• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

16.08.2018

12:31

SRBI U GORAŽDEVCU OPET NA METI ŠIPTARA: Od jednog domaćina ukrali ŠEST KRAVA I TELE!

Vesti

SRBI U GORAŽDEVCU OPET NA METI ŠIPTARA: Od jednog domaćina ukrali ŠEST KRAVA I TELE!

Podeli vest

Jugoslavu Stevanoviću iz Goraždevca u sredu uveče je ukradeno šest krava i jedno tele, saopštilo je danas Ministarstvo za zajednice i povratak koje smatra da je to još jedan vid pritiska na Srba na Kosovu

Potpredsednik kosovske vlade i ministar za zajednice i povratak u ostavci Dalibor Jevtić ocenio je da su incidenti poput ovog kao i nedavnog incidenta kada je u selu Žač pucano na kuću Komatovića sve češći i ciljani u vreme kada se vodi jedna od najtežih diplomatskih borbi da Srbi na Kosovu imaju bolje uslove za život, navodi se u saopštenju iz njegovog kabineta.

ZLOČIN BEZ KAZNE! Danas se navršava 15 godina od ubistva dece u Goraždevcu!

- Danas kada ulažemo sve napore da na Kosovu svuda tamo gde Srba ima obezbedimo bolje uslove za život dešavaju nam se upravo ovakve stvari. Sinoćna krađa u Goraždevcu nije ništa drugo već pritisak da nas na Kosovu ima sve manje. Oni koji ovakva zlodela čine šalju jasnu poruku da žele Kosovo etnički čisto - naveo je Jevtić. 
- Poručujem i ovom prilikom da od borbe za opstanak nećemo odustati i da smo uvek kada je bilo teško znali da zajedno prevaziđemo te teške trenutke, tako će biti i sada - kazao je Jevtić i pozvao zadužene za zaštitu Srbe na Kosovu da svoje obaveze ispunjavaju u skladu sa svojim mandatom.

NASTAVLJA SE NASILJE NAD SRBIMA NA KiM: Tokom noći srpskim domaćinima pokrali stoku iz štale!

Kako je rekao, incidenti su nas uvek mnogo koštali jer se sav naš rad i trud ovakvim incidentima minimizira. 

- Svoje resurse u zaštiti srpskog naroda ne štedite na one koji krađama i napadima ne misle dobro nikome ne Kosovu - naveo je Jevtić. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
BeliOrao

pre 5 godina

Zele da izazovu nemire, verujem da im to nece nikako uspeti.

Maja

pre 5 godina

Strasno je sta albanci rade srpskom narodu na Kosovu. Pravi su zlocinci. Cilj im je da proteraju preostalo srpsko stanovnistvo.

Miroslav

pre 5 godina

Svakim danom ce sve vise na meti biti Srbi sa Kosova. Ovo je pritisak koji moramo izdrzati. Vucic se bori svom snagom za narod na Kosovu

Stojan

pre 5 godina

Prokleto im bilo u vekove, nikada ništa dobro ne doživeli.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17