• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

15.08.2018

23:26

PAO MANIJAK IZ BEOGRADSKOG SUDA, stražarka uhvatila PERVERZNOG ARHIVARA kako je SNIMA U TOALETU!

Vesti

PAO MANIJAK IZ BEOGRADSKOG SUDA, stražarka uhvatila PERVERZNOG ARHIVARA kako je SNIMA U TOALETU!

Podeli vest

Pravi skandal otkriven je u Drugom osnovnom sudu u Beogradu, kada je J. R. (25), zaposlena u pravosudnoj straži, uhvatila svog kolegu arhivara D. D. (36) kako je snima u ženskom toaletu

Voajerstvo i perverzije zaposlenog prekjuče su bile tema u Drugom osnovnom sudu u Katanićevoj ulici. Kako saznaje „Blic", sve se dogodilo oko 14 sati, kada je J. R. (25), sudska stražarka, otišla do toaleta. Žena je ušla u jednu od slobodnih kabina dok je ona pored nje bila zauzeta, što nije nešto na šta bi u tom trenutku bilo ko obratio pažnju. 

Slični slučajevi

2016. - Banjalučka policija uhapsila je sredinom septembra 2016. godine manijaka zbog sumnje da je snimao devojke u ženskom toaletu u kafiću "Mister blek" u centru Banjaluke. Prema nezvaničnim informacijama, ovaj manijak se uvukao i sakrio u ženskom toaletu, koji se nalazio u sklopu hotela "Bosna", i satima je posmatrao i najverovatnije snimao devojke.

Međutim, ubrzo se intiman trenutak stražarke pretvorio u noćnu moru, kada je shvatila da je neko iz susedne kabine snima. Ona je obukla uniformu i istrčala iz toaleta. Kada je perverznjak u jednom trenutku napustio ženski toalet, otkriveno je da je u pitanju arhivar suda D. D. (36).

- O svemu je istog trenutka obaveštena predsednica suda Tatjani Jeremić, a u razgovoru sa J .R. ona joj je prijavila da ju je kolega D. D. snimao telefonom iz susedne kabine u ženskom toaletu - kaže izvor.

Iz Drugog osnovnog suda potvrdili su ovaj incident.

- Predsednik suda je u skladu sa ovlašćenjima iz sudskog poslovnika i Zakona o državnim službenicima napravila predlog za pokretanje disciplinskog postupka protiv državnog službenika zaposlenog u Drugom osnovnom sudu na mestu arhivara, zbog događaja od 13. avgusta ove godine koji se dogodio u ženskom toaletu - kaže portparolka Drugog osnovnog suda Irina Kovačević.

SKANDALOZNA ISPOVEST BEOGRAĐANINA KOJI JE PRODAO ĆERKU: Dao sam je, bre, jeftino, neki uzimaju i po 30.000 evra!

Kako dodaje, postupak je pokrenut jer je "u prostorijama ženskog toaleta državni službenik snimao kabinu do one u kojoj se nalazio dok se u njoj nalazila druga osoba, takođe zaposlena u sudu".

- On ju je snimao mobilnim telefonom, ona je to primetila i obavestila rukovodioca, koji je o događaju obavestio predsednika suda. Zatim je predsednik suda podneo inicijativu za pokretanje disciplinskog postupka protiv njega. Disciplinski postupak će se održati u najkraćem mogućem roku pred disciplinskom komisijom suda. Tada će u usmenoj raspravi arhivar imati pravo da iznese svoju odbranu - dodaje portparolka suda.

NAVIJAČI TORCIDE OSTAJU U ZATVORU! Sud odbio žalbe hrvatskih huligana!

Naime, na taj način što je D. D. snimao J. R. u toaletu povređen je Zakon o državnim službenicima, kao i Kodeks ponašanja državnih službenika i povodom tih povreda će se voditi disciplinski postupak.

Kako saznajemo, dalje mere su preduzete, pozvana je policija Vračara i tužilac Osnovnog javnog tužilaštva tražio je da se D. D. privede.

- Tužilac je poslao zahtev za saslušanje D. D. i istovremeno zatražio da se osumnjičenom oduzme mobilni telefon. Policija utvrđuje elemente ovog krivičnog dela - dodaje  izvor upoznat sa slučajem.

MALOLETNIK (17) SILOVAO DEČAKA (13): Legao je preko mene, nisam mogao nikako da pobegnem! HOROR U BANATSKOM BRESTOVCU!

Veštačenjem telefona biće utvrđeno da li je arhivar snimao svoju koleginicu J. R. Takođe, ispitivanje telefona D. D. biće utvrđeno u kom vremenskom periodu je on ulazio u ženski toalet, odnosno da li je ovo prvi put da je snimao telefonom koleginice.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zlata

pre 5 godina

Dobio covek drzavni posao,redovna plata,zasticen ko bubreg u loju,od 8 sati,radi aktivno 3 sata,izadje sa posla kad hoce-vrati se kad hoce ....i SNIMA KOLEGINICE U WC??? Taj je,definitivno za Lazu Lazarevića !!!

Lala iz Banata

pre 5 godina

Какав дисциплински поступак..? СУСПЕНЗИЈА...па на ПСИХИЈАТРИЈУ...са њим...!!

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija