• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Grbović

16.08.2018

18:01

(FOTO) STRAVIČNA NESREĆA KOD ŽITORAĐE! Poginuli otac i ćerka (8) kada se šleper ZAKUCAO U NJIHOV AUTOMOBIL!

Vesti

(FOTO) STRAVIČNA NESREĆA KOD ŽITORAĐE! Poginuli otac i ćerka (8) kada se šleper ZAKUCAO U NJIHOV AUTOMOBIL!

Podeli vest

Na putu između sela Jasenice i Žitorađa oko 16 časova dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su nastradali otac N.M. i osmogodišnja ćerka D.M, dok je majka S.M. teško povređena. Oni su bili u automobilu "pasat", kada ih je udario šleper registarskih novosadskih tablica

On je prema nepotvrđenim informacijama, iz za sada nepoznatih razloga, prešao na drugu stranu kolovoza i udario u automobil.

M.J.

- Otac i dete koje je bilo iza njega stradali su na licu mesta, a majka je prebačena u Opštu bolnicu "Dr Aleksa Savić" u Prokuplju - rekla je osoba bliska istrazi.

D.Dinić

U bolnici nam je potvrđeno da je majka primljena, da ima frakturu leve nadlaktice i kontuzije po celom telu. Porodica je iz sela Glašinac kod Žitorađe.

M.J.

Povređena žena je medicinska sestra i trenutno je u stabilnom stanju.

M.J.


(VIDEO) TAKSISTA SE ZAKUCAO U DŽIP! Težak sudar u Ustaničkoj ulici u Beogradu!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija