• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.V.

13.08.2018

08:21

NOŽEM IZBO ŽENU, PA OTIŠAO DA SE ISTUŠIRA! Detalji porodične tragedije u Smederevskoj Palanci!

Vesti

NOŽEM IZBO ŽENU, PA OTIŠAO DA SE ISTUŠIRA! Detalji porodične tragedije u Smederevskoj Palanci!

Podeli vest

 Mikaelu C. u porodičnoj kući u Smederevskoj Palanci nasmrt izbo njen suprug Sakib C. Sakib je i ranije tukao ženu jer je sumnjao da ga vara

Sakib C. (58) iz Smederevske Palanke nožem je izbo svoju suprugu Mikaelu C. (44) u porodičnoj kući u romskom delu naselja Kolonija. Nakon zločina Sakib se istuširao, pa pozvao policiju i rekao šta je uradio. On je iz kuće ranije udaljavan zbog porodičnog nasilja, ali mu je kazna nedavno istekla pa se ponovo uselio.

Zvao policiju

Tragedija se dogodila u subotu uveče oko 19 časova u Cerskoj ulici broj dva. Kako saznajemo od izvora bliskog istrazi, Sakib i Mikaela su se posvađali, a nakon kraće žučne prepirke on je uzeo kuhinjski nož i četiri puta Mikaelu ubo u grudi. - U trenutku ubistva u dvorištu kuće bila je njihova osamnaestogodišnja ćerka koja je trudna, a četrnaestogodišnji sin je bio u prodavnici. Kada je čula buku i viku u kući, ćerka je uletela ne bi li sprečila sukob. Ipak, dok je ona stigla, Sakib je već ubio Mikaelu, koja je ležala u lokvi krvi. Ćerka je odmah pozvala Hitnu pomoć, a Sakib je otišao u kupatilo i istuširao se. Zatim je sa mobilnog telefona pozvao policiju, rekao šta je uradio i sačekao da ga uhapse -

naveo je naš izvor.

Inače, svađe supružnika bile su česte, a Sakib je u septembru prošle godine bio prijavljen za porodično nasilje.

Očekuje se pritvor

U Višem tužilaštvu u Smederevu potvrđuju da se zločin dogodio i kažu da će sve biti jasnije nakon saslušanja osumnjičenog Sakiba C.
- Osumnjičeni je priveden i određeno mu je zadržavanje do 48 sati. Biće saslušan, nakon čega će se znati tačna kvalifikacija dela, odnosno da li je reč o ubistvu ili teškom ubistvu. Tražićemo pritvor do mesec dana - potvrđeno je u smederevskom tužilaštvu.

- On je stalno optuživao Mikaelu za neverstvo. Pričao joj je da on zna da ga vara sa drugim muškarcima. Čak ju je i napao više puta. Zbog toga su nadležni preduzeli sve neophodne mere zaštite žrtve i Sakibu je izrečena mera udaljenja iz kuće. Posle isteka zabrane on se nedavno vratio u porodični dom - navodi naš sagovornik i dodaje:

- Iako su razmirice nastavljene, Mikaela ga nije više prijavljivala, jer je Sakib više nije fizički napadao.

Informer

Prema rečima komšija, Sakib i Mikaela su ranije živeli normalnim životom bez nekih velikih trzavica.

- Međutim, pošto je on bio stariji od nje počeo je da sumnja da se ona viđa sa mlađim muškarcima. Od tog trenutka počinju njihove česte svađe. Sakib je počeo da tuče Mikaelu, jednom ju je baš brutalno pretukao. Žena je bila sva u modricama. Ona je tada skupila hrabrosti i sve prijavila socijalnim radnicima. Oni su reagovali i odmah obavestili policiju - kaže jedan od komšija i dodaje:

- Sakib je odmah izbačen iz kuće, što je njega dodatno iznerviralo. Mislio je sve vreme, a to je pričao po naselju, da će taman Mikaela dobiti prostor da se slobodno švaleriše. Što, verujte, nije tačno uopšte, to žena nije radila.

Očajne komšije

Druge komšije kažu da su svi mislili da se Sakib smirio kada mu je nedavno istekla kazna.

- Mikaela je pristala da se on vrati kući. Izgledalo je kao da se njihov odnos sredio. Ipak, svađe su ponovo počele i eto šta se sada dogodilo. To je stvarno strašno.

HOROR U SMEDEREVSKOJ PALANCI: Monstrum nožem izbo suprugu do smrti, trudna ćerka slušala vriske!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija