• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. I.

14.08.2018

18:51

MISICA ĆE OSTATI INVALID! Strašna sudbina lepotice iz Marbelje, teško ranjene U MAFIJAŠKOM OBRAČUNU

Vesti

MISICA ĆE OSTATI INVALID! Strašna sudbina lepotice iz Marbelje, teško ranjene U MAFIJAŠKOM OBRAČUNU

Podeli vest

U bombaškom napadu lepotici Olac Bilbao Gonzales (20) leva noga izlomljena i potpuno spaljena. Njen prijatelj Strahinja Stojanović, kom je bomba bila namenjena, posetio ju je u bolnici

Španska misica Olac Bilbao Gonzales (20) ostaće invalid nakon što je teško povređena u eksploziji bombe podmetnute pod džip "audi" njenog prijatelja Strahinje Stojanovića (28) u subotu oko dva sata iza ponoći u beogradskom naselju Galenika. Osim teškog preloma potkolenice, lepotici Olac je noga gotovo potpuno izgorela i pitanje je da li će moći normalno da hoda, čak ako joj lekari u Beogradu i spasu nogu.

Strašne povrede

Kako saznajemo od izvora iz istrage, Olac je posle stravične eksplozije primljena u zemunsku bolnicu.
- Ona je zadobila brojne posekotine i povrede po telu, ali najviše joj je stradala leva noga. Ima otvoreni prelom potkolenice i opekotine četvrtog stepena po celoj nozi. Došlo je do nekroze, odnosno izgoreli su joj koža, mišići, tetive... - kaže naš izvor.

Informer

ŠPANSKA MISICA ŽRTVA MAFIJAŠKOG RATA! Ubice podmetnule bombu pod auto, META NAPADA BIO NJEN DEČKO STRAHINJA STOJANOVIĆ!

Zbog stravičnih povreda lekarski konzilijum zemunske bolnice odlučio je da Gonzalesovu uputi na plastičnu hirurgiju Vojnomedicinske akademije, kako bi specijalisti pokušali da joj što više pomognu.
- Špansku misicu su već posetili lekari sa VMA kako bi videli ozbiljnost njenih povreda. Gonzalesova će biti podvrgnuta posebnim tretmanima i operacionim zahvatima. Ukoliko naši stručnjaci i uspeju da izbegnu amputaciju, sigurno će Olac ostati unakažena noga i pitanje je da li će ikada moći normalno da hoda - navodi naš sagovornik.

Informer

Lepa Španjolka, koja je bila Mis Marbelje 2014, upoznala se ranije u tom gradu sa Strahinjom Stojanovićem, pa ga je iz još nepoznatih razloga posetila u Beogradu samo dan pre nego što je stradala. Prema nezvaničnim saznanjima, Strahinja ju je posetio u bolnici, raspitao se kakvo joj je zdravstveno stanje, ali nije uspeo da porazgovara s njom.

Stojanović je, inače, dobro poznat policiji. U aprilu ove godine pušten je iz zatvora u Sremskoj Mitrovici, u kom je služio kaznu zbog iznude u Holandiji, odakle je prošle godine izručen Srbiji. On je prethodnih godina više puta boravio u Španiji, gde inače borave mnogi Srbi i Crnogorci koji su umešani u međunarodni šverc droge.

Informer

On je u noći između petka i subote samo pukom srećom izbegao smrt u eksploziji "audija" u Ulici Svetozara Papića, gde ima stan. Oko dva sata iza ponoći seo je u džip zajedno sa Olac, ali je shvatio da je zaboravio telefon u stanu i otrčao je da ga uzme. Čim je izašao iz džipa, odjeknula je eksplozija u kojoj je deblji kraj izvukla misica.
- Meta napada je svakako bio Stojanović. On je blizak klanu ubijenog Slobodana Šaranovića, koji je u krvavom ratu sa ekipom Luke Bojovića, osuđenog na 18 godina zatvora u Španiji. Budući da je u proteklih nekoliko meseci u Beogradu ubijeno više Bojovićevih saradnika, ovaj napad na Strahinju može se posmatrati kao nastavak rata dva suparnička klana - naveo je Informerov izvor.

(FOTO) POLICIJA SASLUŠALA ŠPANSKU MISICU I STOJANOVIĆA, pukim slučajem izbegli smrt! JOŠ DETALJA DRAMATIČNE EKSPLOZIJE

Informer

Debeo dosije

U Stojanovićevom dosijeu stoji i da je hapšen u februaru 2014, zbog sumnje da je 21. januara iste godine na uglu ulica Rimske i Vojislava Ilića u Beogradu slučajno ranio Zorana Lj. (54), pripadnika BIA. Kada je Stojanović saslušavan u vezi sa ovom pucnjavom u sud je dolazio da ga podrži i njegov prijatelj Velibor Dunjić, vođa navijača Crvene zvezde, koji je ubijen samo dva meseca kasnije ispred splava "Džimis" u Beogradu.

Potom je Strahinjin otac Paja Stojanović ubijen 24. septembra 2015. u zgradi u Ulici Jovana Stojisavljevića u naselju Galenika u Zemunu. Ovaj zločin je do danas ostao nerasvetljen, a mediji su tada spekulisali da je Paja ubijen zbog Strahinjinih poslova.

Majka stigla iz Španije, posetila Olac u bolnici

Povređenu Olac Bilbao Gonzales posetila je majka u zemunskoj bolnici, koja je hitno doputovala iz Španije, čim su joj javili da je njena ćerka preživela bombaški napad.
- Žena je u stravičnom šoku. Sve vreme je plakala i ljubila svoju ćerku. Preko svog prevodioca je molila lekare da urade sve što je moguće da spasu nogu njene ćerke, kako bi je ona potom odvela što dalje iz Srbije - kazao je naš izvor.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Goran

pre 5 godina

Pametno neko dete.tako to biva kad upadnes u lepo drustvo. Da joj Bog da brz oporavak i da nauci na gresci.grehota

Marija

pre 5 godina

Da si ranije čuvala svoju ćerku ne bi bila u ovoj situaciji.

Mita

pre 5 godina

Sram te bilo na ovakvom komentaru. Dobar oporavak devojci, želim.

Nako

pre 5 godina

Šta je ova tražila da sarađuje sa srpskim kriminalcima...

Milan

pre 5 godina

Da je došla mene da poseti šetali bismo gradom,kejom,pojeli nešto sa nogu i bila bi živa zdrava i zadovoljna. Ali nije u tome fora...dakle,ko sa đavolom tikve sadi o glavu mu se olupaju. Inače,nije mi žao niti jednog krimosa koji postrada ili bahatog vozača,naprotiv veselim se. Samo neka ginu,blago meni...Što ih je manje,to je društvo zdravije. A starlete(prostitutke) neka izvole da odluče koji je njihov put. Ali nemoj posle da kukaju...

DRAGAN

pre 5 godina

KAKVE VEZE IMA KO JE I STA JE. SRAM VAS BILO. UMESTO DA VAM BUDE ZAO DEVOJKE. SRAM VAS BILO MOGAO JE BITI BIL KO NA TOM MESTU. KAKVI STE VI TO LJUDI. A TEK KOMENTARI KAKVI SU VAM.SRAMOTA.

Izbori 2024

Jovanov: Izmenama zakona se omogućavaju izbori u Beogradu i na lokalu 2. juna!
Izbori 2024

Jovanov: Izmenama zakona se omogućavaju izbori u Beogradu i na lokalu 2. juna!

Šef poslaničke grupe "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" Milenko Jovanov obrazložio je danas predlog izmena Zakona o lokalnim izborima koje su, kako je rekao, podržale poslaničke grupe većine, ali i deo opozicije, i kojima se omogućuje da se beogradski i lokalni izbori, koji nisu održani u decembru, održe istog dana - 2. juna.

22.04.2024

11:58

Vesti

Predsednik Vučić čestitao Dan Vojske Srbije!
Politika

Predsednik Vučić čestitao Dan Vojske Srbije!

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić čestitao je Dan Vojske Srbije ministru odbrane Milošu Vučeviću, načelniku Generalštaba Vojske Srbije generalu Milanu Mojsiloviću i svim pripadnicima Vojske Srbije.

23.04.2024

08:19

Rezolucija o Srebrenici otvara Pandorinu kutiju! Ruski ambasador izneo jasan stav
Politika

Rezolucija o Srebrenici otvara Pandorinu kutiju! Ruski ambasador izneo jasan stav

Ambasador Ruske federacije pri Ujedinjenim nacijama Vasilij Nebenzja izjavio je večeras da bi Rezolucija o Srebrenici mogla da otvori "Pandorinu kutiju", ali i da je veoma važno što je predsednik Srbije Aleksandar Vučić bio prisutan danas na sednici Saveta bezbednosti UN na kojoj se raspravljalo o šestomesečnom izveštaju Unmika o situaciji na Kosovu i Metohiji.

22.04.2024

23:44

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku
Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku

Kada se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

22.04.2024

07:20