• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs

10.08.2018

15:14

SRBIN PRAVIO PI*VAJZ PO GRČKOJ! Posvađao se sa taksistom zbog parkinga, PA UZEO ČEKIĆ!

Vesti

SRBIN PRAVIO PI*VAJZ PO GRČKOJ! Posvađao se sa taksistom zbog parkinga, PA UZEO ČEKIĆ!

Podeli vest

Turista iz Srbije je danas oko 12 sati, napao taksistu čekićem u grčkom letovalištu Kavala, a prema nezvaničnim informacijama sve se desilo zbog parking mesta

Kako pišu grčki mediji, muškarac iz Srbije je zajedno sa svojom porodicom pokušao da parkira auto u blizini taksi stanice. Jedan taksista ga je upozorio da je to mesto predviđeno samo za taksi vozila i da ne može da ostavi automobil tu piše kavala-portal.gr.

Posle kratke prepirke, Srbin je, navodno, ušao u automobil i parkirao ga ispred jedne pekare u blizini, a onda otišao u oblićnju prodavnicu alata, gde je kupio čekić.

Ubrzo se vratio do taksiste i čekićem ga izudarao ga po rukama, a zatim mu je izlupao automobil. Kada je shvatio šta je uradio pokušao je da pobegne ali bezuspešno jer su ga ostali taksisti zadržali dok nije stigla policija.

Policija ga je zatim privela i odvezla u policijsku stanicu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Bgd

pre 5 godina

Naviklo to u Srbiji da parkira gde hoće pa kad dođu u koliko toliku uređenu zemlju pogube se i odmah za čekić. Neke ljude treba trajno držati pod nadzorom.

SS

pre 5 godina

Tipična seljačina srpska koja je navikla da parkira gde stigne po Srbiji,jer ovde zakona za takve nema,pa se tako ponašaju i u drugim zemljama.E sad će ga valjda naučiti pameti.Sreća pa nije bio u ustašiji,jer tamo bi mu utucali muda,i ne bi se nagađao sa njihovim pravosuđem,kao naši.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija