tomahavk ima ogromnu količinu eksploziva, evakuacija je neophodna" - Niški deminer o uklanjanju neeksplodirane rakete sa gradilišta

Slađan Vučković (52), nekadašnji deminer Vojske Savezne republike Jugoslavije, koji je ostao bez obe ruke u razminiravanju Kopaonika, kazao je za naš portal da je pametno što je naređena evakuacija naselja Stevan Sinđelić jer ukoliko se sa gradilišta zaista uklanja Tomahavk, to ubojno sredstvo sadrži ogromnu količinu eksploziva – čak 454 kilograma.

20.04.2024

11:55

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija