• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.V.

14.08.2018

09:21

(FOTO) PIJAN MOTOROM OBORIO POLICAJCA, DOK JE BEZ KACIGE VOZIO ZABRANJENOM ULICOM! Bajkeru četiri prekršajne prijave!

Vesti

(FOTO) PIJAN MOTOROM OBORIO POLICAJCA, DOK JE BEZ KACIGE VOZIO ZABRANJENOM ULICOM! Bajkeru četiri prekršajne prijave!

Podeli vest

Protiv Vladislava Milenkovića (48) iz Niša, policija u Velikom Gradištu podnela je čak četiri prekršajne prijave, nakon incidenta koji se odigrao prošlog vikenda

U noći između subote i nedelje, oko 2 sata posle ponoći, policija je obavljala kontrolu saobraćaja u centru Velikog Gradišta. Posle prolaska jednog putničkog auta, patrola je zaustavila dva bajkera koja su išla iza ovog vozila i kretala se ulicom zabranjenom za saobraćaj.

Prvi bajker se na znak policije zaustavio, ali je drugi, Vladislav Milenković, produžio na svojoj "jamahi" beogradskih registracija i tek malo dalje se zaustavio.

Pre zaustavljanja, retrovizorom je oborio policajca, koji je pao na kolovoz, ali se nije povredio. Policajci su posumnjali da je ovaj motorciciklista pod dejstvom alkohola, pa su pokušali da ga alkotestiraju.

(VIDEO) JEZIVO! Snimljeno kako se Džordž Kluni motorom zakucao u automobil!

Bajker je odbio alkotest I policajci su pokušali da ga, na osnovu procedure u takvim slučajevima, privedu kako bi 12 sati proveo na trežnjenju, ali je on pružao otpor. 

Zbog toga su ga uz primenu sile savladali i vezali lisicama, a onda sproveli u Požarevac na trežnjenje. Sve vreme bajkeri su bili neprijatni prema policiji, vređali ih i psovali i optuživali da putnički auto namerno nisu zaustavili, već su sačekali njih dvojicu.

Posle trežnjenja, protiv Milenkovića su podnete četiri prekršajne prijave: zbog vožnje u pijanom stanju, zbog vređanja policajaca dok su obavljali službenu dužnost, zbog vožnje ulicom u kojoj je zabranjen saobraćaj i zbog vožnje bez zaštitne kacige.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
zoran

pre 5 godina

Za auto je dozvoljen saobraćaj? Gospoda policajci sami odlučuju koga zaustavljaju. Lepo neko pravilo službe. A zašto se ne kontrolišu bezbrojni motori koji vršljaju bez registarskih tablica (ili sa praistorijskim na kojima je crvena zvezda), na kojima jurcaju maloletnici bez dozvole. Najopasniji su noću kada bez svetla jure trotoarom. To nikoga ne interesuje, a kad se desi nesreća niko im ništa ne može, maloletnici ne mogu u zatvor, a nemaju ni novca da nadoknade štetu koju naprave.

svajcarac

pre 5 godina

Ovde bi dobio dozivotnu zabranu za upravljanje motorom, zatvor za napad na sl.lice , plus 3-5.000 eur kaznu, odlazak kod psihologa jednom nedeljno u sledecih godinu dana...ali ovo je Srbija. Po principu oportuniteta platice 300-500 eur.u humanitarne svrhe, 3 meseca zabrane voznje i posle toga OPET vozi Misko

Sisoje

pre 5 godina

Ti Švajcarac jedeš govna ko baba ratluk.poznajem čoveka i ne znaš pravu priču,znaš ono što ti mediji plasiraju...

Asim

pre 5 godina

Pa sta je to kod vas u Srbiji samo se daju prekrsajni nalozi,pa cak i u slucaju smrti,. Dali je tom sudiji poznato da ti nalozi ne smanjuju,procent vozaca u pijanom stanju A kazne relativno sve vece nego EU.??

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija